Please help me: Vai jūs varētu paskaidrot, kas Precoding ir

M

mazdaspring

Guest
Hi all,
Lūdzu, vai jūs varat paskaidrot, kas precoding ir par mani.Ja jums ir jebkurš dokuments, kas saistīti ar precoding, lūdzu, koplietojiet tos ar mani.Esmu lūdzis šo jautājumu iepriekš, bet nav atbildes, tāpēc es lūgt palīdzību vēlreiz.Thank you very much in advance.

Čau,

Ir nesen papīru par to, ceru, ka tas palīdz.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

Thank you so much failu.Es gatavojos izlasīt.Vai es varu uzdot jautājumu, pirms nolasīt to.

Vai precoding staru kūļa veidošanu?

Tā ir metode, staru kūļa veidošanu, lai MIMO sistēmās.Lūdzu, pēc Vikipēdijas izskatīties kā ievadu:

http://en.wikipedia.org/wiki/Precoding

Precoding ir ģeneralizēta staru kūļa veidošanu, atbalstīt daudzslāņu nosūtīšana MIMO radiosakaru sistēmas.Parastie staru kūļa formēšanu, uzskata par lineāri vienslāņa precoding lai pats signāls tiek emitēts no katra antenas nosūta ar atbilstīgu koeficientu, piemēram, ka signāla jauda ir maksimizēts pie uztvērēja jaudu.Ja saņēmējs ir vairākas antenas, vienslāņa staru kūļa veidošanu, nevar vienlaikus palielināt signāla līmenī visos saņemt antenu un tā precoding lieto daudzslāņu staru kūļa veidošanu, lai palielinātu apgrozījumu darbības vairāku saņemt antenu sistēmu.In precoding, vairākiem strautiem signālus, kas izplūst no antenas nosūtīt neatkarīgu un atbilstošas korekcijas katru antena tāda, ka saite throughtput ir maksimizēts pie uztvērēja jaudu.

mazdaspring wrote:

Hi all,

Lūdzu, vai jūs varat paskaidrot, kas precoding ir par mani.
Ja jums ir jebkurš dokuments, kas saistīti ar precoding, lūdzu, koplietojiet tos ar mani.
Esmu lūdzis šo jautājumu iepriekš, bet nav atbildes, tāpēc es lūgt palīdzību vēlreiz.
Thank you very much in advance.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back