reklāmas lietotājs help me

A

abdoeng

Guest
Man ir nopietna problēma wih ATF36077, nosacījums par neobjektīviem VDS = 1.5, ID = 10 mA,
vgs =-. 2, kā ??????, i iegūtu koncentrācijas tilpuma vgs, tas bija tik maza, arī jebkuru draugs dod man wquastions aprēķinu rs un RD
thanks so much

Vai Apskatiet hxxp: / / www.applet.cz/ ~ ulcak / lna.htm.(aizstāt xx -> tt)
Atā
Mazz

hi mazz Paldies par atbildi, bet es redzu THA site bofore ja u ir papīra par piegādi atf36077 i būs pateicās, kā man vgs =-. 2 u skatīt ir nepraktiski

ja jums tiešām ir nepieciešams, ka vērtība (ļoti nopietni), jūs var izmantot 16bit D / A.

Izmantojiet aktīvo nobīdes sistēmu, tas nosaka aizplūšanas pašreizējo un pielāgot VGS, lai tas ir mērķis!

jebkurš draugs ir, ka dizaina vai idejas par nemaldinātu PLS augšupielādēt to, vai atbilde mani pm
sveicieni

Ir IC no Infineon aktīvai slīpo ķēdē.
http://www.infineon.com/cgi/ecrm.dll/ecrm/scripts/prod_ov.jsp?oid=13786
Es neesmu pārliecināts, ka varat izmantot -0,2 V vai ne.

Put a 20 ohm rezistors virknē ar avots novest pie zemes, DC zemes vārtiem ar induktors, kas 1,7 volti par aizplūšanu.Pieņem drain strāvu 10 mA,
avots uz zemes spriegums ir 0,2 volti un līdz ar to spriegumu no vārtiem līdz AVOTS is-0.2V (kopš vārtiem pamatā ir).Par notecēt līdz AVOTS spriegums būs 1.5V (1.7V - 0.2V).Try to.

Apskatiet šo, too:

h ** p: / / www.applet.cz/ ~ ulcak / lna.htm

hi i savienot avots, lai izvairītos no neobjektivitātes, šeit mans dizains, ir tas, ka dizains pareizi, i apporximate, ka aizplūšanas pašreizējo vienāds avots cuurent un vārtu zemes sprieguma =-. 2 plus sprieguma kritums uz avots pretestība
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back