Orcad - 7-segmentu LED

T

tec1

Guest
Es esmu jauns, lai OrCAD, un man ir nepieciešams izvietot 7-segmentu LED, bet nezinu, daļas numurs vai nosaukums.Kāds?

paldies

Pirmais ļaujiet man pateikt, u, ka Orcad ir garlaicīgi programmatūru.U ir pacients, lai uzzinātu to.

Atgriežoties ur problēmu, es varu teikt, ka pirms PCB izkārtojumu u jādara "shematiska diagramma", par ur ķēdes un ka var veikt "Layout" kas automātiski kļūst insalled laikā Orcad uzstādīšana.

In "Layout" pastāv iespēja "Komponents" uz kreisajā pusē ekrānam.Šajā u vispirms pievienot visus bibliotēkas, kas ir kopēti instalēšanas laikā, bet vēl nav uzstādītas.

Pēc, ka tā ir ļoti vienkārša.U vienkārši veids ur sastāvdaļu nosaukumu un visu sarakstu nāk.U vienkārši ir izvēlēties nepieciešamo onr un ekrāna nometiet uz tās shematisks parādīsies.

Var veikt arī piedalīties Caputre.Amata Bhavik ir sajaucis, vai esat jautā par Orcad uztveršanas vai izkārtojums.Ja strādājat ar Layout jums izveidot savu pēdas, apskatot datu lapu izmēri.

thanx Jack labošanai mani.

labi, im arī iesācējs, lai Orcad.Var u var guide tec1 labāk ar viņa / viņas problēmas.

paldies, bet es neesmu, ka Newbie, es esmu jau izstrādāti manu shēma "ar Capture NVS", bet trūkst 7-segmentu.I meklēja to, izmantojot visus atslēgvārdus, bet bez rezultātiem ..

Un jūs zināt, jebkuru programmatūru, kas ir daudz profesionālu un spēcīgu nekā OrCAD?

paldies vēlreiz visiem

Jums ir dizains 7segment failā-> new-> bibliotēka vy grafikas un pin rīks.Es augšupielādēt šo vēlākPievienots pēc 1 minūtes:bibliotēka ir:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back