S
steadymind
Guest
500MSPS ir augsts izlases likme un jūs, iespējams, var izmantot laiku, starplikām DAC arhitektūra lai ur iekasēt pārdali DAC vairāk laika, lai nokārtotu. kādi specs ir u mērķauditorijas?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tā glitch amplitūda ir atkarīga no C attiecība. C vērtības nemaina, mainot apgriezties likmi.... ja es palielināt pieauguma laiks (arī kritums laika) kontroles signāla divas reizes kāpēc nav amplitūda glitch samazināt 2 reizes?
Pamata plāksne paraugu ņemšanu tikai spēku visas (vai vismaz lielākā daļa ) maksas injekcijas uz to pašu mezgla slēdzis, kas vēlāk var atcelt izslēgts, izmantojot diferenciālo shēmas. Tas nesamazina "glitches. Turklāt tas nav norāžu citiem ne-idealities. Dummy slēdži samazina pulksteni Montāžas kārba, bet Samazinājuma pakāpe ir pilnīgi bez uzticama. Pusgada lielumu noteikumu padara pieņēmumu, ka abus galus slēdža redz to pašu pretestību, un tāpēc, lai Montāžas kārba maksas vienādi sadala abos galos. Raugoties reālistiski, cik iespējams, ir tas, ka? Visbeidzot, ja jūs joprojām izmantojot 5fF cepures, jūsu vienīgā iespēja ir vai nu samazināt parasitics, vai palielināt savu vāciņu.@ sakāve: Pat ar pamata plāksni izlases es saņemu signāla atkarīga glitch kā vairāk nāk šo jautājumu!. Un pat izmēru manekena tranzistors ir ietekmē summa glitch ar vairākiem desmitiem volts.Should izmēru manekena tranzistors vienmēr uz pusi īsāka par galveno slēdzi vienmēr?
maksimālā atlases likme lielā mērā nosaka stabilizācijas laiku no opamp.Jo ķēde parādīts zemāk būs par opamp GBW nosaka maksimālā atlases likme ir AAK?
Vai u PLZ izskaidro, kāpēc ir tik!un jebkuru pārejas savienojuma būs tik acīmredzama , ja liels daudzums likmes ir samazinātas.
Es esmu mainījies mans kapacitāte, lai 20fF bet bootstrap slēdzis nav izsekošanas ievades signal.And ja izmērs bootstrapped tranzistors ir palielināta tā, lai vadīt kondensators ir rezultātā lielākā glitches ir kondensators virsējo plāksni.Visbeidzot, ja jūs joprojām izmantojot 5fF cepures, jūsu vienīgā iespēja ir vai nu samazināt parasitics, vai palielināt savu vāciņu
- jūsu slēdzis isn't mērķis pareizi ...Es esmu mainījies mans kapacitāte, lai 20fF bet bootstrap slēdzis nav sekošanas ieejas signālu
Tad tu esi uzskatīt, ka jums ir vērstas paraugu ņemšanas biežumu, kas ir tik liela, ka tas nav sasniedzams jūsu procesu?Es esmu mainījies mans kapacitāte, lai 20fF bet bootstrap slēdzis nav sekošanas ievadi signal.And ja izmērs bootstrapped tranzistors ir palielināta tā, lai vadīt kondensators ir rezultātā lielākā glitches ir kondensators virsējo plāksni.
Pārslēgt Esmu izmantojis ir pievienots iepriekš, ja Jums ir kāda pieredze ar ķēdi vai varat lūdzu paskaidrot, kā uzlabot šīs ķēdes, jo par 5fF kapacitātes tas strādā diezgan labisavu pārslēgtos isn't paredzēti pienācīgi ...
Es esmu mainījies mans kapacitāte, lai 20fF bet bootstrap slēdzis nav sekošanas ievadi signal.And ja izmērs bootstrapped tranzistors ir palielināta tā, lai vadīt kondensators ir rezultātā lielākā glitches ir kondensators virsējo plāksni.
Bet lelli tranzistoru jābaro ar apgrieztu vadības signāls, tad kā es varu radīt apgriezts signālu, kā bootstrap slēdzis kontrolē daži sarežģīti circuitary ....[ COLOR = " Sudraba "] [size = 1 ]---------- Post pievienotā 15:56 ---------- Previous post bija 14:48 --------- - [/size] [/color]Ievietošanas lelles tranzistors palīdz samazināt maksu injekcijas un pulksteņa feed-thru. Kā rezultātā, glitch tiks izslēgta.
@ sakāve. Dokumentā jums ir teikuši, tas ir teicis, ka mums būs tikai fiksēto maksu injekcijas un fiksētās padevi, bet es " saņemu signālu atkarīga maksas injekcijas. [Url = http://images.elektroda.net/50_1298024789.png]Pamata plāksne paraugu ņemšanu tikai spēku visas (vai vismaz vairākums) maksas injekcijas uz to pašu mezgla slēdzis, kas vēlāk var atcelt izslēgts, izmantojot diferenciālo shēmas. Tas nesamazina "glitches. Turklāt tas nav norāžu no otras puses , kas nav idealities
Vai starplikām arhitektūru nozīmē, izmantojot divas paralēlas ACP?