G
gnomeman
Guest
Hi banda.
I uzcēla monostable taimeris ar 555 ic.Par timmer būs aktivizēt 2 spdt 5V relejos.2 releji ir savienoti kopā paralēli, lai viņi var izmantot atpakaļgaitas mehānisko polaritāti.
Te ir daži info par taimeris un relejs:
Taimeris -
100uf kondensators un 22k pretestība, lai dotu 2,4 sek laika
Relays -
5V
59 ohm spole pretestība
Kad es pārbaudīta taimeri circuit, es izmantoja 9v tranzistors baterijas taimeri jaudu.Es līks izveido volt metrs uz izvades un kad taimeris bija pārsniegts, I got a spriegums pie izvada aptuveni 8V.Taimeris strādāja lieliski.
Kad es saistīts ar releji uz produkciju, taimeri strādāja kā slēdzis.Nozīme viena sprūda relejs par, uzsākt atkal relay off.
Kad es 5V par taimeris piegādi, taimeris un releji strādāja perfekti.
Vai kāds man pateikt, kāpēc ir augstāka sprieguma,
tad releji latched šajā barošanās valsti?
Was augstāks spriegums nokļūsim līdz releji radot pārāk lielu slodzi, lai taimeri uz laiku ārpus?
Zinu, ka manas ķēdes strādā liels atbilstošā relay spriegumu bet vēlētos zināt, kāpēc tas notika, kas tas bija ar augstāku spriegumu.
Sorry for the long post.
Thanks in advance.
Rēķins
I uzcēla monostable taimeris ar 555 ic.Par timmer būs aktivizēt 2 spdt 5V relejos.2 releji ir savienoti kopā paralēli, lai viņi var izmantot atpakaļgaitas mehānisko polaritāti.
Te ir daži info par taimeris un relejs:
Taimeris -
100uf kondensators un 22k pretestība, lai dotu 2,4 sek laika
Relays -
5V
59 ohm spole pretestība
Kad es pārbaudīta taimeri circuit, es izmantoja 9v tranzistors baterijas taimeri jaudu.Es līks izveido volt metrs uz izvades un kad taimeris bija pārsniegts, I got a spriegums pie izvada aptuveni 8V.Taimeris strādāja lieliski.
Kad es saistīts ar releji uz produkciju, taimeri strādāja kā slēdzis.Nozīme viena sprūda relejs par, uzsākt atkal relay off.
Kad es 5V par taimeris piegādi, taimeris un releji strādāja perfekti.
Vai kāds man pateikt, kāpēc ir augstāka sprieguma,
tad releji latched šajā barošanās valsti?
Was augstāks spriegums nokļūsim līdz releji radot pārāk lielu slodzi, lai taimeri uz laiku ārpus?
Zinu, ka manas ķēdes strādā liels atbilstošā relay spriegumu bet vēlētos zināt, kāpēc tas notika, kas tas bija ar augstāku spriegumu.
Sorry for the long post.
Thanks in advance.
Rēķins