PWM izejas vienādojumu 555 taimeris

Es izmantoti, PSpice par folowing ņemot ķēde ap 555 taimeris IC lai apskatītu gabala PWM: un saņēma šādu produkciju. Pamata ideja bija izmantot 555 kā Astable multivibrator, kas tika apspriests ar šādu post: http://www.edaboard.com/thread64259.html # post933387 formulas i izmanto: t1 = 0,693 ( RA + RB) C1 ---------- lādēšanas ciklu t2 = 0,693 (RB) C ------------------ izkraušanas cikla% ciklu = t1 / (t1 + t2) Par konkrētā savienojumā un šādu rezultātu tika iegūts,% D = 66,66% frekvence = 4.8kHz

kā jūs iegūt šo vienādojumu C_tot un pēc tā, kā praktisko barošanas spriegums ir 11,90 V

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post pievieno 00:50 --- ------- Previous post bija 00:40 ----------</span></span>
hi Ashish, iecirkņa esat ievietojis, kur ir CV variācijas? Tas, ko es gribu.

[QUOTE = kishore3677; 934.078], kā tu šo vienādojumu C_tot un pēc tā, kā praktisko barošanas spriegums ir 11,90 V

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post pievienotās pie 12:50 ---------- Previous post bija 12:40 ----------</span></span>
hi Ashish, iecirkņa esat ievietojis, kur ir CV variācijas? Tas, ko es gribu [/QUOTE]. Kā jau es teicu, ka es izmantoti astable multivibrator kontūra konfigurācija un, ja jums ir zināms par PSpice kodēšanas, tad var skaidri redzēt, kas i ko izmanto pin nē. 5 555 un baro kontrolē caur to spriegumu, un pats ir redzams produkciju. Ynu var redzēt atšķirību starp šo ziņu rezultātiem un ka pēc kura saiti es agrāk deva jums. Neatkarīgi no šī, ja jūs joprojām neapmierināts jūs varat padarīt savu vaicājumu saprotamāku mani.

Hi Ashish, man ir šādas šaubas no jūsu ķēdē. 1. CV esi atšķirties no 1/3VCC līdz 2/3VCC, bet es redzu jūsu circuit, sine vilnis mainās daudz zemāka nekā 1/3VCC un produkcija tomēr ir klāt. 2. Ko max freq es varu barot pin Nr.5. Kas būtu atbilstošās R un C vērtības. 3. , Apskatot jūsu viļņiem impulsa platuma, es nevaru secināt, momentāno amplitūda sine wave. Šī ir mana sākotnējā jautājuma. Saistība starp impulsu un kontroles sprieguma lieluma, lai es varu teikt, ka, ja baroju teiksim, 5 V, tad es varētu saņemt atbilstošu PWM produkciju un tā tālāk.

Tātad, jūs nevarētu apsvērt aizstājot RA ar nemainīgu strāvas avotu (izmantojot PNP tranzistors, piemēram). Kā jūs zināt, formula ir: T = Vctl * C / I Tā kā man ir konstants T būs proporional uz Vctl (jo ierobežota ir mazāks par 0 līdz 12V, kā jūs atklāsiet). Ja pat šajā gadījumā T atšķiras no formulas rezultātu (kas varētu notikt), Jums būs nepieciešams apsvērt arī kavēšanās starp: Trigger -> izeja augstas C Vctl -> izeja zems Kerim

ya Kerim, izmantojot pastāvīgu strāvas avotu, PWM patiešām ir lineāra. paldies

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back