Pamata jautājums par capacitotrs jo Spectre

500MSPS ir augsts izlases likme un jūs, iespējams, var izmantot laiku, starplikām DAC arhitektūra lai ur iekasēt pārdali DAC vairāk laika, lai nokārtotu. kādi specs ir u mērķauditorijas?

Es esmu bothered tikai par ātrumu DAC. Var u, lūdzu, iedodiet man kādu labu dokumentus par starplikām DAC arhitektūras. Kad es meklēja par neto AAK arhitektūras man ir konstatēts, ka dažas no tām ir ar DNL un SNL par 3to 4LSB.Won 't rodas kādas problēmas, izmantojot šo DAC ADC?

Hi all, Es esmu, ko izmanto apakšējo plāksni izlases metode šajā ķēdē. [Url = http://images.elektroda.net/96_1297770660.png]
96_1297770660_thumb.png
[/url] Pat izmantojot šo shēmu es saņemu signālu atkarīga no glitch manā output.I nezinu, kā pievienot lelli pāriet uz šo bootstrap switch.If kāds ir kādas idejas plz dalīties ar mani. vēl viens pamatjautājums ir, ja es palielinu pieauguma laiks (arī kritums laika) kontroles signāla divas reizes kāpēc nav amplitūda glitch samazināt 2 reizes?

... ja es palielināt pieauguma laiks (arī kritums laika) kontroles signāla divas reizes kāpēc nav amplitūda glitch samazināt 2 reizes?
Tā glitch amplitūda ir atkarīga no C attiecība. C vērtības nemaina, mainot apgriezties likmi.

bet man šķiet, tāpat kā ir kaut kas līdzīgs, ka pārveidotāja, ja pārklājas kapacitātes pāri daži no ieguldījumu summas output.And samazināt glitch mēs palielinātu apgriezties likme signālu gate.Here arī maksimuma glitch nesamazina uz pusi ja mēs palielinātu apgriezties divas reizes.

In invertoru, vienmēr zema pretestības ceļu, lai veiktu šādu saistīto pakalpojumu izmaksas (ti, vai nu ar NMOS vai PVO vai abi), tādējādi jebkurš pārejošas sakabi nebūt tik acīmredzama, ja liels daudzums likmes ir samazinātas. Šeit nav zema pretestība ceļu. Jebkādiem saistītā maksas vienkārši palikt tur, vai tā būtu ātra savienojuma vai lēni sakabes, kamēr tā lēnām noplūdes prom substrātā. Šī iemesla dēļ kapacitātes vērtība ieslēgts vāciņš vienmēr ierobežo apakšējā 1. Matching 2. Parasitics

@ Sakāve: Pat ar pamata plāksni izlases es saņemu signāla atkarīga glitch kā vairāk nāk šo jautājumu!. Un pat izmēru manekena tranzistors ir ietekmē summa glitch ar vairākiem desmitiem volts.Should izmēru manekena tranzistors vienmēr uz pusi īsāka par galveno slēdzi vienmēr [COLOR = "Silver"]? [Size = 1 ]---- ------ Post pievienotā 16:59 ---------- Previous post bija 16:54 ----------[/SIZE] [/color] Jo ķēde parādīts zemāk būs par opamp GBW nosaka maksimālā atlases likme ir AAK?
34_1297855676.png

@ sakāve: Pat ar pamata plāksni izlases es saņemu signāla atkarīga glitch kā vairāk nāk šo jautājumu!. Un pat izmēru manekena tranzistors ir ietekmē summa glitch ar vairākiem desmitiem volts.Should izmēru manekena tranzistors vienmēr uz pusi īsāka par galveno slēdzi vienmēr?
Pamata plāksne paraugu ņemšanu tikai spēku visas (vai vismaz lielākā daļa ) maksas injekcijas uz to pašu mezgla slēdzis, kas vēlāk var atcelt izslēgts, izmantojot diferenciālo shēmas. Tas nesamazina "glitches. Turklāt tas nav norāžu citiem ne-idealities. Dummy slēdži samazina pulksteni Montāžas kārba, bet Samazinājuma pakāpe ir pilnīgi bez uzticama. Pusgada lielumu noteikumu padara pieņēmumu, ka abus galus slēdža redz to pašu pretestību, un tāpēc, lai Montāžas kārba maksas vienādi sadala abos galos. Raugoties reālistiski, cik iespējams, ir tas, ka? Visbeidzot, ja jūs joprojām izmantojot 5fF cepures, jūsu vienīgā iespēja ir vai nu samazināt parasitics, vai palielināt savu vāciņu.
Jo ķēde parādīts zemāk būs par opamp GBW nosaka maksimālā atlases likme ir AAK?
34_1297855676.png
maksimālā atlases likme lielā mērā nosaka stabilizācijas laiku no opamp.

un jebkuru pārejas savienojuma būs tik acīmredzama , ja liels daudzums likmes ir samazinātas.
Vai u PLZ izskaidro, kāpēc ir tik!

Visbeidzot, ja jūs joprojām izmantojot 5fF cepures, jūsu vienīgā iespēja ir vai nu samazināt parasitics, vai palielināt savu vāciņu
Es esmu mainījies mans kapacitāte, lai 20fF bet bootstrap slēdzis nav izsekošanas ievades signal.And ja izmērs bootstrapped tranzistors ir palielināta tā, lai vadīt kondensators ir rezultātā lielākā glitches ir kondensators virsējo plāksni.

palielinot ur bootstrapped tranzistoru izmērs palielinās ur parazitāras vāciņi, tāpēc tas radīs diezgan daudz maksas pārdales ar savu paraugu vāciņu. ja jūsu izlases vāciņš ir augstas, salīdzinot ar parazītisko vāciņu, tad efekts būs mazāks. ja u ir uzņemsiet no projekta, tad izmēra ur vāciņu, pamatojoties uz atbilstības / parasitics nevis troksnis.
Es esmu mainījies mans kapacitāte, lai 20fF bet bootstrap slēdzis nav sekošanas ieejas signālu
- jūsu slēdzis isn't mērķis pareizi ...

Es esmu mainījies mans kapacitāte, lai 20fF bet bootstrap slēdzis nav sekošanas ievadi signal.And ja izmērs bootstrapped tranzistors ir palielināta tā, lai vadīt kondensators ir rezultātā lielākā glitches ir kondensators virsējo plāksni.
Tad tu esi uzskatīt, ka jums ir vērstas paraugu ņemšanas biežumu, kas ir tik liela, ka tas nav sasniedzams jūsu procesu?

savu pārslēgtos isn't paredzēti pienācīgi ...
Pārslēgt Esmu izmantojis ir pievienots iepriekš, ja Jums ir kāda pieredze ar ķēdi vai varat lūdzu paskaidrot, kā uzlabot šīs ķēdes, jo par 5fF kapacitātes tas strādā diezgan labi

34_1297855676.png
@ sakāve: Ja es izmantot šo ciruit es saņems diferencētu produkciju (vout +, vout-), bet es domāju, ka var izveidot savienojumu tikai viens no tās termināļiem līdz capacitor.So kā es varu pārvaldīt ar šiem rezultātiem? Vai man ir nepieciešams, lai izmantotu Diferenciālā uz vienu beidzās OTA? Vai es varu izmantot šo cicuit ..?
44_1298023095.png
Lūdzu, atbildiet uz manu Ziņojumi ....

Pievienojot manekenu tranzistors palīdz samazināt maksu injekcijas un pulksteņa feed-thru. Kā rezultātā, glitch tiks izslēgta.
Es esmu mainījies mans kapacitāte, lai 20fF bet bootstrap slēdzis nav sekošanas ievadi signal.And ja izmērs bootstrapped tranzistors ir palielināta tā, lai vadīt kondensators ir rezultātā lielākā glitches ir kondensators virsējo plāksni.

Ievietošanas lelles tranzistors palīdz samazināt maksu injekcijas un pulksteņa feed-thru. Kā rezultātā, glitch tiks izslēgta.
Bet lelli tranzistoru jābaro ar apgrieztu vadības signāls, tad kā es varu radīt apgriezts signālu, kā bootstrap slēdzis kontrolē daži sarežģīti circuitary ....[ COLOR = " Sudraba "] [size = 1 ]---------- Post pievienotā 15:56 ---------- Previous post bija 14:48 --------- - [/size] [/color]
Pamata plāksne paraugu ņemšanu tikai spēku visas (vai vismaz vairākums) maksas injekcijas uz to pašu mezgla slēdzis, kas vēlāk var atcelt izslēgts, izmantojot diferenciālo shēmas. Tas nesamazina "glitches. Turklāt tas nav norāžu no otras puses , kas nav idealities
@ sakāve. Dokumentā jums ir teikuši, tas ir teicis, ka mums būs tikai fiksēto maksu injekcijas un fiksētās padevi, bet es " saņemu signālu atkarīga maksas injekcijas. [Url = http://images.elektroda.net/50_1298024789.png]
50_1298024789_thumb.png
[/url]

Tas ir tāpēc, ka jums ir pilnīgi neievēroti, ka jūsu problēma ir parazītisko sastāvdaļu, kas man ir aizdomas, ir galvenais faktors, ar 5fF vāciņu, un ne tikai maksu injekcijas un pulksteņu Montāžas kārba. Jums patiešām vajadzētu izmēģināt, lai novērtētu alternatīvo arhitektūra, vai mēģināt kaut kādas starplikām arhitektūras samazināt jūsu parauga ņemšanas frekvence.

Kādas vērtības kapacitātes jūsuprāt ir lietderīgi? vēl viens jautājums ir, ja tas rada tikai fiksētā atlīdzība injekcijas un fiksētās pulksteņa Montāžas kārba mēs nevaram domāt par to, kā kompensēt tikai kļūda, un noņemt to, izmantojot līmeņa pārveidotājs nevis izmantojot diferenciālo opamp?
Vai starplikām arhitektūru nozīmē, izmantojot divas paralēlas ACP?

1. Jūs varat izmantot pastiprinātāju norādīts mūsu pastu, ja vien tā nodrošina u nepieciešams iegūt un frekvenču joslas 2. izmēģināt dažas slēdzi (pamata pārraides vārti un bootstapped) ar dažādiem vāciņu vērtībām (5f, 20.f, 100f, 200f) - u atradīs glitch, lai mazinātu u palielina vāciņu. lelli ir noderīga, lai samazinātu pulksteni dzīvnieku barībā, izmantojot un zināmā mērā maksu injekcijas. bootstrapped prasīs spriegumu, kas iet virs jums normālu VDD - tā uzticamība būs jautājums. 3. ar starplikām ADC ir paralēli ACP arhitektūra. (Ex) u var būt 2 ACP strādā 250msps un mux tur ieejas un izejas. 4. u vienmēr būs daži paraugu ņemšanas kļūda izejvielas, ja vien šī kļūda nav signāls atkarīgs, tad u var uzskatīt tos kompensēt (dc kļūdas), ja u izmanto diferenciālo struktūra kļūdu tiek uzskatīts par pašu un saņems noraidīja opamp pateicoties CMRR.

Paldies visiem, es esmu mainījusies kondensators ar 10pf, tagad maksa injekcija ir zemāka 20mV.But mana parauga un turiet ķēde ir veikt aptuveni 600ps, lai izsekotu ieejas spriegums, var kāds ieteikt man kādu ātrgaitas parauga un turiet ķēdēm, kurām nav opamps ar tiem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back