Ofseta drift pamatsummā.

F

fredflinstone

Guest
Hi,

Es cenšos modelētu kompensēt novirze sprieguma references produkcijas SPICE.Bet neesat pārliecināts, vai es daru to labi.Es domāju, ka modelējot zemas frekvences mirgošanas troksni bufera ievadi pāris ir veids, lai modelētu kompensēt drift ..Es esmu šeit?Vai ir kādi citi faktori, kas ietekmē kompensēt drift?

Thanks in advance

Fred

Ofseta un ofseta dreifa parasti tiek uzskatīti par DC parametrus, bet troksnis ir AC parametrs.Tāpēc tie būtiski atšķiras, un nav saistīta anyway.Ofseta drift būtu jāanalizē, piemērojot temperatūras svārstības DC analīzi.

Praktiski, es redzu saistībā ar ofseta drift un zemas frekvences troksnis, ciktāl, kā zemas frekvences troksnis novērota reālajā ķēdē daļēji izraisa siltuma svārstības, piemēram, sakarā ar Komponentiem, kas pakļauti piespiedu un konvekcijas gaisa plūsmu.Troksnis no šīs sekas, ir jāpievieno zemas frekvences troksnis specifikācijas, bet tas parasti nav jāņem vērā simulācijas modeļus.Efekts ir spēcīgs ar detaļām, kam ir ievērojama siltuma svārstība par pastiprinātājiem ar atsevišķiem tranzistoriem.Tā var būt arī nozīmīga loma zemas frekvences troksnis no sprieguma atsauces.

Hi FVM,

Thanks a lot ...

Es centos modelētu drift, kas kompensē ar laiku.Tāpēc es domāju, ja man uzzināt zemas frekvences daļai mirgošanas troksni, ko galvenokārt rada degradācijas tranzistori ar laiku.

Ja man ir taisnība jums liek domāt, darīt temp slaucīt un atrast kompensēt.Bet tas dos man drift pāri temp nekompensē drift ar laiku

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back