J
joprinz
Guest
Es centos atrast to, ko motors i var saņemt uz vietas.Mans draugs, kas deva man veco motoru un man teica, ja es varētu darīt to palaist viņam ir daudz motoru tā paša tipa.Bet es nekad nebija redzējis mehānisko līdzīgs šim agrāk.Viņš teica, ka tā no ventilatora, kas vecu gaisa kondicionēšanas vienība.Bija daži, piemēram, shēmu blakus vietai vadi nāk no motora (droši vien telpas iedarbības sensoru vai), kas nav tur vairs.
Tā nav nekādas brushes.I pārbaudīt indukcijas spoles.Tie ir neskarts.12V DC var veikt motora griešanās vienu soli.Pārslēgt akumulatoru poliem n mēs saņēmām to darīt vēl viens solis.Vai šis Stepper motors?vai bezsuku DC / AC motors?Vai toher veidu?Vai kāds nāk pāri mehānisko līdzīgs šim?
Hope kāds var palīdzēt man noteikt, kāda veida mehānisko tas ir!
Arī man bija jautājums, ja tas motors var izmantot anyway kā vadīt motoriem CNC?
Paldies!
Joe!
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu
Tā nav nekādas brushes.I pārbaudīt indukcijas spoles.Tie ir neskarts.12V DC var veikt motora griešanās vienu soli.Pārslēgt akumulatoru poliem n mēs saņēmām to darīt vēl viens solis.Vai šis Stepper motors?vai bezsuku DC / AC motors?Vai toher veidu?Vai kāds nāk pāri mehānisko līdzīgs šim?
Hope kāds var palīdzēt man noteikt, kāda veida mehānisko tas ir!
Arī man bija jautājums, ja tas motors var izmantot anyway kā vadīt motoriem CNC?
Paldies!
Joe!
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu