relay spriegums

G

gnomeman

Guest
Hi banda.
I uzcēla monostable taimeris ar 555 ic.Par timmer būs aktivizēt 2 spdt 5V relejos.2 releji ir savienoti kopā paralēli, lai viņi var izmantot atpakaļgaitas mehānisko polaritāti.
Te ir daži info par taimeris un relejs:
Taimeris -
100uf kondensators un 22k pretestība, lai dotu 2,4 sek laika

Relays -
5V
59 ohm spole pretestība

Kad es pārbaudīta taimeri circuit, es izmantoja 9v tranzistors baterijas taimeri jaudu.Es līks izveido volt metrs uz izvades un kad taimeris bija pārsniegts, I got a spriegums pie izvada aptuveni 8V.Taimeris strādāja lieliski.
Kad es saistīts ar releji uz produkciju, taimeri strādāja kā slēdzis.Nozīme viena sprūda relejs par, uzsākt atkal relay off.

Kad es 5V par taimeris piegādi, taimeris un releji strādāja perfekti.

Vai kāds man pateikt, kāpēc ir augstāka sprieguma,
tad releji latched šajā barošanās valsti?
Was augstāks spriegums nokļūsim līdz releji radot pārāk lielu slodzi, lai taimeri uz laiku ārpus?
Zinu, ka manas ķēdes strādā liels atbilstošā relay spriegumu bet vēlētos zināt, kāpēc tas notika, kas tas bija ar augstāku spriegumu.
Sorry for the long post.
Thanks in advance.
Rēķins

gnomeman,
Jūsu apraksts nav skaidrs, man.Vai varat sniegt shematisks?
Sveicieni,
Kral

Kral, es redzēsit, ja es varētu vienkāršot to.
Man ir monostable 555ic taimeris ķēdē.Taimeri dod man 2,4 otrais par laikposmu, kad iedarbināta.
Man ir 2 spdt 5V releji ar 2 spolēm, kas saistīti paralēli tāpēc releji var izmantot mehānisko atpakaļgaitas.
Taimeri rezultāts ir saistīts ar spoles tā, ka tad, kad taimeris ir pārsniegts par to ruļļus barošanās par 2,4 sekundēm.

Ja es izmantot 9v baterija pie varas taimeri (8V produkciju taimeris), kad taimeris ir pārsniegts,
tad releji aizvaru par līdz I sprūda taimeri vēlreiz.

Ja es izmantot 5V pie varas taimeri (4v produkciju taimeris) to releji aktivizēt par 2,4 sekundēm un tad deenergize.

Kāpēc releji aizvaru par ar augstāku spriegumu, bet ne pēc zemāko sprieguma?
Paturiet prātā, ka releji ir 5V relejos.
Ja Jums joprojām ir nepieciešama shēmas,
man ir taimeris ķēdes, ka man sanāca pie interneta, bet būs jāizmanto noteikti relay ķēdē.
Let me know if you nepieciešama shēmas.
Pateicība
Rēķins

gnomeman,
Risinājums nav skaidrs, kas man.Jūs minējāt, ka jūs, izmantojot 9V baterija kā savu augstsprieguma avotu un saņēmis 8V produkciju.Was this atklātās cirkulācijas izlaidi, vai izlaides ar releji barošanās.Ar 8V avots un divas 59 Ohm releji kā slodzi, izejas strāva būtu 271 mA.Ar 555 nav noteikts produkcijai straumes> 200 mA.Vai jums pārrauga akumulatora sprieguma un izejas spriegumu, kamēr releji ir barošanās ar 9V bateriju piegādi?
Sveicieni,
Kral

Kral.Nav nepieciešams, lai nokļūtu šajā tālāk.Man bija tikai curiouse.
Spriegumi es teicu bija aproximat.Par 8V izvades bez slodzes.
Varbūt augstākās ma bija skar 555 līdz vietai, ka tā latched nevis laikiestate out.Nē, man nebija pārraudzīt spriegumu ar releji saistīts.
Jebkurā gadījumā, taimeris un releji strādā liels ar 5V piegādi.
Rīt naktī es post shēmas manas shēmas, lai jūs varētu redzēt, kas man darīt ar tiem.
Būtībā, tā ir objekts atklāšanā circuit manā robots.Robots būs feelers pievienots sviru slēdži.Sviru switchs ir saistīti ar sprūda par taimeris.Taimeri būs aktivizēt ar releji, reverse piedziņas motora un arī vadīt mehānisko ar riteni, ka aprit 90 grādiem uz piedziņas riteņiem.Kad 90 grādi rats spins, tas tiks aizmugurē robots, un tādējādi mainītu virzienu, ka robots mainīsies priekšu kustībā.90 ° ritenis nav spin, kad robots pārvietojas uz priekšu.
Thanks for the info.
Rēķins
PS I love messing ar elektroniku, bet vēlas I zināja vairāk par to.Šī iemesla dēļ kuģa un internetu, es
esmu mācīšanās vairāk un vairāk.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back