pēdējo gadu projekts

H

hariraghav

Guest
hi man ir nepieciešams darīt projektu manā pēdējā gadā, elektronikas un sakaru jomā. vai jūs varētu ieteikt kādu tēmu un vietās, kur es varētu saņemt šādu projektu.

Jūs varat mēģināt kaut ko ar 2 usb mēģiniet izmantot EZ-ģimene no ciprese, arī jūs varat atrast dažas apllication par GPRS tīklā izmēģināt arī TCP / IP tīklu ar MCS ceru būt noderīgi Fire Wire: SM2:

hariraghav, varbūt tas ir svarīgi, ka jūs izvēlaties savu pēdējo gadu projekts gudri atkarībā no tā, ko jūs plānojat tuvākajā nākotnē. Jums vajadzētu padomāt par to, ko vēlaties darīt, un tad izlemt, lauku, jums vajadzētu izpētīt, jo elektronika un sakaru jomā ir ļoti ļoti plašs. ko kā pirmā ideja, es vēlos ierosināt, lai jūs strādātu par programmatūras definēts radio. ir par produktu daudz un iespējām studēt (mazā) daļa no šo tēmu. , protams, ir materiāli par šo forumu es domāju, ka kā otro ideja, es varētu pateikt, kas bija mana pēdējā gadā projekts. i simulēt visu raiduztvērēja - QAM4 modulāciju, simbolu frekvenci no 10 un 100 kHz, nesējfrekvenci pie 433,92 MHz - uz MatLab (modelisation par emisiju, uztvērēju un pārraides kanālu). tad ar citu grupu studentu mēs sadalīta realizācija visa lieta. tāpēc es devos siles manas puses, kas bija automātiski iegūt attenuator un arī jaudas pastiprinātājs uztvērēju. tāpēc nebija simulācijas ar analoģisks simulācijas programmatūru daudz, un tad lodēšanai šo daļu. protams, visu dažādu grupu studentu daļu vākšana nestrādāja ļoti labi: D. bet vismaz tas bija ļoti interesants projekts, iesaistot modelēšana, analoģisks imitācijas un lodēšanas ceru, ka tas palīdz

Čau, Ja jūs esat no dažiem institūtiem, ka pieprasījums pēc dažām praktiskajā darbā ar kāda teorija (tādā nozīmē, ka aparatūras artefakts ir arī), kas vajadzīgs jums var iet 1) FPGA balstītas MP3 decoder 2) FPGA balstītas FM radio 3) SMS pamatā tālvadības pults BRM

Es iesaku strādā pie DSP, tā ir augoša lauks ... Runas atpazīšanas sistēmas, un ir daudzi projekti, kuros iesaistīti DSP

video kompresija ir vēl viens ļoti labs laukā DSP. Jūs varat modificēt esošos algoritmu, lai īstenotu drošu propreitry algoritmu.

hi cenšas īstenot parakstu atzīšanas, izmantojot DSP apstrādi. vai atleast mēģiniet veikt īpašu ierīci par kaut ko u do.

Tas atkarīgs kas jums patīk, ja C, mēģiniet DSP, ja ABL, mēģiniet FPGA vai CPLD. Davy Zhu

U var darīt kādu attēlu apstrādes projektiem .............. tēmas var būt sejas atzīšanu, digitālo ūdenszīmju un daudzi daudzi citi, bet tie projekts ir ļoti neobjektīva uz programmēšanas in MatLab vai C \\ C + +, VC + + utt ...... kāda aparatūra būs tur, ja u mēģināt īstenot reālā laikā seju atzīšanas sistēmu ................... Viss ir atkarīgs no ur interesi 8):) 8)

attēlu apstrāde ir augoša field.so u var doties uz attēla kompresija, vai pirkstu nospiedumu iekārtošanu.

ASSSLAM O ALAIKUM sniegšanu visiem dalībniekiem kā u zināt, ka DSP un FPGA balstītas projekti ir ļoti karsts tirgū. Tāpēc es domāju, ka u shud veikt īstenošanas ofSoftware definēti radio, izmantojot FPGA, tas būtu noderīgi DSP, kā arī FPGA jomā. Arī u būs saskārušies ar dažādām radio, kas būs ļoti noderīga u. Un paturiet prātā, SDR ir visvairāk jauno technolgy in komunikāciju jomās Paldies Usman HAI ELECTRONICS ENIGINEER PAKISTAN

Mēģiniet jomā multivides nodrošinājumu, ja Jums ir interese par DSP, steganography un digitālā ūdenszīmēm ir ļoti interesantas tēmas

Es uzskatu, MP3 dekodētāja ir īsteno Lund universitātē. Jūs arī lejupielādēt VHDL avota kodu, kā arī. Programmatūras projektu būtu lieliska ideja. Jūs varat lejupielādēt daudz informācijas internetā. Citu vietni, varat mēģināt ir www.tapr.org / tapr . Jums vajadzētu mēģināt kaut ko sensoru tīklu. Es ticu, ka jūs varat atrast dažas idejas circuit pagrabs mājas lapā.

Jūs varat pētījums neironu tīklu un dizains tīklu pieteikumu, kas saistīti ar savu karjeru, piemēram, kanāla izlīdzināšanas vai pazīšanas.

Assalam-o-Alaikum! Es gribu būt dažas palīdzēt gala gadu projektu, kas saistīti ar kādu signālu apstrādes kādu no u ar ideju PLZ help me gaida savu atbildi

kāpēc aprunāt u mēģināt modeli recocgnition projektiem. u var izmantot MatLab par to pašu.

hey u var doties runas morphing.Its tiešām good.You var iet runas par tekstu un tekstu, lai morphed runas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back