Resursi par MELP un MELPe vocoders

Cienījamie AAL Man ir jāīsteno melp 2400. ja kāds var guide man, ka, kā man vajadzētu sākt un arī dalīties attiecīgo materiālu ar mani, es būs pateicīgs.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post pievienotā 08:58 ---------- Previous post bija 08:52 ----------</span></span>
Ja u ir jebkura materiāla par MELP 2400, laipni dalīties tajā ar mani tak_iiec@yahoo.com Es būšu pateicīgs.

Sveiki, ir kāds ir kodi, vai MELP / MELPE programma 600 bp? vai jūs varētu lūdzu nosūtiet man to sazar@derezor.oilfield.slb.com

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post pievienotā 12: 05 ---------- Previous post bija 12:00 ----------</span></span>
vai jūs varētu lūdzu nosūtiet to uz mani sazar @ derezor . oilfield.slb.com

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post pievienotā 00:07 ---------- Previous post bija 12:05 ----------</span></span>
vai jūs varētu lūdzu nosūtiet man to sazar@derezor.oilfield.slb.com attiecībā Samer

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post pievienotā 00:08 ---------- Previous post bija 00:07 ------- ---</span></span>
vai jūs varētu Plase to nosūtīt uz mani pa e-pastu sazar@derezor.oilfield.slb.com attiecībā Samer [COLOR = "Silver"] [size = 1] ---------- Post pievienotā 12:22 ---------- Previous post bija 12:08 ----------[/SIZE] [/ color ] coud lūdzu nosūtiet to uz mani pa e-pastu sazar@derezor.oilfield.slb.com attiecībā Samer

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post pievienotā 13:00 ---------- Previous post bija 00:22 ----------</span></span>
kāds var palīdzēt, lai nosūtītu man MELP 600 pa e-pastu sazar@derezor.oilfield.slb.com attiecībā uz Samer

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back