Nevar pievienot PNG faila tipu.

A

Audioguru

Guest
Visas manas kopijas un skices ir PNG faila tipu. Es mēģināju pievienot vienkāršu nelielu skici, kas bija PNG faila tipu un ieguva kļūda , kas teica faila tips ir jpg, gif vai png. Tāpēc es mainīja manu failu mazajiem burtiem PNG un saņēma tā pati kļūda . Es mainīja manu failu GIF, un tā strādāja, bet GIF messed up skici maz. Man nav mēģināt padarot to sīktēlu. PNG tika 45.9KB un GIF ir 19.7KB.

tas ir labāk, jūs ievietojiet to kā jpeg formātā .. Bet png un gif formātā problēma ir noteikta ar Mr Gulson.

[QUOTE = ckshivaram, 872.153], tas ir labāk, jūs ievietojiet to kā jpeg formātā .. Bet png un gif formātā problēma ir noteikta ar Mr Gulson. [/Quote] Nē un nē. Jpeg vai jpg faila tips tiek izmantots fotogrāfijas. Kad tas tiek izmantots skice vai shematisks līnijas un savienojumi ir ietverti punkti, kas padara to ļoti izplūdis. Kad mēģinu pievienot attēlu, kā PNG faila tipu, tad man to pašu kļūdas ziņojumu, kā iepriekš. Arī tad, kad es noklikšķiniet uz "Pārvaldīt Attachments" manu pārlūku, Windows Explorer 8 dod ziņu "kļūda lapā". Tāpēc es izmantot pievienotu attēlu vai Detalizēta vietā. Tas ir neērtības, kopējiet un ielīmējiet URL darīt arestu šeit.

Hmm, es tikai izmēģināju, gan kā "pievienot attēlu" (kas prasa griešana un līmēšana saikni) un "Pārvaldīt pielikumus", un tā darbojas naudas sodu abos gadījumos. Varbūt tur ir kaut ko dīvainu par savu failu formātu? Keith.

Pašlaik es nospiediet "Manage Attachments" pogu laikā atbildi, tad mans Windows Explorer 8 pārlūkā saka "Error lapā", un nekas nenotiek. I nokopēt savu mazo PNG failu, un tagad es centīšos pievienot to kā attēlu. Nē brīdī es nospiediet "Augšupielādēt" pogu, es saņēmu Error "png nedrīkst pagarināt" vēlreiz. Es piešķiru daudzi no maniem png failu tipos uz forumu katru dienu, un viņi ir naudas, bet tie nedarbojas šeit.

Tas ir pārlūks specifiski. I use Firefox - works fine. Es tikko mēģināju IE (versijas 6) un noklikšķinot uz "Pārvaldīt pielikumus" dod "kļūda lapā". Keith.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post added at 20:21 ---------- Previous post bija 20:19 --- -------</span></span>
PS. Opera darbojas naudas sodu (versija 11,01)

Miljardiem cilvēku izmanto Windows Explorer pārlūkprogrammā, lai es domāju, ka problēma būtu jānosaka.

Fiksētie, atvainojos par problēmām. Izmantojiet Pievienot attēlu, lai pievienotu png failus. Es nezinu neko par problēmām, ar iespēju Pārvaldīt Pielikumi.

Paldies, Gulson. Es ceru, ka varu vienkārši augšupielādēt attēlu, nevis kopējot un ielīmējot URL, ko tā šeit. Es mēģināšu to. I did nepieciešams, lai kopētu un ielīmētu tās URL, kas ir traucēklis.

Tas joprojām ir problēmas .. Ne attēla fails, ne pielikuma faila tiek ielādēti vairs ..

Sveiki, es tikko pievienotās PNG attēlu. Man nav sejas jebkuru problēmu. Es lietoju Mozilla Firefox. Kādas pārlūkprogrammu lietojat? Man bija šādas problēmas ar Hotmail vienu reizi. Kad es noskaidroti pārlūkprogrammas sīkfailus un cache, problēma tika noteikta. Varbūt kaut kas tur. Hope this helps. Tahmid.

Hi, es tikko pievienotās PNG attēlu. Man nav sejas jebkuru problēmu. Es lietoju Mozilla Firefox. Kādas pārlūkprogrammu lietojat? Man bija šādas problēmas ar Hotmail vienu reizi. Kad es noskaidroti pārlūkprogrammas sīkfailus un cache, problēma tika noteikta. Varbūt kaut kas tur. Hope this helps. Tahmid
. I use IE9 un es varētu augšupielādēt savu failus pāris nedēļas atpakaļ, bet tā nepieņem vairs ..

Šeit ir PNG shematisks, ka Es pievienots citā tīmekļa vietnē, pirms dažām minūtēm: Kad es noklikšķiniet uz "Pārvaldīt Attachments" I get "kļūda lapā", un nekas nenotiek. Tad es noklikšķinājis uz "Go Advanced" pogu un ieguva šādu rezultātu:

Atkal mans IE9 dod kļūda lapā un neko nedara, kad mēģinu to darīt "Quick Reply" un "Manage Pielikumi". Tagad es nevaru darīt parastā "Reply pavediens", jo es vienmēr saņemsiet "Quick Reply". Tāpēc es nevaru pievienot neko vienkārši vairs.

Es palaist IE9. Man bija problēma, jo dienās. Es domāju, tas ir normāli, ka funkcija "Add un Image" vairs nav derīgs (tā upload joprojām idle), jo "Manage Attachments" var augšupielādēt attēlus too. Pievienots: Starp citu, es izmantoti, lai augšupielādēt *. png Varbūt citiem formātiem nav šī problēma, lūdzu padomu. Kerim Pievienots: Windows 7 (Home Basic) IE9, Version: 9.0.8112.16421IC, Update versijas: 9.0.1 (KB2530548) @ Tahmid Paldies par atbildēm. Manā gadījumā pēc tam, kad es nospiediet "Augšupielādēt", IE9 tur mēģināt augšupielādēt.

Es domāju, ka kaut kas nav kārtībā ar IE šajā lietā. Tas darbojas fine in Firefox un Opera. Kad es palaist to IE6, IE parāda kļūdu un aizveras uz leju. Jūs varētu mēģināt noskaidrot pārlūkprogrammas sīkfailus un kešatmiņu, un redzēt, kas notiek.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back