Power Supply 0 ~ 30V, 0 ~ 2A

H

hadihf

Guest
Hi, Šeit ir vienkāršs barošanas es. Tā ir pilna nulle, "jā nulles" 8) sprieguma contorl uz 30V un pašreizējo uz leju līdz 5 mA un līdz pat 2A. Tas ir ļoti zems trokšņa un laba stabilitāte. I use to everthing, un tas nekad nav man leju par iepriekšējiem 1 gadu. Izmantot lielu Heatsink. Enjoy. : D Hadihf

Es esmu kas strādā laboratorijā, barošanas kontrolē digitāli ar uC, varbūt es varētu izmantot daļu no jūsu shēmas. liels paldies

HI! ES ESMU PAR PFC pantu, PAMATOJOTIES UZ DSP. Es domāju, ka jums to, tāpēc es to pievienot šeit, PLS baudīt to!

Ir divi podi ar uzrakstu "V" uz voltu un "I" ir strāvai. vienkārši, ka: D Hadihf

Hmmm ... Ļoti Nice ... Var būt tikai vajag V / A metter ..

Patiesībā es meklēju PIC balstīta A / V-metrs ar 1X16 LCD, bet nevarēja atrast vienu, tajā laikā. Tagad es tikai izmantot roku neld DVM. : D Sveicieni hadihf

Mmm normālu jūs varat noklikšķināt uz kaut ko, bet es nevaru find't to .. var sombody mums palīdzēt? Greetz

Pārbaudiet OP548 (es domāju, ka to sauc) jaudu ar OP uzcelta pašreizējos ierobežojumus. Ka ar CPU ar diviem PWM izejas OP dos ļoti maz sastāvdaļu PSU. Pārbaudiet TI bezmaksas paraugus nosūta uz nakti ar UPS. Ļoti iespaidīgi. MrEd

Čau, Es esmu pievienojot shematisks un komponentu placemet par PS ... es post PCB un detaļu saraksts tomarrow. Regards

Hi .. izskatās labi, tas ps. lai gan es esmu meklējat veikt divējāda Powersupply (jā, tad es varu izdarīt 2 un salikt tos kopā), bet mana problēma ir .. Es vēlētos, lai padarītu to 0-10 amp insted. tas ir posible mainīt šo circuit, lai ietilptu, ka spec (0-10 0-30 V), vai arī kāds ir citu shēmu, kas būs piemērots šo? / Rune Kyndal

Par 10A, jums ir dubultā transformatora strāvas izejas iespējām, ti, 12 ~ 15A, divreiz ja ne quadriple reservior kondensatori jaudu un dubultā atkal sērijas izlaides tranzistori (paralēli ar apropriate balasta rezistorus), pieņemot, ka vadīt pašreizējais ir pietiekams. Ar sērijas barošanas bloki, problēma ir iegūt zema sprieguma izmantota spēcīga strāva, jo sērija kritums tranzistori ir izkliedētu papildu jaudu. Piemēram, - ja ieejas spriegums ir 36V, un jūsu izejas ir 5v pie 10a, sērijas tranzistori ir izkliedētu 310W !!!!., un šis 50W slodzes: (Cheers sda

Es zinu, ka būs nepieciešams liels heatsink .. probally aktīvi dzesēšanu, kā arī .. bet man ir diezgan liela "gredzens kodols" transformators, kas spēj delivere 36volts 20 ampēri (2x), kuru es gribētu izmantot .. un ievietojot to 2a ps būtu atkritumiem:) im meklē VELLEMAN komplektu K7200RS tas vis jauda ir 30 volti, 10 ampēri. vienotu piegādi. Es gribētu, lai izveidotu to, bet godīgi komplekts ir expencive. Man ir komponents sarakstā, bet man vajag PCB .. kāds got šo? photograf par to būs darīt! / Kyndal

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back