Palīdzība identificētu šo motoru.

J

joprinz

Guest
Es centos atrast to, ko motors i var saņemt uz vietas.Mans draugs, kas deva man veco motoru un man teica, ja es varētu darīt to palaist viņam ir daudz motoru tā paša tipa.Bet es nekad nebija redzējis mehānisko līdzīgs šim agrāk.Viņš teica, ka tā no ventilatora, kas vecu gaisa kondicionēšanas vienība.Bija daži, piemēram, shēmu blakus vietai vadi nāk no motora (droši vien telpas iedarbības sensoru vai), kas nav tur vairs.

Tā nav nekādas brushes.I pārbaudīt indukcijas spoles.Tie ir neskarts.12V DC var veikt motora griešanās vienu soli.Pārslēgt akumulatoru poliem n mēs saņēmām to darīt vēl viens solis.Vai šis Stepper motors?vai bezsuku DC / AC motors?Vai toher veidu?Vai kāds nāk pāri mehānisko līdzīgs šim?

Hope kāds var palīdzēt man noteikt, kāda veida mehānisko tas ir!

Arī man bija jautājums, ja tas motors var izmantot anyway kā vadīt motoriem CNC?

Paldies!

Joe!
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Tas ir sava veida pastāvīgo magnētu divu fāzu sinhrono dzinēju.

Spole konfigurācija nevar skaidri saskatīt no savas fotogrāfijas, bet es domāju, tas ir divi termināli, kas katrā no diviem statora
spole bloki?Acīmredzot tā ir divi pole pāriem.To var darbināt kā bipolāros Stepper motors, bet pilnu soli leņķis 45 °
būtu nedaudz rupjš.Pretējā gadījumā tas var darboties kā brushless DC vai vienfāzes maiņstrāvas motors ar fāžu nobīdes kondensators.

Ir tikai divi vadi nāk no motora.Tāpēc es uzskatu, mēs varam pārvietot tikai motoru, mainot polaritāti piegādes?Vai ir labāks veids, kā vadīt šo mehānisko?

Joe!

joprinz rakstīja:

Ir tikai divi vadi nāk no motora.
Tāpēc es uzskatu, mēs varam pārvietot tikai motoru, mainot polaritāti piegādes?
Vai ir labāks veids, kā vadīt šo mehānisko?
Joe!

Izskatās, ka maiņstrāvas motori esmu izvilcis no HVAC vienībām.

Ja statora ir tikai nemagnētiskiem metāla, I'd likts 110Volt AC to reālā ātri un redzētu, vai tā spins visu ceļu

Vai rotors statora ir pastāvīgs magnētiskais tad visticamāk DC sava veida

varbūt tas ir brushless DC motoru un, ja tā.tas ir nepieciešams elektronisko diska shēmu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back