Modelsim5.6 starta Problēma

D

davyzhu

Guest
Hello all, Man ir uzstādītas Modelsim5.6 un kad tā startēšanas, tas sacīja: "Problēma Tcl fails: ../Modelsim5.6/win32/../tcl/vsim/vsim.op_" kamēr izpildes "ncFyP12". Regards, Davy Zhu

Hi, esmu ļoti nav pārliecināts par šo, bet izskatās TCL fails problēmu. Vai jūs vienkārši pārinstalēt exe failu. Vai u uz logiem? tā diezgan vienkārši uzstādot modelsim šeit. iedodiet man precīzu problēmu i var jums palīdzēt tam. cheers, gold_kiss

Hello all, Man ir tāda pati problēma ar ModelSin6.0. I pievienoja screenshot oriģinālais kļūdas ziņojums pievienotajā attēlā. Es, izmantojot XP mašīna. Daudz paldies ikvienam, kas var palīdzēt, shfnet.

Gliss, es esmu pārinstalēta modelsim, bet tur ir joprojām tāda pati kļūda ekrāna. paldies, shfnet

Hm .. interesanti. Nekad neesmu redzējis, ka pirms. Mēģiniet pārvietot šo skriptu uz citu direktoriju, no ceļa modelsim. Tad mēģiniet startēt modelsim vēlreiz.

hey, um, kur es varu atrast šo skriptu? kādā dir \\ fails ir? btw, es esmu, izmantojot SE versiju modelsim, uz XP. shfnet

Atrast vsim.exe bināro, tad ini vajadzētu būt .. / modelsim.ini

ok, i got modelsim.ini failu, bet es nevarēju atrast skriptu. Es neesmu pārliecināts, es saprotu, kā to atrast no turienes.

Mēģiniet pārdēvēšanu, ka modelsim.ini kaut ko, piemēram modelsim.in_. Viņi cenšas sākot modelsim.

sveiki Gliss, pārdēvējot modelsim.ini nestrādāja: / jums, iespējams, redzējuši šo sevi, bet šeit tas ir anyway: es atradu dokumentu internetā par līdzīgas kļūdas, bet ne uz Windows mašīnas. šeit ir saite: http://www.model.com/support/technotes/tech_notes.pdf tā pēdējā lapā. Ir divas ierosinājumus to, kā atrisināt šo. attiecībā uz to pirmo ieteikumu, man ir ping uz localhost, un ping saka, ka tas ir 127.0.0.1. otrais ieteikums saka, ka es esmu vajadzēja pārliecināties, localhost ir 127.0.0.1 citādā veidā, bet es neesmu pārliecināts, kā to darīt, ka XP mašīna. joprojām cerot, shfnet:)

Ja jūs vēlaties ping vietējo uzņēmēju uz Windows XP, rīkojieties šādi: Start-> Run Jo Run logā ierakstiet "cmd", hit ieiet Tas dod jums komandu logu. Pēc komandu uzvednē ierakstiet: "ping localhost", lai tā varētu izskatīties šādi: C: \\ Documents and Settings \\ lietotājs> ping localhost un to C: \\ Documents and Settings \\ lietotājs> ping 127.0.0.1 Vai šie un ielīmējiet izejas šeit. Lai kartētu 127.0.0.1 uz localhost Windows XP, rīkojieties šādi: Start-> Run Jo Run logā ierakstiet "notepad c: \\ windows \\ system32 \\ drivers \\ etc \\ hosts" hit Enter. Pēc faila augšdaļā pievienot "127.0.0.1 localhost cilpas" Saglabāt failu. Iet atpakaļ uz komandu logu un type "ARP-d" Pēc tam ievietojiet modelsim.ini, ja jūs neesat jau. Restart modelsim vēlreiz. Good luck.

hi, es tomēr aizstāt modelsim.ini failu:) Attiecībā uz ping, tas izskatās diezgan gluda, šeit ir izeja: C: \\ Documents and Settings sosana> ping localhost Pinging \\ o-fl4ibtwhysdgv [127.0.0.1] ar 32 baiti datus: Atbilde no 127.0.0.1: bytes = 32 reizi

Varbūt problēma ir ar RPC uz logiem. Vai jums ir RPC uzstādītas? Vai ir uz jūsu sistēmas ugunsmūri? Arī kāda versija XP un modelsim jūs darbojas? 5,6 XE?

hi visiem, lai gan šis jautājums tika sākotnēji sākās aptuveni ModelSim5.6, man ir ModelSim6.0 SE uzstādītas (nav XE:). Es ceru, ka u're nav dusmīgs uz mani tagad ... Es, izmantojot WinXP pro, SP2. tur ir tikai logiem "iebūvēto ugunsmūri par manu lokālo savienojumu, bet tur ir joprojām tāda pati kļūda ekrāna pat tad, ja i atspējot pilnībā, un atspējot savienojuma pati, kā arī. RPC, Esmu pievienotās screenshot (ko es domāju, ka ir), relatīvais informāciju par to un, lūdzu, dariet man zināmu, ja u nepieciešams vairāk šajā virzienā.

Atvainojiet pirmo, bet dotu dažas palīdzēt. varbūt jums ir kāda problēma, par integritāti jūsu modelsim failus ... mēģiniet 6,1 ..

Šeit ir manas modelsim SE uzstādīšanas piezīmes. Es lietoju Win2k un dažreiz WinXP. Varbūt kaut ko šeit, palīdzēs jums zçni. 1. Atinstalēt iepriekšējo versiju. Dzēst vecās atliekas katalogi 2. Lejupielādēt uzstādītājs, piemēram, 3 mti60dse.exe. Instalējiet to. Noteikti uzstādīšanas ceļš nav ASCII atstarpes. Es instalēt uz D: \\ FPGA \\ Modeltech 4. Esi pārliecināts, ka tas ir mans ceļš (noņemt veco entries): D: \\ FPGA \\ Modeltech \\ Win32 5. Izveidot vides mainīgais: modelsim = D: \\ FPGA \\ Modeltech \\ modelsim.ini 6. Backup modelsim.ini un mainīt to uz 7 rakstāms. (Tas ir jau noteikta 5.8c.) Fix slikti newline rakstzīmes [bibliotēkā] sadaļā modelsim.ini. 8. Type "modelsim" pie komandrindas, un tai vajadzētu sākt naudas man ir papildu piezīmes par ēku Xilinx simulācijas bibliotēkas, taču viņi, iespējams, nepalīdzēs. Jums ir tīkla karti un labu licences failu, pareizi? Slikti licence var radīt tiešām dīvaini problēmas.

Gliss, visa veida cilvēkiem, kuri ir mēģinājuši, lai palīdzētu man, dāmas un kungi, es izmanto manu slepeno ieroci, un tagad visas manas problēmas ar modelsim ir atrisinātas. Esmu vienkārši formatēts damn HD un atjaunot visu. Es zinu, tas ir viegls veids, bet man sāk trūkt laika, un tagad viss ir nevainojami. anyway, liels paldies par jūsu patiesi censties! shfnet:)))

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back