PLS palīdzēt .. 2125 memsic akselerometru

Z

zedarab

Guest
hi .. man ir nepieciešams, lai izmantotu šo Akselerometra - memsic 2125, kā ierīci, iedegas dēļ, ja tā atklāj palēninājums.taču es uzmākties zināt, ko citas sastāvdaļas, piemēram, kondensatoru un rezistoru ro izmantot.Es kopumā aizmiglot par šo visu thing.pls help.thank jums.

Izejas forma šī akselerometra nav analogais, bet digitālā formā nodokļa cikla koeficients 12,5% / g.Tātad, lai novērtētu paātrinājuma jums būs jāizmanto ierīce, kas var izmērīt darbības ciklu no kvadrātveida viļņa (2 izvēlēm šeit 100Hz vai 400Hz).
Šī metode nav labs jūsu pieteikums ..

Vienkāršošanas jūsu ķēde Jūs varat pārvērst šo digitālā izeja uz analogo signālu, izmantojot 20kΩ rezistoru un 1ľF izlīdzināšanas kondensators.Tas rada līdzstrāvas spriegumu proporcionāls paātrinājums / de-paātrinājumu.Tālāk, var izmantot op-amp vai izejas salīdzinājuma ar vietējām nominālā sprieguma un savienojumu LED diodes tās.
Šī salīdzinājuma salīdzinās divus spriegumiem: viens, ko akselerometra ar RC un nominālā sprieguma (var būt vienkāršs sprieguma devider no sava barošanas avota).Ja viens spriegums ir zemāks (vai augstāks), tad otra salīdzinājuma darba rezultāts būs zema (vai augsta) ieslēgšana LED ..

Otra alternatīva ir izmantot LC, lai lasītu
digitālā izeja, kā tas bija paredzēts lietot.Jums
nepieciešams nekas iedomātā šo.Pat vislēnāko,
lētākā, 8-pin PIC vai AVR būs atbilstoša un
darīs darbu saskaņā ar 1 $.Tas arī ļaus vairāk
kontroli pār LED, piemēram, dažādas flash likmi
lai tie atbilstu pakāpi palēninājums, utt

Nick

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back