Palīdziet man sākt mācīties DSP

Sāciet ar refresing jūsu math. Domājiet par interesantu projektu, strādāt ar. Iegūt sev DSP komplekts. JaaC

Es esmu iesācējs mācās DSP, es vēlos zināt, kā sākt un ko es saprotu? Tagad, es esmu projektēšana fotodarbnīcas kuģa, bet es nezinu, kāds ir mans padomē jābūt? Jūs varat dot man padomu?

[Quote = Jackwang] Es esmu iesācējs mācās DSP, es vēlos zināt, kā sākt un ko es saprotu? Tagad, es esmu projektēšana fotodarbnīcas kuģa, bet es nezinu, kāds ir mans padomē jābūt? Jūs varat dot man padomu? [/quote] Kas ir jūsu intereses? Par vispārējo mērķi, audio / runas apstrāde ir labs sākuma punkts. Veidot kuģa ar DSP mikroshēmu, vienkāršākais chip, labāk. ADSP-218x ir jauka piemērs. Pievienot 16 bitu audio kodeku. Būtu jauki, ja jūs varat reprogramm savu DSP viegli, tāpēc zibatmiņa cita veida boot up metodi ieteicams. Mūsu ADSP-218xN DSPKit mēs īstenojam IDMA par DSP plānošanas un readback, lai DSP var pārprogrammēt atkal un atkal, viegli un ātri. Thats nice iezīme eksperimentē, jo jūs vēlaties, lai mainītu programm tiek kavēti ar DSP diezgan bieži. Daži loku un daži nospiežamās pogas mijiedarbībai LED ir labi. Interesanti būtu celt svarīgus signālus no DSP, lai paplašināšanās savienotājiem, playin apkārt ar ārējo shēmu. Hope this helps, JaaC

Es domāju, ka "Undrestanding DSP-RG Lauvas" ir daudz labāk nekā Smita grāmata. Tas ir daudz bilžu un tas ir viegli saprast.

Sveiki amibody var palīdzēt h ** p :/ / www.engin.umd.umich.edu/ ~ sawad/umd_courses/ece480 / šo saiti jautā kādu Lietotāja ID un tā parole PLZ iedodiet man to ja u ir tā. paldies rameshs

Ir tur dažas labas grāmatas par DSP? Es / ma jaunāku pārāk.

Izpildiet šīs darbības ... 1. Ja tu r ļoti jauns (neko nezinu) no DSP iet uz www.dspguide.com un download grāmata par brīvu .. mēģināt uzzināt nodaļas līdz pat 22 (filtrs dizains) nav stop.skip ko Jūs nevarat saprast. lasīt divas trīs reizes grāmatu ............ tikai joking 2. Tālāk, kad tu r mazliet familier ar DSP bye grāmatu Lionas izpratni DSP. Tas ir tiešām laba grāmata par begnieers ... 3 iet uz dažām uzlabotas grāmatas ... šajā stadijā jums būs iespēja izvēlēties vairākas progresīvas grāmatas 4 .. informēt mani .....

tas ir patiešām noderīga mani .. Vai kāds ir grāmata audio ūdenszīmēm?

Ko es izdarīju pirms kad mana disertācija bija par šo tēmu bija iekļaut psihoakustiskās analīzi mpeg audio slāni 3, un meklēt Google citiem pētījumiem par psycoaoustic analīzi un maskēšanu.

Understanding_Digital_Signal_Processing__Lyons dspguide.com BP Lathi, Signal Processing un Linear Systems, Berkeley-Cambridge, 1998.pdf Sanjit k Mitra ir daži no DSP knowledgebases

Hi, ja jūs vēlaties uzzināt DSP no nulles, tad iet cauri Proakis un Manolakis. DSP Jums vajadzētu arī ir labas zināšanas par Laplasa pārveidot, Furjē pārveidojuma, Z pārveidot. Lai iegūtu skaidrāku priekšstatu par teorijas jūs vienmēr varat izmantot MATLAB simulācijas dažas nelielas sistēmas. Tas vienmēr palīdz. Paldies Shaikh Sarfraz

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back