Plz izdzēst!

S

shaq

Guest
...
Last edited by shaq gada novembris 29, 2005 15:49 labots 1 reizes

Wow!Vai jūs domājāt jūs gūstat dizaina op-amp IC?Iekšējā silīcija diska utt ..

Hill wrote:

Wow!
Vai jūs domājāt jūs gūstat dizaina op-amp IC?
Iekšējā silīcija diska utt ..

Pirmkārt, izvēlēties savu VDD barošanas sprieguma.Tad ievadi posmā, jūs izlemjat, cik daudz strāvai plūsmu asti un lemj asti spriegumu būt pārslogoti.Tātad, būtībā šeit jūs jau zināt, VB3 spriegums, lai nodrošinātu aste ir pārslogoti.Tad attiecībā uz vb2, jūs nosakāt min aizspriedumiem spriegums, lai ieslēgtu atbilstoši jūsu process sliekšņa spriegums NMOS, lai jūs nodrošināt ar piesātinājumu NMOS un tajā pašā laikā jums ir plašāka šūpoles brīdī.Tad, lai vb2 spriegumu, piesakies pašu jēdzienu no augšas transisitor tajā filiālē, veicot visas tranzistors ir piesātināta reģionā, kas saistīti ar VDD.

Par decideng specifikācijas, Jums ir jābūt pamata undersatnding vēlētos iegūt augstas CMRR your input asti transisitor izejas pretestība ir ļoti pietiekami augsts, lai saņemtu ļoti liela jūsu kopējās izlaides pretestība ir pietiekami augsta, un tā tālāk.Tātad, es gribētu padomu jums iegūt pamata grāmatu kā razavi un Paul pelēks meyer un redzēt savus piemērus Op-Amp dizains, jūs saņemsiet skaidru priekšstatu tad.

Vai kāds ir vēl ķēde, kas var sasniegt specifikācija?

Tā kā es uzskatu neobjektivitāte sprieguma sākotnējā shēma ir pārāk daudz!

Tātad, es domāju, ka vajadzētu vēl citas shēmas var sasniegt specifikāciju.

Vai kāds man ieteikums?

shaq wrote:

Hello everyone,Šī ir mana pirmā reize izstrādāt OP amp!!Šajā shēma, kā es varu aprēķināt Vb1, vb2 un VB3?Un, kā es varu aprēķināt malu attiecība šo MOSFET sasniegt specifikācija?
(I use TSMC 0.35ľm 2p4m process)PLZ help me!Thanks so much!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back