Projektēšanas inženieris Malaizijā

[Quote = rotijala] DO NOT pievienoties JAALAA. Vadības sucks. Šis uzņēmums sucks. [/Quote] Kas problēma ar Jaalaa? .. Es uzskatu, ka tas ir ļoti labs veiksmīgs uzņēmums!

Tas ir tikai neliels starta uzņēmums, kas atrodas San Diego, kā jauns starup uzņēmums ASV, un tā nav stabila vēl nav stabila produkti, tad kāpēc viņi vēlas paplašināt, lai MSIA? tāpēc, ka viņi ieguva fondu no khazanah setup ar MSC un ļaunprātīgi izmantot kādu lētu darbaspēku šeit, un lielākā daļa naudas kanālu uz ASV, lai pabarotu šos ekspansīvs vadītājs un darbuzņēmējiem.

[Quote = rotijala] Tas ir tikai neliels starta uzņēmums, kas atrodas San Diego, kā jauns starup uzņēmums ASV, un tā nav stabila vēl nav stabila produkti, tad kāpēc viņi vēlas paplašināt, lai MSIA? tāpēc, ka viņi ieguva fondu no khazanah setup ar MSC un ļaunprātīgi izmantot kādu lētu darbaspēku šeit, un lielākā daļa naudas kanālu uz ASV, lai pabarotu šos ekspansīvs vadītāja un darbuzņēmēji [/quote] Es domāju, viņi jau ir mikroshēmas tirgū, vai ne. ? Vai jūs zināt, kāds no to vadības komandu?

izmēģināt šo ............. h ** p: / / my.jobstreet.com/jobs/2006/11/s/10/351549.htm fr = L?

[Quote = tok47] izmēģināt šo ............. h ** p: / / my.jobstreet.com/jobs/2006/11/s/10/351549.htm fr = L [/quote] Ko jūs domājat, ka ir labāko dizaina MNC in Penang?

Mēs esam jaunpienācēja šajā reģionā, un mēs neesam liels uzņēmums, bet mums ir dažas mērķis sadalīt mūsu pētniecības un attīstības sasniegumus vienādi starp mūsu zviedru biroju un Malaizijas / Singapūras. Mums ir dažas vakanču KL birojā, skatīt www.f2m.com.my .

Hi Martin, es esmu saticis jums pirms kādā no šīm Freescale seminārs par to 8 pin MCU, kas Sheraton Subang. Kā ir brīvi kustēties dara?

[Quote = contagiouseddie] Kā var brīvi pārvietot dara? [/Quote] Ok, kurš uzņēmums? Jā 2006.gadā bija tik tik tik tikko līdzsvarā. Bet es domāju, ka mums būs darīt brīnišķīgs 2007. Mēs saņēmām gan Rutronik (Eiropa) un DigiKey (ASV) kā izplatītāji tagad. Viņi tiešām agresīvi un centās, nevis pusei aizmigusi, piemēram, RS un Farnell. Joprojām meklē piemērotu izplatītājiem Āzijas un Klusā okeāna gan, bet tirgus šeit ir ļoti sadrumstalots. Daudzi jauni produkti, kas sāktas pēdējo mēnešu laikā. Gan datacomms un RFID. Daudz pieaugošais pieprasījums pēc RFID produktiem, bet Bluetooth produkti joprojām apmēram 50% + + no ienākumiem.

Avago Penang vienkārši ielieciet 500 darbinieku no darba.

Hi Martin Vienā no jūsu post jums ir minēts par to paplašināšanu Singapūrā. Vai jums ir biroju Singapūra un vai ir jebkādi pašlaik iespējas. Paldies Tama

[Quote = s3034585] Vai jums ir biroju Singapūra un vai ir visas iespējas šobrīd nav. [/Quote] Mēs plānojam, lai tas notiktu 2007. Nekāda attīstība nav birojā, kā vēl, tāpēc diemžēl nekas nekavējoties. Mums ir svarīgs alianses Singapūra un es esmu personīgi izdevumu daudz laika tur.

Hi Martin Vai Jums ir zināmi daži atveres, kā jūs pašlaik iesaistīti Singapūrā. paldies TAMA

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back