[Need Help] I / Q demodulators pretestība Matching 800-1600MHz

F

freqzt

Guest
Hi all,

Man ir problēma ar manu disertāciju.Esmu iegādājies I / Q demodulators novērtēšanas iestādi ar frekvenču diapazons ir spēles par 800 - 2700 MHz.Bet kas man ir, ka I / Q demodulators spēles (bez pretestība saskaņošana) ir frekvenču diapazonā 1500-2700 MHz.Tā biežums, ka es gribu, ir 800-1600 MHz.No datu lapu man informācija, ka var izdarīt lai pretestība atbilstību, bet tie nedod man informāciju, kas ir kapacitāti kondensatora.Papildu informāciju RF ievade pretestība un LO ieejas pretestība.Vērtība ir kā attēlā zemāk.

Ir ierobežot, izstrādājot pretestība atbilstību, tas ir:
1.līnija kopējā pārraides ir tikai 10 mm.
2.tikai paralēli konfigurācija ka ir atļauta.

Man ir modelētām daudz konfigurācija, bet iespējams konfigurācija ir jālieto rezistors.Jautājums ir, vai ir iespējams, ja es izmantot rezistors, lai pretestības saskaņojot ar loku biežums 800 - 1600 MHz?Es domāju, kas ir atbilstības trūkums pretestības izmantojot paralēlo rezistoru?Kā es zinu, rezistors ir zudumiem sastāvdaļa.Bet no mana simulatorā man nav šo informāciju.Ja es izmantot paralēlo rezistoru SWR var saņemt 1:1.6, bet, ja neizmanto rezistoru SWR ir vairāk nekā 2.

Vai kāds var man palīdzēt?

BR / /

freqzt
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Kāpēc nav sākat ar savu ieteikumu?Pirmais noteikums elektroniskā dizaina lasījums datu lapa!
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Paldies par jūsu atbildi.

Esmu iepazinies ar datu lapu.Tāpat kā attēlu iepriekš, ieteikums ir tikai 800-1000 MHz un 1000-1500 MHz.Mana frekvenču diapazons ir 800-1600 MHz.Joslas platums ir lielāks nekā to ieteikumu.Man ir simulēt izmantojot kondensators ar kapacitāti pašiem patīk viņu ieteikumus, taču tā nevar atrisināt to.

Jebkurš cits ieteikums?

Plašākām frekvenču joslas (vienu oktāvu jūsu gadījumā), ir jāizmanto daudzu polu saskaņošanas tīklos.

http://www.eetasia.com/ARTICLES/2001APR/2001APR03_AMD_RFD_AN1.PDF?SOURCES=DOWNLOAD
http://paginas.fe.up.pt/ ~ hmiranda/etele/an963.pdf

Uz LO pusē jūs varat izmantot dažas dB s PAD attenuator izbeigts uz pareizā pretestība (faktiski pretestība), bet ir palielināt LO līmeni sarakstē ar vājinājumu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back