modelēšana metamaterial ar Periodiski robežnosacījumi

P

peiding76

Guest
Es gribu pārtaisīt šo rakstu:
Dinamiska Elektriskās un magnētiskās Metamaterial atbildes Terahertz Frekvences
bet man ir jāatrod liela problēma vērtības S11 un S21.Es gabals S parametrs, kas atkārtojas augšu un uz leju.Saskaņā ar rakstu, paraugu plakana masīvs SRRs gatavo pēc puspiekabes izolācijas gallija arsenīda substrāta (plakanas matricas no SRRs ir izgatavotas no 3 _m biezu vara par 670 mikroniem bieza augstā pretestībā, GaAs substrāta. Ārējā dimensija atsevišķu SRR ir 36 mikroniem, un vienības šūna ir 50 mikroniem).Es uzskatu, ka simulācijas brīvā vieta būtu jāveic, izmantojot meistars / vergu BCS.I don t zināt, kas ir nepareizi ar manu setup?

Šeit ir raksts:
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Te ir mans projekts un rezultāts:
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Es noņemt SRR un modelētiem S parametru GaAs substrāta.līkne, ko es ploted arī parādīt svārsta augšu un uz leju, bet ir nedaudz mainās.Atkārtojas, būtu iegūti no transmiting par vilnis substrate.But Es nezinu, kāpēc tā ir.kas var izskaidrot šo rezultātu?

Varbūt mikroniem substrāts ar 670 ir pārāk biezs?Kā man izvēlēties biezu vērtību substrāta manā modeli?

Tas ir vienkārši hfss.Veikt mans hfss projekts Jums PC, jūs saņemsiet.

ievietojis savus rezultātus, tāpēc es domāju, ka jūs varētu pārtaisīt, jo tā nav taisnība.

cuongtran rakstīja:

ievietojis savus rezultātus, tāpēc es domāju, ka jūs varētu pārtaisīt, jo tā nav taisnība.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back