G
good cp
Guest
hi abdoeng .. Vai es varu modelētu plaknes viļņa un viļņvada vienlaicīgi cSt?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
pārliecināts floquet režīms un viļņvada ir pats tieši tā rezultāts, kā thi = phi = 0, bet floquet ir vispārīgāks? [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] --- ------- Post added at 21:56 ---------- Previous post bija 21:49 ----------[/SIZE] [/color]hi abdoeng .. Vai es varu modelētu plaknes viļņa un viļņvada vienlaicīgi cst
tik viegli vienkārši mainīt teta mezglu = 30, nevis nulle, šo vienādojumu, kā mēs fāzē (reflectarray princips) [url = http://images.elektroda.net/70_1286834216.jpg]Paldies par atbildi, jā ... es domāju fiksēto vērsti gaismu. Tātad, kā jūs mainīt stara virzienu? Ļaujiet teikt, ja mums ir centrs, barības ragu apgaismotu reflectarray no augšas, un atspoguļoja jomā jāveido baļķa par teta = 0 grādu. Tātad, ja mēs vēlamies, lai baļķa punkts Theta = 30 grādu attālumā no kuģa borts virzienā, tad kā es varu izdarīt? Jebkurš ieteikums būs appreciate. Paldies
vienkārši pievienot farfield uzraudzītu un simulēt to, tad jūs iegūsiet farfield modeli. Vai jums ir citas lietasMan ir modelētiem vairākas konfigurācijas vienības šūnu sastāvdaļa un ko izmanto robežnosacījumi, lai pārstāvētu infinite reflectarrays. līdz šim es biju tikai imitē pārdomām zaudējumu un pārdomu posms sniegumu, Tagad es gribu darīt iegūtu Farfield modeļiem. Vai Jūs, lūdzu, palīdziet man, lai radītu Farfield modeļus, izmantojot CST vai HFSS.? Viens no maniem paredzēts modelis ir pievienota.
Hi abdoeng Vai jūs prātu izskaidrot, kas ir "thi = phi = 0", kas pārstāv? un, ja i izmantot viļņvada metodi, kad imitē pilnu reflectarray, ko inter-elements atstarpes man vajadzētu izmantot? Paldiesfloquet režīms un viļņvada ir pats tieši tā rezultāts, kā thi = phi = 0, bet floquet ir vispārīgāks
Hi konmpy, jauki dzirdēt, ka jums farfield. Starp citu, kāpēc jūs vēlaties zināt farfield modeli vienu elementu?Thanx Amanda Jūsu atbildi. Es jau got farfield in CST MWS, izmantojot periodisku robežas, un pēc tam nosaka galīgo reflectarray in farfield iespējām. Vienkārši pievienojot farfield monitors nedarbojas, jo mēs esam lai definētu atbilstošus robežnosacījumus ..