Nevar pievienot PNG faila tipu.

Uz visiem citiem elektronisko tērzēšanas vietnes Es eju katru dienu, tikai šis viens ir problēmas.

Just pārbaudīt uz IE 8 un 9, atvainojamies par kavēšanos, bet es esmu, izmantojot Linux mašīnām. Jā, tur ir ar Quick Reply problēma + pārvaldīt pielikumus. Problēma atzīmēts. Lūdzu, izmantojiet Pievienot attēlu, piemēram, šo (IE 8 + Add Image)
8_1308580576.png

Test IE 8 + Go Advanced + pārvaldīt pielikumus Bet Ciešāka Attachment Augšupielādes: Uzlabota Attachment augšupielāde uz

Labi izskatās, man ir problēma tikai ar Quick Reply + pārvaldīt Attachments par IE8

Labi izskatās, man ir problēma tikai ar Quick Reply + pārvaldīt pielikumus par IE8
Lūdzu, ja jums būs bezmaksas, cenšaties, lai apskatīt post # 19. Kerim

Testēšana 7 IE9 Windows Quick Reply + Pievienot attēlu
47_1308582030.png

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">-------- - Post Pievienotā 17:03 ---------- Previous post bija 17:02 ----------</span></span>
Testēšanas IE9 Windows 7 Quick Reply + Pārvaldīt pielikumus nedarbojas ...

IE9 testēšana Windows 7 iet Advanced + pārvaldīt pielikumus

Tas ir tieši tas, ko darīt, ja problēmas sākās, es domāju, izmantojot Advanced + pārvaldīt pielikumus, lai augšupielādēt attēlus too. Paldies par jūsu aprūpi.

Es esmu, kam problēmas ar Firefox. Lapas nav redzamas labi. Tas ir naudas sodu ar Opera. Es esmu, kam šo problēmu tikai šodien, jo tas viss bija naudas sodu vakar. Plus dažreiz, kad es noklikšķiniet uz kādu saiti (jo edaboard), lapa neielādējas un prasa man, lai pārlādētu. Tas notiek tikai ar Firefox un tikai uz Edaboard. Tātad, varbūt jūs varētu apsvērt to.

Man nav šo problēmu tagad. Taču tagad man ir šī problēma, kad es citēju, šis attēls ir pievienots:
6_1308889485.png

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back