Metāla dector baterijas mēģināja ēst manu detektoru

T

thudpucker

Guest
[PIEVIENOJIET = CONFIG] 73.394 [/PIEVIENOJIET] [PIEVIENOJIET = CONFIG] 73.395 [/PIEVIENOJIET] Mēs pārcelts pirms dažiem gadiem. Baterijas joprojām bija metāla detektora un tikai nesen man vajadzēja to, atklāja lietu un redzēju šo. Yuk :-( Ko mēs izmantojām agrāk, lai "nomazgāt" noteikti daži, piemēram, šī lieta bija produkts ko sauc par "Big Bath", bet es esmu ne dzirdējis par to pēdējā. Ko es varu izmantot, lai mazgāt šo putu pie lietas un! kaut kas no tā ir iekšpusē lietas un varbūt pat uz plates es neesmu atradis shematisks par šo lietu vēl nav.. Jebkādi ka mājieni? Tas "Baltā 4 DB".

Ooh - nejauks! Mana sieva reiz likt standarta akaline šūnas NiMH lādētājs nakti, tas izskatījās vēl sliktāk. Ja šūnas ir sārmaina, tīra ar nelielu baltā punkta destilēts) etiķī, citādi izmantot cepamais sodas (nātrija bikarbonāts), kas sajaukts ar pastas ar ūdeni. Kas izskatās kā "Varš krāsainu augšu" - Duracell? Tādā gadījumā tas ir sārmains. Nu tā, izmantot vates-BUD-stick tīrīt ap komponentus un ar lielākiem apgabaliem zobu suka. Jūs, iespējams, nevar darīt jebkurā vairāk ļauna nekā akumulatora šķidrums jau ir. Kad visi šķidruma pēdas ir pazudušas, noskalojiet ļoti rūpīgi ar siltu (ne karstu) ūdeni, pārliecinoties, lai saņemtu ar sastāvdaļām, lai nekas vētraina lurks tur. Ja nav īsti vecs komponenti, kas ražoti no lietām, kas ļaus vai absorbē ūdeni, tur nevajadzētu būt problēma ar skalošanu kuģa. Tad ļaujiet tai nožūt siltā vietā uz pāris dienām.

Vienmēr izņemiet baterijas no ierīces, ja ierīce netiek izmantota ilgāku laiku, tā vecā skola. Noteiktu, vai baterijas, kas ir noplūdis ir sārmaina vai skābi. Izmantot etiķi vai citrona sulu, lai attīrītu sārmaina akumulators tek, izmantot cepamais soda, lai attīrītu skābes akumulatoru noplūdi. Izmantot cimdus, lai pasargātu pirkstus un rokas, šis akumulators tek materiāls nav veselībai draudzīgi. Nākamreiz mēģināt atrast kādu zelta un nopirkt jaunu detektoru. ;-)

Vecā skola ir man! Es nekad zināt, kā tas noticis. Etiķis vai Alkaline baterijas panta pārpalikumi) Ceptuves Soda par Acid akumulators tek Citrons. Tagad pateikt, ja man ir Alkaline vai Acid zupa vai samaisiet. Paldies par tip par Vašingtonas es devos uz Radio būda šorīt un "Big Bath" nav bijis apmēram uz ilgu laiku. Yeow, es nezināju, es biju tik tālu uz pensionēšanos.

IS vara krāsas tops? Ja tas ir DURACELL tad tas ir sārmains, tāpēc Jums ir nepieciešams etiķi kā tpetar teica. Es izmantoju (par nepāra gadījumā es esmu bijis) destilēts vai baltā etiķa. Tas ir mazliet spēcīgāka un ir mazāk dalībnieku piemaisījumus ', lai potenciāli atpaliks. Kokvilnas tamponam-padomus, mazs zobu suka vai elektriskā zobu suka ir noderīgi arī. Es turpinu vecu elektrisko zobu birsti un saglabāt izmanto galviņas tīrīšanai visa veida stuff. Padara darbu viegli. Jūsu detektors varētu būt veco devēju baltajiem devēju modeli. Es neesmu iepazinies ar tiem, bet ir liels metāla detektors forums ar lielu un zinoši elektronikas kopienai šeit: http://www.thunting.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back