pēdējo gadu projekts

Es esmu dara Holtera monitors, kas ir ierīce, lai reģistrētu sirds signālus uz 24 morethan stundas. Tā ir gan analogais un digitālais aparatūras, kā arī programmatūra, kas balstīta DSP (lai atklātu sirdi signāli). DSP ir tas, ko es esmu strādā pie tagad, lielākā problēma ir panākt, DSP atzīt noteiktu daļu no sirdsdarbība, ko sauc QRS daļu. Lai gan es šaubos, es varētu to pabeigt, projekts tika ļoti vienota un ļoti interesanta. Biomedicīnas inženierija ir ļoti interesants lauks iedziļināties.

Tā kā jūsu fonu ir elektronikas un komunikācijas - labs projekts ir radiofrekvenču CMOS analog integrālās shēmas dizainu - ja paskatās, ko uzņēmumi vēlas jūs atradīsiet pieprasījumu un samaksāt par RFIC dizaineriem ir daudz augstākas nekā digitālo dizaineri vai programmatūras inženieri - tomēr tas ir grūts, - bet tad, ja jūs jau tagad tas sniedz jums daudz laika, lai praksē - labs variants ir pieeja, uzņēmumu un lūgt projekta vienā no RF bloki - tādā veidā viņi var noteikt to, jūs saņemsiet pieredzi, konsultācijas un iespēja izmantot instrumentus, ko izmanto rūpniecībā - ag

hi jums patīk fpga programmēšana. ja atbilde ir jā, tad jūs varat, piemēram do "fpga īstenošanu audio signālu processsor" bye

hey, ja vēlaties kaut ko darīt par attēlu apstrādes iet uz "Iris atpazīšanas sistēma". tas ir labākais atzīšanas sistēmu drošību. veiksmi, lai ur projektu

[Quote = dspbegin] hey u var iet runas morphing.Its tiešām good.You var iet runas par tekstu un tekstu, lai morphed runas. [/Quote] izklausās cool ....:) arī doin manu pēdējo gadu projektu. . raktuves ir par audio un elektro akustiku .. Jūsu ideja izklausās cool ... jūs varat izstrādāt vairāk par šo projektu .. izmantojot MatLab varbūt? kā? ar modying kāds ieeju balsi tā formants? thnx .. cita lieta ... Papildus, ka audio projekts .. ir arī udergraduate dokumentā, ir jādara ..:) im arī elektronikas un sakaru inženieris .... kāds ir mans plāns ir komunikācijas vai tīklu inženieris .... var kāds ieteikt par to, kas būtu mana undergrad papīru man, lai saņemtu lielu pieredzi manā undergrad dokumentos?! .. thnxs tik MCH ...:)

hi, lūdzu skaidrs, vai u gribu iet uz simulācijas projektiem vai FPGA tā realizāciju. cik pēdējā gada projektiem ir saistītas ar citiem jautājumiem, tas ir labāk iet uz simulācijas projektiem. labāk iet par "Trokšņu samazināšanas runas atzīšanu", izmantojot MATLAB, uc ... ja u iet uz simulācijas ir DSP, Matlab ir galīgais chioce, tāpēc vispirms izlemt urself.

Hey im doin elektronikas inženieru un im in beidzamajā gadā ... es gribu darīt fpga balstīts projekts ... jebkura sugeestion! plz help ...

Lai to jūs varat darīt FPGA balstītas modulācijas shēma, kur ieejas dati ir dota uz jūsu sistēmas un rezultāts ir vai nu AM, FM vai PM, pamatojoties uz modulāciju izvēlēts.

hi ... Man vajag par Digital Image ūdenszīmēm projektu, izmantojot DFT vai DWT .. Lūdzu, palīdziet man ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back