Palīdzība ar Apple Newton 2100 PCB dizains

C

canuk

Guest
Hi, i var izmantot kādu palīdzēt ar kuģa, ka es esmu projektēšana.Fons ir tāds, ka tā, izmantojot FTDI USB uz RS232 seriālo adapteri chip, lai varētu sērijas komunikāciju.Valdes patiesībā ir Apple Netwon 2100.tā pieņem savstarpēji savienotu ostu un maršrutus visas funkcijas, lai tie būtu izmantojami arī audio in / out, sērijas savienojumu un maksu.sērijas savienojumu darbi, bet usb savienojumu nedarbojas.I dont zināt, Kas nepareizi un im cerot kāds ar kādu pieredzi var palīdzēt.Es esmu gatavs maksāt par darba šķīdumu.

Specifikācijas Esmu redzējis pateikt par ierīces: USB nav atbalstīts.Vai Jūs zināt, ka šī informācija nav pareiza?

hej, labi Newton tika izveidots 1999.gadā, pirms usb bet tas ftdi Chipset strādā, lai pārvērstu RS232 signālu usb.tas strādā, ja jums ir mikroshēmu saistīti tiesības, cits izstrādātājs, kas vienkāršu usb sērijveida adapteri (nevis izmantojot visus pārējos rezultātus par savstarpēji savienotu ostu), kas bija pārdošanā pirms kāda laika.tas bija uz vietas sauc www.notwen.com kas ir off tagad, bet jūs varat aplūkot veco kopiju archive.org.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back