A
abdoeng
Guest
hi all, i sagatavot disertāciju par reflectarray, ja jebkura struktūra interesē tas, mēs varam dalīties mūsu idejas attiecībā uz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
pārliecināts, ka tas tik viegli, izmantojot microstrip šķērso dipoles vai pārrobežu slotshi, tagad es veicu savu pēdējo gadu projektu. var kāds man palīdzēt, kā izstrādāt cirkulārās polarizācijas par reflectarray antena .. TQ ..
jā, ja u izmantot divas raksti conntecing tp plāksteris ar vienu n X virzienā un Y virzienā vienu, bet ar atšķiras garums kas vienāds ar 90 grādu fāzespaldies abdoeng ... Es vēlētos jautāt u, cik aptuveni, ja, izmantojot nolīst atbilstību saistīta ar plāksteris elements? tas ir viegli??
Hi abdoeng, Vai jūs mēģināt skenēt tālās jūsu DRA reflectarray prom no kuģa borts virziena noteiktu leņķis? Paldies.Man nav, ka modelis i izmantot tikai DRA šūnas reflectarray dizains
tas, ko u saprotam ar skenēšanu? U nozīmē, skenēšanas rāmja, ka es izmantot aktīvās sastāvdaļas? Vai u domā ar jebkuru baļķa ar jebkuru teta un phi līdz šim, es tikai saņemt fiksētu vērsts starsHi abdoeng, Vai jūs mēģināt skenēt tālās jūsu DRA reflectarray prom no kuģa borts virzienu noteiktu leņķi? Paldies.