Palīdziet man konvertēt DXF failus Gerber failu, izmantojot Gerbtool

[Quote = lēcieniem] hi i konvertē dxf failu Gerber var lūdzu man pateikt, kur es esmu notiek nepareizi ar reklāmguvumu? Man parādīja, ka, lai fabrcater, un viņi teica tā nt labi? vienības mm un viņi atklāja dxf failu ADS un teica DXF faila dimesnions jo mils [/quote] DXF ievades failā ir tikai cipari, bez vienības. Pēc iekraušanas DXF failu, jāsaka Gerberwizard vienības, kuru izmantojāt. Šķiet, ka esi norādījis nepareizu vienībām. Ar laba vēlējumiem Volker

Pateicoties Manjunatha_hv, Šeit ir augšupielādēto failu. Pēc lejupielādes, izkravāt datus vietējā direktorijā. Instalējiet tulkotājs, izpildot failu "setup.exe" direktorijā, uz kuru izsaiņot download.
es varētu nav iespējams instalēt ..... nezinu, kur es dodos nepareizi . būtu apreciate ja varētu palīdzēt. Paldies

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post pievienotā 14:59 ---------- Previous post bija 14:57 ---- ------</span></span>
es varētu nav iespējams instalēt. Būtu pateicīga, ja jūs varētu palīdzēt. Nezinu, kur es esmu notiek nepareizi.

es varētu nav iespējams instalēt ..... nezinu, kur es esmu notiek nepareizi.
Diemžēl, uzstādīšanas programma nav saderīga ar kādu jaunu Windows versijas.

Diemžēl, uzstādīšanas programma nav saderīga ar kādu jaunu Windows versijas
Paldies gurniem.. Es esmu tikai izmantojot Windows XP Pro. Vai jūs zināt, jebkuru citu programmatūru, kas pārveido DFX filer uz Gerber failu. Palīdzība prasa ļoti urjent. Paldies vēlreiz

Programmai jābūt instalēt un palaist uz Windows XP 32bit. Es esmu diezgan pārliecināts par to, jo es esmu programmētājs. Kas īsti ir instalācijas problēma, ka jūs redzat?

Programmā būtu instalēt un palaist uz Windows XP 32bit. Es esmu diezgan pārliecināts par to, jo es esmu programmētājs. Kas īsti ir instalācijas problēma, ka jūs redzat?
Paldies. Tā strādāja. Es centos, lai insatall ar UNIX darbstacijām ..

Programmā būtu instalēt un palaist uz Windows XP 32bit. Es esmu diezgan pārliecināts par to, jo es esmu programmētājs. ? Kas īsti ir instalācijas problēma, ka jūs redzēt
Pēc man pārvērst Gerber failu, ieteicamos bezmaksas programmatūru, lai atvērtu failu, mēģināja ViewMate - bezmaksas Gerber Viewer www.pentalogix.com / Lejupielādēt / download. html GC Prevue [url = http://www.graphicode.com/] GraphiCode - Programmatūra inovācijas Electronics Manufacturing - Mājas [/url] Nestrādāja, jūsu palīdzība būtu apreciated. paldies

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back