Modelsim5.6 starta Problēma

Got to pašu problēmu ar 6.1.a xp Solution bija Uninstall modelsim tam Start> Run ierakstiet regedt32 In Registry Editor logu, ka NOP up darīt Rediģēt> Atrast tipa modeli Technology Incorporated un dzēst šo mapi Pārinstalēt modelsim es uzminēt tas varētu strādāt bez atinstalēt un pārinstalēt modelsim Hope this helps

Sveiki Tirvine, Jūsu procedūra atrisināts jautājums ļoti. Es esmu, izmantojot modelsim 6.2d un saskaras ar tām pašām problēmām. Bet tagad pēc pieteikšanās savu ideju darba naudas sodu. Pateikties jums, Ar cieņu, P. Robins. Sistēmas administrators. Arasan Chip Technologies SIA

Sveiki, es esmu, izmantojot modelsim XE III / Starter 6.4b, un tas ir jau otrā reize, 2 mēneši, es saskāros ar šo jautājumu pie startēšanas skriptā par modelsim. Un tas ir arī otrā reize, kad es atrisināt šo problēmu, pateicoties šo amatu šajā forumā. Es cīnījos daudz, pirms es varētu atrast šo ziņu vēlreiz, jo i bija googling tēzes atslēgvārdi: modelsim starta bug pat elementu skaitu (tagad, nākamreiz es nebūs šo problēmu: D) Es gribētu pateikties jums tirvine par jūsu risinājums! Un patiešām tas strādā bez pārinstalēt modelsim Es domāju, ka es saskāros šo jautājumu pēc tam mēģina izmantot "virtuālo celtnieks" rīku. Regards, Derdonn

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back