Palīdziet man konvertēt DXF failus Gerber failu, izmantojot Gerbtool

E

EngrN

Guest
Sveiki, es cenšos, lai pārvērstu dxf failu (ko rada Hfss) uz Gerber failu, izmantojot gerbtool bet tas nedarbojas. Var kāds palīdzēt. Tā jautā man par ieejas failu un ziņojumu. Un tad ko man darīt. Mans dizains ir tikai vienkāršs plāksteris antena. Paldies

Pateicoties Manjunatha_hv, Šeit ir augšupielādēto failu. Pēc lejupielādes, izkravāt datus vietējā direktorijā. Instalējiet tulkotājs, izpildot failu "setup.exe" direktorijā, uz kuru izsaiņot download.

Čau, Paldies par palīdzību. Viens pēdējais jautājums. I izveidojis manu Gerber ti, no Sonnet. Vai es varu uzreiz nosūtīt to ražotājs? Es gribēju man nevajag to pārbaudīt? Ja jā, tad kā es varu darīt? Paldies ton!

Paldies! Vēl vienu labu, es meklēju apmācība un vadlīnijas projektēšana reaģējošu skaldītāji (hibrīda tīkls), lai radītu divas perpendikulāras veidiem laukumā plāksteris, lai iegūtu Circular polarizācijas. Vai varat palīdzēt?

Sveiki, Jā, protams ... Es centīšos manu vislabāk ... --- Manju ---

Vēl viena lieta. Kā mēs izmēri 50 Ohm līnija, platuma un garuma? Jebkurš formula?

Sveiki, Ir daudz vienādojumi un formulas ir pieejami tiešsaistē ... Bet jūs varat darīt to bez ka, izmantojot bezmaksas TX-Line Nosūtīts Line Kalkulators no AWRCORP TX-Line ir bezmaksas, viegli lietojami, Windows interaktīvu pārvades līnija kalkulators analīzei un elektropārvades līnijas konstrukcijas sintēzi. TX-Line ļauj lietotājiem ievadīt vai nu fiziskās īpašības vai elektriskās īpašības kopēju pārraides vidi, piemēram: Microstrip Stripline izomēriem viļņvada Pamatots izomēriem WG Slotline http://web.awrcorp.com/Usa/Products/Optional-Products/TX- līniju / lejuplādēt šeit http://web.awrcorp.com/content/Downloads/TXLine.zip?from=17712437344813533 Arī iet caur šādu dokumentu par pārskatīšana Pamati Microstrip Lines ( ver labs) www.ansys.com / rūpniecības / MEMS / MEMS-downloads / maloratsky_micostrip.pdf Ceru, ka tas palīdz ... --- Manju ---

Thanks very much, lai atbildētu. Tas palīdzēja daudz! Tomēr es esmu joprojām meklējat reaktīvais splitter labpatikt pamatnostādnes. Paldies

Sveiki, Ko tieši jūs vēlaties par Reactive sadalītāja dizains? kas CAD toool jūs izmantojat? Vai jums ir dokumenti vai informācija par specifikācijām Šī projekta ... Kas ir beigas pieteikumu? --- Manju ---

Nu es cenšos iegūt riņķveida polarizāciju laukumā patch antenas ar šo metodi. Bet man vajag kādu vadlīnijas patīk tas, ko platuma un garuma ir divas plūsmas ir. Esmu lasījusi, ka šī metode ir visprecīzākais vienu. Es esmu mēģinājis saīsināts stūrī viens, tas darbojas, bet ne tik labi augstākās frekvencēs. Es lietoju Hfss un ir ieguvuši nekādu informāciju vai dokumentu par reaktīvo sadalītājs tehniku. Es būtu ļoti appreciated, ja jūs varētu viņu kā pirms tam. Paldies. Es izmisīgi vajadzīga palīdzība.

Hi, Vai jūs, lūdzu pārbaudiet, ir Gerber failus pareizi izstrādāta, lai būtu jāpiešķir jānosūta ražotājam? Es gribēju šie faili, kas mums ir jānosūta ražotājam?

EngrN - Kādas ir jūsu ievietojis failus izrāde ir kvadrāts ar divām stūriem nogrieztam uz virsējās kārtas, un cieta vara apakšējo slāni. Vai tas, ko vēlaties, lai gatavo? Jums būs nepieciešams iekļaut plātnes biezums un materiālu fab piezīmēs vai jūsu gatavo plāksteri neatbilst jūsu modelēta parametriem. Jums nepieciešams vai nu izmantot Gerber redaktoru, lai nodrošinātu kuģa kontūras vai Jums ir nepieciešams norādīt savā fab piezīmēs cik liels valde ir. Neatkarīgi no tā, ko kuģa lieluma jūs definētu, vara plāksteris uz grunts būs 18.82mm x 18.18mm. Tas, ko ir definēts jūsu dibena Gerber failu.

Paldies par atbildes. Jā zīmēšanas vajadzētu parādīt, ko jums ir aprakstīts. Jūs minējāt par noteiktu kuģa izklāstā un fab piezīmes. Kā es varu noteikt tos? [Size = 2] [color = # 999999] Pievienots pēc 1 stundas 18 minūtes: [/color] [/size] ir maz atšķirību jūsu ievietojis diagrammā un mana paredzēta dizainu. Microstrip padevi augšējā slāņa skar vienu no apakšējā slāņa malām. Vai jums šķiet, ka līdzība dizains?

Ir ļoti apšaubāmi, ka fab varēs ielādēt vai izmantot jūsu HFSS failu. Jums vajadzētu veikt teksta dokumentu, lai aprakstītu tieši to, ko vēlaties tos darīt jums. Piemēram: 1. Šis ir divu kārtu padomei gatavo biezums = 1.575mm 2. Vara biezums = (0,5 oz, 1oz, 2oz uc) abās kārtās 3. Galīgā vara apdare ir (tukša vara, alvas, sudraba, SOBC, ODP, ENIG, utt) 4. Materiālu, ko izmantot, ir Rogers RT / duroid 5880 5. Lūdzu izeja kuģa tāda paša izmēra, grunts vara apgabalā, vai lūdzu izeja kuģa ar varu vērstas uz Xmm ko Ymm kuģa, vai lūdzu, maršrutu padomei galīgo lielumu Xmm ko Ymm ar platību, ko apzīmē ar Gerber failus vērsta uz malu Y dimensija (sagatavo attēlu, ja jūs nevarat veikt Gerber failu valdes kontūru). 6. ... Citiem vārdiem sakot, jūs likts uz papīra precīzu aprakstu par to, ko jūs vēlaties fab, lai jums. Jā, Gerber failus rāda apakšā vara plaknes, pat ar beigām izsekot uz virsējo slāni. Jums ir sniegt savu Gerber failu paplašinājums ir. GĢR lai izvairītos no pārpratumiem pie fab. Tās ir iespējams pieraduši redzēt Gerber failu paplašinājumi, kas sākas ar "G". Ir arī citi Gerber failu paplašinājumi, bet tie ir visbiežāk. (Top_1.GBR un Bottom_1.GBR)

hi i konvertē dxf failu Gerber var lūdzu man pateikt, kur es esmu notiek nepareizi ar reklāmguvumu? man parādīja, ka, lai fabrcater, un viņi teica tā nt labi? vienības mm un viņi atklāja dxf failu ADS un teica DXF faila dimesnions jo mils i ir izmantoti gerb rīks linkcad un gt pašu lietu

kad mēs slēptu DXF failu gerb failu tā ok. bet pēc skata tā gerbviewer tas ir problēma. gerbviewer saka THT tikai RS274 uz gerb failu konvertē var viewd pareizi. lai var u man pateikt gerb skatītājs, kas uzskata DXF lai gerb failu pārveidot. thnx

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back