reflectarray interesē

A

abdoeng

Guest
hi all, i sagatavot disertāciju par reflectarray, ja jebkura struktūra interesē tas, mēs varam dalīties mūsu idejas attiecībā uz

Hi abdoeng, es esmu gatavojas disertāciju par reflectarray too. Es redzu, ka jūsu ziņojums tika publicēts pagājušā gada vasarā, tu beidzis to? Es esmu analizējot reflectarray pamatā anular gredzena plāksteris ģeometrija. Man ir dažas problēmas imitē ar HFSS v. 11. Kuras programmatūras jūs izmantojat? Es ceru uz drīzu atbildi, Alessandro

Hi Jums ir nepieciešams, lai modelētu katru šūnu atsevišķi, lai atrastu posmu kavēšanos (arg S21). Draw šūnu un ievieto uz apropriate robežu stāvoklis (Open, gadījumam CST). Pēc tam, jums var būt paraugs visai reflectarray. Barības antenu var tikt veidota tikai, un tā tālu lauka, var ievest reflectarray, tā ka simulācija ilgst ne tik ilgi. Es gribētu iet CST Mikroviļņu STUDIO, nevis kādu citu līdzekli, jo visa struktūra var būt pārāk liela, lai jāapstrādā Galīgo elementu instrumenti. vēlu jums veiksmi!

[Quote = cicocicobum] Hi abdoeng, es esmu gatavojas disertāciju par reflectarray too. Es redzu, ka jūsu ziņojums tika publicēts pagājušā gada vasarā, tu beidzis to? Es esmu analizējot reflectarray pamatā anular gredzena plāksteris ģeometrija. Man ir dažas problēmas imitē ar HFSS v. 11. Kuras programmatūras jūs izmantojat? Es ceru uz drīzu atbildi, Alessandro [/quote] hi Alessandro, thanks for ur question.no es tikai mēģināt izprast teoriju par reflectarray.i john yuang jau simulē dažas šūnas ļoti labi cSt un ansoft designer.i ceru, palīdzēs u mpero, vai es varētu darīt izotropiski avots CST, ja ir visas manas problēmas atrisināt uz

Hi Abdoeng I havent imitētas, bet tas, šķiet, nav tik grūti ...

hi mpero, how ru did u interewst in cSt? Man ir cst2007b.could u augšupielādējiet ur cst failu ur izkliedētā elemet šeit, tas var būt palīdzēja uz

@ Adgoeng @ cicocicobum var u, lūdzu, sniedziet īsu detail jūsu ideju

Abdoeng I pievienotās 2006b zip failu - es ceru, ka varat to atvērt. Gadījumā, ja jūs aprunāt tikai e-pastu man, mēs varam atrast citu ceļu. Good luck, un ir jautri! mpero

Hi all, Es tagad esmu projektēšana atspoguļot matricas ar Ansoft modelētājs. Tomēr, man ir tikšanās ar problēmu joslas platumu. Kāds varētu man pateikt, kā uzlabot joslas? Es ļoti augstu vērtēju jūsu assistances

hi, tagad es veicu savu pēdējo gadu projektu. var kāds man palīdzēt, kā izstrādāt cirkulārās polarizācijas par reflectarray antena .. TQ ..

hi, tagad es veicu savu pēdējo gadu projektu. var kāds man palīdzēt, kā izstrādāt cirkulārās polarizācijas par reflectarray antena .. TQ ..
pārliecināts, ka tas tik viegli, izmantojot microstrip šķērso dipoles vai pārrobežu slots

paldies abdoeng ... Es vēlētos jautāt u, cik aptuveni, ja, izmantojot nolīst atbilstību saistīta ar plāksteris elements? ir viegli?

paldies abdoeng ... Es vēlētos jautāt u, cik aptuveni, ja, izmantojot nolīst atbilstību saistīta ar plāksteris elements? tas ir viegli??
jā, ja u izmantot divas raksti conntecing tp plāksteris ar vienu n X virzienā un Y virzienā vienu, bet ar atšķiras garums kas vienāds ar 90 grādu fāzes

thanks a lot abdoeng .. es centīšos to,, bet tagad man ir līdzīgi ar CST software.do jums knw to, kā veidot to, izmantojot CST programmatūru? paldies? atkal ..

var u sūtīt man piemērs, simulācijas, kas jums ir darījuši to .. tagad pilnīgi Man nav ne jausmas, ko man darīt un kā sākt savu project.is to darīt aprēķinu vai dizains?? paldies,,

man nav, ka modelis i izmantot tikai DRA šūnas reflectarray dizains

thanks for ur atbilde abdoeng .. kā veidot reflectarray antenu, izmantojot cSt?

Man nav, ka modelis i izmantot tikai DRA šūnas reflectarray dizains
Hi abdoeng,:) Vai jūs mēģināt skenēt tālās jūsu DRA reflectarray prom no kuģa borts virziena noteiktu leņķis? Paldies.

Hi abdoeng,:) Vai jūs mēģināt skenēt tālās jūsu DRA reflectarray prom no kuģa borts virzienu noteiktu leņķi? Paldies.
tas, ko u saprotam ar skenēšanu? U nozīmē, skenēšanas rāmja, ka es izmantot aktīvās sastāvdaļas? Vai u domā ar jebkuru baļķa ar jebkuru teta un phi līdz šim, es tikai saņemt fiksētu vērsts stars

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back