rezistors palīdzēt

R

rmasu

Guest
Hi,
Es cenšos zemāka sprieguma forma 12V līdz 8V vienā stieples manā auto.Es domāju, ka es varētu palaist aptuveni 5-6 1Kohm rezistori virknē, bet, kad es pārbauda produkcijas ar manu multimetrs tas joprojām lasīt 12V, var apmēram vienu man palīdzēt par to, ko darīt tālāk?
Paldies
Ross

pasākums strāvu caur stiepli, un tad ielieciet rezistors, aprēķinot IS piliens (4V), kas ir nepieciešams ...vai izmantot sprieguma dalītāju, jo pašreizējā izmanto, šķiet, ir tik mazs, un līdz ar to būtu viegli izmantot sprieguma dalītāju ....

Būtu drošāk izmantot trīs termināla sprieguma regulators.Tādā veidā jūs saņemsiet 8 V veic jebkurā slodzes strāvu.

Paldies par palīdzību,
Es nesaprotu, ko jūs guys runājam, I m patiešām noob elektronikā.Tātad, ko rezistori man izmantot, lai iegūtu automobiļu 12V līniju uz leju, lai 8V I; m, nav pārāk norūpējies par pašreizējām izmaiņām, vai man vajadzētu būt?
Vai 5 vai 6 1K omi rezistori virknē nometiet spriegumu līdz apmēram, ko es gribu?
Paldies!

Ja Jūs lietojat rezistoru ar sērijas un pēc tam izmantojiet multmeter, lai pārbaudītu produkcijas, ķēde ir atvērta, tāpēc produkcija ir vēl 12V.
Ja jūs vēlaties zemu spriegumu, jums vajadzētu pārbaudīt izturību slodzes pirmo, un izvēlēties pareizo pretestības kārtas collas
kā uzpūtīgs teica, izmantot trīs termināla sprieguma regulators ir labākā izvēle.

Ryan

atrast pašreizējā I nepieciešama, lai vadītu slodzes, ka jūs vēlaties vadīt ar 8V, tad atrast rezistors R tā, ka IS = 4V ...cits izmantot sprieguma dalītāju ar rezistenci 2:1 teikt 10k un 20k virknē no piegādes vietas un veikt izlaides krustojums ...

cits izmantot sprieguma regulators kā uzpūtīgs teica ...tas ir ļoti labs risinājums ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back