Pozitīva-20 problēma. (Foto)

Sveiki,, Lai Sokrat: 20 Positiv var iegādāties Conrad Electronic, ja tie pastāv jūsu valstī. Sobakava: daži ago I dienu varētu līdzīga kā jūs. Es centos labot pirmo fotorezista slānis vara kuģa sprayig otrā slāņa par to, tikai dažas sekundes pēc tam, kad vispirms mēģināt .... Regards, Probert

Hi, mēģiniet izmantot krāsas šķīdinātāju tīrīšanas jūsu kuģa. Vai poļu vispirms ar metāla laka, tad notīriet ar krāsu plānāks (rūpniecība grade). Pēc smidzināšanas ar pretoties, mēģiniet to darīt ciešā telpā, ka nav vējš pūš, un ne tik daudz putekļu daudzums lidot apkārt, tad praksē apsmidzinot ar plānu pārklājumu.

Sakrata aerosolu var pienācīgi spray kuģa un pieskarieties tam nedaudz dzīvoklis stāvoklī vienā pusē uz cietas virsmas, piemēram, galda, līdz pārklājums ir vēl gulēja kuģa plakanas un gaisa nožūt tumšā putekļiem brīvā vietā, tad krāsnī 70deg C 15 minūtes, un pakļaut un gravēt. Lai ātri iedarbību es izmantot spilgtā saules gaismā 50 sekundes ar lieliem panākumiem. Es izmantoju augšējā daļā veco skenera (stikla un vāks turēt pozitīvu leju kuģa) [size = 2] [color = # 999999] Pievienots pēc 16 minūtēm: [/color] [/size] Par kodināšanas es izmantoju 1 daļa peroksīdu 5 daļas baseinu skābi un 5 daļām ūdens kodināšanas laika saskaņā ar 30 secconds

i izmantot sausu fotorezista un sniedzot labu rezultātu. tas ir negatīvs darbojas filmu

Čau Man ir arī izmanto pozitīva 20 SPRAY Man ir arī ļoti slikti experince ar to pašu es centos no pēdējo 7 mēnešiem, lai saņemtu pienācīgu PROCEEDER bet es didn't get to, lai jebkura PLEASE HELP KUR GET Gatava PHOTO RESIST PCB.

Sobakava Jums aerosols to biezas, es tīru manu kuģa ar matemātiku, pacilāts spirtu vai varat izmantot alkoholu spray kuģa, kā plānas vien iespējams, un nodot to no putekļiem brīvā horizontālā stāvoklī nožūt tad skapī pie 70 ° C uz 15 minūtes 20 positiv alvas, ka es esmu, izmantojot šobrīd ir aptuveni 3 gadus vecs un man ir panākumi katru reizi ar dziesmas kā mazs 0,245 mm Sory par nabadzīgo foto, bet man bija ar manu webcam.
34_1276894495.jpg

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back