Palīdziet man ar šo SMPS diagramma

P

pasmaida

Guest
Šeit ir shēma atradu neto http://www.veriscorp.com/smps/Lambdaschematic.jpg
Es gribu jautāt, pamatojoties uz kuriem lietas, ko mēs zinām, cik vējiem, kad impulsa transformatoru, bieži, ka izejas darbu un jaudas slodzes?
Ceru, ka jums mājienu man, thanks so much!

Es iesaku jums pārbaudīt datu lapas un piemērošanu piezīmes pieejama kontroles IC 3842.Tādēļ, ka man nav pareizrakstības UC3842 ir ir daudz ražotāji, kas padara šos.Meklēt piemēram MC3842.
Tas ir ļoti populāri pašreizējā režīmā kontrolieris, un nevajadzētu būt daudz pieteikumu piemērus.
BRĪDINĀJUMS: Šī shēma ietver augstsprieguma.Jums jābūt ļoti uzmanīgiem.
SH

pasmaida dažas lietas par SMPS,
1 - pārliecinieties, ka vienmēr esat galvanisko izolāciju no elektrotīkla.
2 - vienmēr pareiza drošinātāju
3 - lasīt, cik vien iespējams, pirms sākt jūs varat atrast daudz labas grāmatas download sadaļā par SMPS
4 - atkal jābūt uzmanīgiem pat SMPSes no lieliem un slava uzņēmumi dažreiz zināms, ka var būt bīstama.Es domāju, ka tā bija DELL firmas pirms dažiem gadiem, ka tās datori spontāni nozvejotas uguns.tāpēc jābūt uzmanīgiem.

Skaits vēji jūsu transformatoru gan ir atkarīga no frekvences un materiāli, ko izmanto kā galveno savu transformatoru.Jūs varat atrast tāmes daudz grāmatu par SMPS ar download iedaļā, bet es domā beigās jums ir izveidot prototipu un soda tune skaits tinumu par savu pieteikumu.

Arī jūs varat apskatīt TOP slēdži, tāpat kā TOP225Y tie ir ļoti viegli strādāt ar ar vismaz vairākus ārējos komponentus.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back