Projektēšanas inženieris Malaizijā

H

huji

Guest
Čau, Vai kāds man pateikt, ko sabiedrība ir Design vai R & D nodaļa Malaizijā. Paldies

Ir daži uzņēmumi Cyberjaya kurš pašlaik iesaistīt IC Design. IC Microsystems Sdn. Bhd - Dizains datu Pārveidotāji (Jauktā signāla) SiresLabs - Ātrgaitas Analog IC Symmid Corporation - ASIC tehnoloģiju parks - MIMOS Berhad - Analog Mixed Signal / RFIC / ASIC Penang - Motorola, Agilent, Intel

Tas ir atkarīgs, kāda veida lauks, kuru interesē? Programmatūru vai aparatūru? Jebkurā nozarē preferences, piemēram, pusvadītāju, telekomunikāciju, programmatūras izstrādātājs, uc

Ja jūs meklējat darbu Penang, tad papildus jobstreet, jūs varat arī pieeju dažas galvu medniekiem, Penang. Piemēram, Careerwise, Manpower, Instant Manpower Meklēt uc Bez MNC, tie ir daži starta uzņēmumi savā datu bāzē. Tomēr, no tā, ko es dzirdēju, atrast darbu ar šo līgumu uzņēmumi var kā rezultātā Jūs saņemat mazāku atalgojumu, jo dažas no tām jums maksāt komisijas maksu par savu algu.

[Quote = KP] Ja Jūs domājat, ka r grūts pietiekami n varētu mēģināt apstrīdēt kaut ... redzēt šo mājas lapā, lai sīkāk ... h ** p: / / www.affinext.com Atcerieties tikai stiprāka izdzīvot ...[/quote] Ko jūs saprotat ar "Spēcīgāka Survice"? Ja tiešām stiprāka survice ir faktu, ka uzņēmums, cik daudz alga un citi priekšrocības tiks izmaksāta? Iedot man vērtība ir pietiekami. Ne tikai runā viegli.

[Quote = tok47] @ ltera AMD / SPANSION Flextronic Jaalaa [/quote] Ko tu zini par Jaalaa?

Es nedomāju, ka Malaizijas veikt daudz reālu "R & D" darbu var mēģināt Singapūra, ja jūs vēlaties ........

Nav pamata pētniecības un attīstības darbu Malaizija ir ļoti daudz lielākā daļa no tā ir lietišķās pētniecības un attīstības Pamata R & D ir darīts ļoti maz Singapūrā par šo jautājumu. Jo Mimos ir dizaina darba vietas, bet būtībā esat par savu. Nē norādījumi, nav mentorings utt, jums tiek dota projektam, ja jūs nevarat to darīt jums ir out. Par to, vai jūs varat darīt to vai nē spriedums ir diezgan grūts un vienkārša. Ja jūs neesat izdarījis jebkurš dizainparaugs, pirms es nav iesakām izmēģināt, bet, ja jums ir pieredze, jūs esat vairāk nekā apsveicami, lai mēģinātu.

Sveiki visiem Mēs esam kompānija, kas ražo, uzstādīšana un elektronisko un elektrisko ierīču Alžīrijā uzturēšanu. Mēs meklējam lifts kontrolierim kuģa Kāds ir strādājuši pie šī projekta vai līdzīgas varat sazināties ar mums, mēs maksāt augstas diagrammu, programma un realizācijas detaļas. Mēs meklējam malysian, Indijas vai syngaporian elektronikas inženieris ar spēcīgu pamati PCB realizāciju. Best regards

[Quote = PCBAlgeria] Sveiki visiem Mēs esam kompānija, kas ražo, uzstādīšana un elektronisko un elektrisko ierīču Alžīrijā uzturēšanu. Mēs meklējam lifts kontrolierim kuģa Kāds ir strādājuši pie šī projekta vai līdzīgas varat sazināties ar mums, mēs maksāt augstas diagrammu, programma un realizācijas detaļas. Mēs meklējam malysian, Indijas vai syngaporian elektronikas inženieris ar spēcīgu pamati PCB realizāciju. Ar cieņu [/quote] un kā cilvēki var sazināties ar u un ura viesi un didn't pat atstāt jebkuru kontaktu!

Man ir maz darba vietu atvēršanu, jo īpaši attiecībā uz IC dizaina jomā. Lūdzu, nosūtiet CV uz mani pa e-pastu [color = blue] jenny@talentsourceconsulting.com [/color]. Neuztraucieties piemērot darba vietas, izmantojot Talentsource mēs neesam gatavojas iekasēt penss mūsu kandidātiem tāpēc ar ļoti augstu un labu pabalstu izmaksu. Tātad pls akts tieši tagad!

DO NOT pievienoties JAALAA. Vadības sucks. Šis uzņēmums sucks. [Size = 2] [color = # 999999] Pievienots pēc 6 minūtēm: [/color] [/size] pētniecībā un attīstībā, Circuit Design, RF Dizaina pieejama Penang: 1. Intel 2. Motorola 3. Marvell 4. Agilent 5. Altera 6. Avago 7. Spansion 8. Renesas 9. Sony 10. daudz vairāk ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back