Palīdzi man. . . Kas ZigBee ir lēti un labākais

[QUOTE = gane26] ir spēkā esošas / saistīti / dažādus projekta shēmas, ZigBee. . . [/Quote] Nu es esmu, izmantojot Atmel ir Bitcloud Pro kaudze ar ZigBit Modules. [Url = http://www.atmel.com/products/zigbee/zigbit_modules.asp] Atmel Corporation - MCU Wireless - [/url] ir veids, kā izmantot šos moduļus bez viena veida iegulto ZigBee kodu, bet tikai izmantojot seriālo neto, kas ir AT komandas caur seriālo portu. Tātad jūs varat izmantot PIC vai kāds MCU vēlaties nosūtīt / saņemt komandas uz / no moduli. Alex

Jebkura ideja par ETRX351 un ETRX357 & xbee 2 - ZigBee UART interfeisa līdz 1 koordinators un 5 punktiem? plz man pateikt

Jums nepieciešams setup vienu koordinatoru, viena router un četras klases iekārtām, router arī darbosies kā gala ierīci.

i pabeigt XBee ZNet 2,5 un XBee-PRO ZNet 2,5 .. . Es gribu salīdzinājumu chart, lai XBee ZNet 2,5 un XBee-PRO ZNet 2,5. . . . PLZ help me. . .

[Url = http://www.youtube.com/watch?v=G_ScqGDY2eo] XBee vs XBee-PRO - YouTube [/url] Reading PDF no iepriekš saite jūs atradīsiet salīdzinājums starp diviem no tiem. Ja pēc tam pārbaudīt cenu gan, jums būs jūsu noslēgšanu. Ceru, ka palīdzēja.

var kāds zina par ETRX35X ZIGBEE -> Atbalstītās tīkla topoloģiju, Kanālu skaits, problēmu risināšana Opcijas Operating Temperature, dīkstāve Strāva (Receiver off) izslēgšanas Current, Darbības frekvence Band, Serial Interface Data Rate. . .

Tas viss ir rakstīts produkta rokasgrāmatā: [PIEVIENOJIET] 59.565 [/PIEVIENOJIET]

i pabeigt XBee ZNet 2,5 un XBee-PRO ZNet 2,5 .. . Es gribu salīdzinājumu chart, lai XBee ZNet 2,5 un XBee-PRO ZNet 2,5. . . . PLZ help me. . .
XBees ar "PRO" apzīmējums norāda jaudas pastiprinātājs ir iekļauts dizains, kas palielina klāstu konkrēto ierīci. Tomēr, negatīvie ir elektroenerģijas patēriņš pieaug arī krasi samazinās baterijas darbības laiku dizainparaugu, kas tos izmantot. BigDog

ETRX35X ZigBee ir rentabls gandrīz aptver 60 m attāluma, mazjaudas consumption.why cilvēki izmanto xbee moduli? Ir kādas ETRX35X sliktu? lūdzu palīdziet man

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back