Pozitīva-20 problēma. (Foto)

S

Sobakava

Guest
Es veicu vienkāršu PCB mājās savu lietošanai, bet es esmu problēmas ar 20 pozitīvi. I apsmidzina no 30cm attāluma attīrīti (matēts ar zobiem birstīti un pulveris mazgāšanas līdzeklis) vara istabas temperatūrā, bet es nevaru saņemt vienotu fotorezista slānis uz kuģa. Lūdzu, skatiet pievienoto attēlu. Piemēram aprindās un nav vienota parauga parādās. Es mainīja manu spray un tas joprojām pastāv. Vai positive20 aerosols (bet metāla var), ir virtuves 2-3 mēnešos istabas temperatūrā? Kāds ir iemesls? Istabas temperatūrai, mazgāšanas, gaisa plūsmas, apkārtējās vides temperatūras, smidzināšanas tehnika?? paldies jums puiši!

Varbūt problēma ir sausās metodes. Pēc smidzināšanas pēc fotoresist kas kuģa vertikālā stāvoklī. Apakšējā robeža būs nelietojams, bet pārējie virsmas būtu labi. izmēģināt šo. Lollo

Vai tas nav iespējams, mazgāšanas lietojat, ka doesn't pilnīgi skalot off? Man nekad nav bijusi šāda veida gravēšana. Es arī mēdzu izmantot pulveri (Tās sauc VIM šeit), kas faktiski tīrīšanas pulveris tīrīšanai podi ...

Es tīru VIM ļoti labi ... Es mēģināšu izžāvēt to vertikālā stāvoklī un ļaujiet jūs zināt par rezultātiem. Jebkura cita ideja?

hi i izmanto pozitīva 20 pāris gadu atpakaļ ar jebkuru problēmu, izmēģiniet šos risinājumus, 1 = spray pozitīva 20 vispirms PCB kuģa horzental stāvoklī ir viegli tumšā telpā izmanto nulles vatu spuldze istabā, lai jūs varētu redzēt lietu 2 = atstāt kārtīgi nožūt vismaz vienu stundu 3 = tagad pievienot savu pozitīvo tēlu uz PCB kuģa ar palīdzību sotch lentes, cik vien iespējams, PCB jāpatur prātā, telpā ir viegli tumsā 4 = tagad varētu savu darbu ailē, uz kuru attiecas pareizi labāk, lai padarītu koka kastē top atvērts, tagad attiecas uz top ar UV lampu, ko izmanto EPROM dzēšana attālumā betwwen UV lampas un aptuveni 15 līdz 20 cm ne vairāk, tad tas ļāva diapazonā PCB. 5 = pakļaut PCB 15 līdz 20 minūtes, lai dziesmas kļūst par PCB lieto pareizu mazgāšanas līdzekļu mazgāšanai waiste tagad atch PCB faric skābes ceru, ka tas jums palīdzēs padarīt jūsu PCB starta es arī unsuccesfull, bet galu galā man panākumus, ko mēģina šo mathod lasīt arī instrukcijas, kā pareizi mazgāšanas līdzekļu izmantošana

Es arī izmanto positiv 20, lai iegūtu PCB pirms pāris gadiem. Man arī ir bijušas problēmas ar regulāru pārklājums pretoties (OK, varbūt nav tik slikti, kā attēlu ...) kamēr es mēģināju šādas atbilstības apliecināšanas sistēmas: es uzstādīts PCB par maz līdzstrāvas motors, ielieciet positiv 20 pretoties ar par PCB vidū un ieslēgts motoru. Tāpat kā zentrifuge pretoties veidos regulārus pārklājumu PCB. Žāvēšanai Es pa kreisi PCB viena istabas temperatūrā stundu, un vēl par 15 minūtēm pie 50 °. Tāpēc mans rezultāti nebija pārāk slikti. Pēc dažiem gadiem es nopirku pārklājumu PCB tieši no PCB ražotājs. Jums ir jāpievērš uzmanība, jo tās bieži vien izmanto negatīvas pretoties! ye

šo virsmu sauc par "apelsīna mizas", un to var mani no:-slikta tīrīšanu pirms (taukainai virsma)-augstā temperatūrā izsmidzinot (vairāk nekā 30), filma ir pārāk bieza (probably!) ražošanas kļūdu pozitīvā spary atlikuma ūdens PCB pozitīva, ir "autoleveling" ietekmējuši, un nav nepieciešams, lai centrifugē.

Man ir ļoti slikta pieredze ar Positiv20, lai iegūtu vienotu izplatīšanu visās kuģa. Mans risinājums ir: PH4. Es varu vienotu izplatīšanu, pat bez tīru valdes .... HE NeuralC

[Quote = neuralc] Man ir ļoti slikta pieredze ar Positiv20, lai iegūtu vienotu izplatīšanu visās kuģa. Mans risinājums ir: PH4. Es varu vienotu izplatīšanu, pat bez tīru valdes .... HE NeuralC [/quote] kas ir ph4? i bija izmantot Positiv20, jo 4 gadus atpakaļ, bet tagad man nav konstatējusi, ka: cry: ja kāds var man pateikt, kur es varu atrast to! S 8O KRAT

Hi! Viens no iemesliem (es esmu diezgan pārliecināts par to) ir mitrums gaisotni;) Pamēģini vēsā telpā. Analizatoru.

PH4 ir līdzīgs produkts, Positiv20, bet daudz easyer, lai iegūtu labus rezultātus. Es varu pārbaudīt ražotāju un pateiks, ja nepieciešams .=> JELT cm france NeuralC

i aprunāt skatīt foto nav skaidri, tikai minēt jūsu kuģa jābūt līdzenai. bet dažkārt nē. ja, ka es esmu, izmantojot dzelzs nav daudz karsti, lai padarītu to dzīvokli. darbs vienmēr putekļiem brīvu vidi. un izmantot lielākus kuģa pārgriež to. visticamāk centrs useble. pārbaudīt un mainīt, ja nepieciešams Jūsu izsmidzināšanas methot.

Es domāju, ka divi iemesli 1. Sprauslu daļēji bloķēts. 2. Spray filmu pārāk bieza. Plānas smidzināšanas slāņi vienmēr ir labāk nekā viena bieza. Spray vienmērīgu tievu Stokes horizontālās tam vertikāli un pēc tam diagonāles virzienā radīs labu rezultātu.

hi, ir 2 iespējas: 1 - positiv20 ir beidzies 2 - atbalsts ir netīrs

Hi all JEBKURU viena Izmanto pozitīvos fotorezista "PRP200":: S 8O KRAT?

Man bija tāda pati gadījumā, kad holded positiv20 no ledusskapja vairāk nekā pāris months.If jūs ievietojiet to ledusskapī (ne ledus daļas, bet apakšējā daļā, durvis) Jūs varat paplašināt savu dzīvi, lai vairāk nekā 2 years.The gadījumā uz attēla tas ir slikti tīrīšanu vai beidzies positiv20. Sveicieni Dragan

Man ir mēģinājuši daži no šiem kastrēt / tīrītāji produktiem gadu gaitā. Nekad nav bijis daudz luck. Vienmēr lietojiet precoted dēļi šajās dienās, nekad nav problēmu. Pakļaut, izstrādāt un gravēt ar dzelzs cloride šķīdumā, kas sagatavots ar verdošu ūdeni, aizņem tikai 5 min, lai gravēt tajā temp.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back