Palīdziet man ar nodošanu savienotājiem struktūra

P

pegasuss

Guest
Es esmu students elektroniskā engeeniering un es esmu jauns lietotājs ie3d simulācijas programmu, un i dont zinām, kā likt savienotājiem structure.İn šī struktūra ir divi savienotājiem diviem sides.this ir patiešām vienkārša struktūra ar ierobežotu zemes plane.I zināt izmērus un parametrus, bet vispirms, es vēlos uzzināt, kā likt savienotājiem vienkāršu structures.İf kāds ir, piemēram, piemēram, to, vai ikviens var veidot šo struktūru un sūtīt man failu Būšu pateicīgs un pateicīgs . Thanks ...
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Hi, pegasuss:

(1) Tu vari izmantot ASV EXTENSION ostās microstrip struktūras.Ja jūs modeli, tā kā ierobežotas zemi, var izmantot diferencētu ostu (vai nu un -, izmantojot ASV EXTENSION ostām vai pret-lokalizētu un h-lokalizēts ostām).
(2) Jūs varat izmantot IE3D, lai modelētu savienotāja precīzāk.Procedūra ir nedaudz garlaicīgs.Mēs cenšamies to vienkāršot.FDTD un FEM parasti efektīvāk savienotāju daļām.

Best regards,

Thanks.So ja i izmantot ASV paplašināt ostas viņi dara savienotājs darbs? Līdz ar to nav nepieciešams likt savienotājiem struktūras tas ir labi?

Hi, pegasuss:

Ja Jūsu shēma ir sub-kontūrā lielu struktūru, jūs shouild izmantot ASV EXTENSION ostas par to.Protams, savienotāji ir svarīgi.Ir daži parasitics un citus efektus tur.Ļoti precīzi modelēšana savienotājiem MOM simulatoriem nav viegli, pat ja tas ir iespējams, jūs varat darīt to ar IE3D.Tomēr parasti, konektori notikt ieguldījumu un moduļa izejas gala tikai.Jūs varat pievienot nelielām parazitāras elementus tur, lai uzlabotu rezultātus, izmantojot ASV TIPU ostās.Laba vēlējumiem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back