Palīdzi man. . . Kas ZigBee ir lēti un labākais

G

gane26

Guest
kas ZigBee ir lēti un labākais no apakšas 1) gavēņa EM351/EM357 2) XBee ™ ZNet 2.5/XBee-PRO ™ ZNet 2,5 3) ETRX35x modulis

Izvēle lielā mērā ir atkarīgs no jūsu gala lietojumam. Ja jūs vēlaties pamata seriālo kabeli nomainīt, pāris galapunktiem nosūtīt un saņemt datus starp pašiem vadiem, tad XBee Series 1 vai XBee Pro Series 1 ir visvieglāk īstenot. Viss, kas Jums jādara, ir kods, jūsu app USART asinhronas sērijas paziņojumu un izmantot XBees, nevis kabeli. Starp citu, XBee Series 2,5 tagad ir vienkārši XBee Series 2. XBee Series 2 izmanto galvenokārt tad, kad acs tīkls ir nepieciešams. BigDog

Vai Jūs interesē speciāla profila (piemēram, teiksim ZigBee Building Automation), vai arī vienkārši ZigBee Pro kaudze darīs? Ja Jūs interesē īpašu profilu, tad pārbaudiet, vai jūsu izvēle ietver šo anketu.

Mans projekts ir bezvadu Mājas automātika: Tagad es vēlos izmantot ZigBee koordinatoru, lai saņemt 5 punktus (sensori vai ieguldījumu), izmantojot pic, tikai on / off patīk 0/1..now sensori, ko ckt es vēlos sekot .. kas ZigBee ir lēti un labākais. . .

Mans projekts ir bezvadu Mājas automātika: Tagad es vēlos izmantot ZigBee koordinatoru, lai saņemt 5 punktus (sensori vai ieguldījumu), izmantojot pic, tikai on / off patīk 0/1..now sensori, ko ckt es vēlos sekot .. kas ZigBee ir lēti un labākais. . .

Jūs varat piekļūt ZigBee caur UART (tx un rx). Savienojumi ar Tx un Rx pin pietiek ZigBee.

pārbaudi šie pārdevēji [url = http://www.nskelectronics.in/xbee_24_ghz_transrecivers.html] XBEE 2,4 Ghz TransRecivers [/url]

kā var ZigBee koordinators saņem 5 punktus (sensori vai ieguldījumu), izmantojot pic. . 0,5 mezgliem ir 5 dažādas ZigBee uztvērējs ...

[QUOTE = gane26] kā var ZigBee koordinators saņem 5 punktus (sensori vai ieguldījumu), izmantojot pic. . 0,5 mezgliem ir 5 dažādas ZigBee uztvērējs ...[/QUOTE] Reading savu jautājumu sašaurināti, tad ZigBee Spec dod atbildi. Sākums tīkls pieprasījums ir nosūtīts pa mezglā, un gaida apstiprinājumu, lai pievienoties šim tīklam. Tas jāveic 5 reizes 5 mezgliem. No šī brīža lietas nav tik grūts, jo 5 punkti nozīmē, ka jūsu mezgli var nosūtīt, piemēram, 1 reizi 10 sekundēs (1 ziņojums par 2 sekundēm kopā), tīkla satiksmes ir patiešām maza šādā veidā.

5 dažādas ZigBee Transceivers un 5 dažādu PIC dēļi ..

Es, izmantojot TG-ETRX35X-PM-010-103 ZigBee, man vajag shēmas diagramma / blokshēma sasaistei ZigBee ar pic16f887, izmantojot vienu koordinators ar 5 punktiem (sensori). .. help me

Man ir neizmanto TG-ETRX35X-PM-010-103, bet kopš ir iegults iesaistīts antena, izskatās, ka jūs varētu tikai dot piegādes moduli un sākt strādāt ar to. Tomēr ir attīstības komplekts, kas ietver šo moduli, jūs varat atrast shēmas beigās pdf. Jūs varētu iegādāties šo komplektu, vai arī varat veikt padome par savu, dublējot jūsu kuģa ir IO ar oriģinālo komplektu IO. Ceru, ka palīdzēja. Alex

Jums būs nepieciešams acu ZigBee tīklu, jo mezglu skaita. Ir trīs sastāvdaļas ZigBee acs tīklā: koordinators, router un gala ierīci. Pēc PDF informāciju piemēram, izmantojot Silicon Labs 8051 variants C8051F121 ar CC2420 Chipcon 2.4GHz ZigBee uztvērējs, tīkla apsprieda topoloģijas ir viegli pielāgot jūsu vajadzībām. Šādu informāciju multinode ZigBee acs īstenošanu ar RFID un parametriem, bet topoloģija ir pielāgojams savam projektam. RFID Reader tīklu [/URL] Man nav nekādas personīgās pieredzes ar ETRX35X ierīci, tāpēc es nevar sniegt konkrētu informāciju par saskarni un kodēšanas prasībām, lai īstenotu savu dizainu. Tomēr ierīces datu lapas uzrāda, ka tā izmanto AT stila komandu, kas līdzīgi ZigBee XBee Series 2 moduli un tiek izskaidroti šādi: un ETRX3 Series ZigBee ® moduļus iekārtu Vārdnīca [/URL] ETRX35X sporta ARM Cortex procesors ar vairākiem pieejams digitālais I / O un 12 bitu ADCS. Tātad, atkarībā no jūsu gala ierīces prasības, kas jums nav nepieciešams PIC, kā arī. Hope info palīdz jūsu endeavors

i nepieciešams jebkāda 2.4GHz ZigBee bezvadu ēku automatizācijas projekts circuit par atsauces ... help me

Šo ZigBee nāk ar seriālo portu (UART) interfeiss ... Tātad jums ir nepieciešams interfeiss ZigBee moduli ar kontrolieri, izmantojot UART un nosūtītu vai saņemtu datus, kad konfigurācija ir darīts ...

Ir diezgan labas grāmatas par šo tēmu ZigBee acu tīkliem pāris. Pamati un iebūvēto digitālo I / O un ADCS izmantot: Wireless Sensor Networks: ar ZigBee, XBee, Arduino un apstrāde [/URL] Sīkāka īstenošanu multinode ZigBee acu tīklu: Wireless Networking [/URL] Sīkāka ZigBee protokolu: Bezvadu tīkli un Raiduztvērēji [/URL] Kāda ir Jūsu dizains ir End Device uzdevumus, relay kontroli, temperatūras kontroli, utt? Kā jau minēju, iespējams, nav nepieciešams papildu MCU beigās Device. BigDog

thanx ir par visiem palīdzīgās rokas. . es pārbauda visas detaļas

ir kāda esošo / saistītu / dažādus projekta shēmas, ZigBee. . .

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back