Power Supply 0 ~ 30V, 0 ~ 2A

ps jūs ienācāt, izskatās labi. bet tur nav bom? Es varu tikai atrast sastāvdaļas shematisks? / Kyndal

Sveiki, es esmu gatavojas veikt šo projektu freeware versija 4,11 Eagle ... valdes der: D ... bet gatavojas veikt kādu laiku ... var būt divas trīs nedēļas ... Man tas ir jādara, lai manu PCB puisis .. tad BOM automātiski tiks radīts ... bet tas aizņem daudz mazāk pūļu, lai radītu BOM no ievietojis lokšņu mājas lapā. Var būt, ja jūs sazināties gentelman .. viņš var palīdzēt. Regards

kewl! post to šeit, ja Jums ir bom / PCB? būtu jauki .. / Kyndal

Hi all Šajā saiti ht * t * p: / / rfr.htmlplanet.com / electronics.html mēs varam atrast ļoti labu barošanas projektu, izmantojot vecs, bet ļoti labs LM 723. Tas ir spriegums ajustable (0 .. 25V), pašreizējais ajustable un jāaizsargā. Tā var strādā ar slodzi apmēram 10A. Aprakstā mēs varam redzēt, kā aprēķināt dažādas sastāvdaļas, lai strādātu ar augstu strāvas un spriegumu virs 25V. Ir redzēt ... Best Regards jackrs 8)

[Quote = hadihf] Hi, es esmu pievienojot shematisks un komponentu placemet par PS ... es post PCB un detaļu saraksts tomarrow. Regards [/quote] PCB ir OK. Kas par detaļu sarakstu?

Ups, aizmirsu VR3 = 2.2k (Current Control) es esmu, izmantojot normālas labas kvalitātes podi, lai I un V kontrolēt, bet tie ir jutīgi. izmantojot 10 pagriežas podi šeit būs laba izvēle 8) Regards

[Quote = hadihf] Hi, es esmu pievienojot shematisks un komponentu placemet par PS ... es post PCB un detaļu saraksts tomarrow. Regards [/quote] Hi ... Šis ir temats nedaudz prom no reāla, bet es redzēju PCB dizainu un es brīnos, kas maršrutēšanas programmu jūs izmantojat, lai izdarīt to. Tām sastāvdaļām zīmējumi ir iekļautas? Paldies!

Es to E / / g / l / e bet diezgan veids atpakaļ 1999. Tagad es izmantot tikai juridiskā programmatūra hobijs projektiem: D Sveicieni.

Es to izmēģināju, lai izveidotu šo Powersupply bet daļu saraksti tas doesn't norāda vērtību VR3, lai gan iepriekš tika minēts, ir 2,2 K, un tā kontrolē esošo Vai tas vēl ir pareizs? Tomēr tas nav minēts kurai kontroli izejas spriegumu.? Vai tas VR1, VR2? Es ceru, ka šī projekta autors tas joprojām ir par to.

Tas var būt labāk meklēt šeit barošanas, Vai tas ir balstīts uz veco dizaina andn tā bija daudzas kļūmes ar, piemēram, tas ir citēts Daudzi no sākotnējā projekta daļām ir pārāk mazas, lai tās pār-siltuma, jo īpaši sīkas 2N2219 tranzistors, kas tiek izmantots Q2. Pat transformators ir pārāk maza, tāpēc arī pārāk uzkarst. Transformators spriegums ir pārāk zems, lai projekts nekad ražot 30V uz 3A. Opamps ir max atļauts barošanas spriegumu 36V, bet tas ir 38V vai vairāk, šajā projektā ar transformatoru spriegums ir pārāk zems. Tas ir labāks piedāvājums un vairāk, līdz dienai http://www.electronics-lab.com/forum/index.php?topic=19066.0

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back