Meklējat labu programmatūru dizains mikroviļņu dobumā filtri

Cienījamie nandopg, Kā es varu got wavecon ir trauki? un es tai uzticas.

Trešās puses informācija nav necessairly nepatiesa. Es reiz strādāja ar personu, kas bija ļoti talantīgs. Viņš bija atzīmējot labi teikt par ORCAD programma, kas paredzēta pasūtījuma loģika. Pat ja es nekad neesmu izmantojis šo programmu, es domāju, ka viņa pieredze ir derīga. Es reiz woked ar personu, kas agrāk strādāja uzņēmumā, kas padarīja mikroviļņu filtrs, kas patlaban netiek bieži izmantoti. Viņš man pastāstīja, ka lielākais sūdzību no lietotājiem, bija neskaidra lietotāju interfeisu. Viņš arī pastāstīja, ka uzņēmuma īpašnieks ir zinājis šīs un atteicās, lai uzlabotu interfeisu. Es nekad neesmu izmantojis šo programmu, taču iepriekš minētā informācija nav nepatiesa, jo to.

sveiki freinds! Parfil un eliptisks tiek atjaunināti tagad! (2003/02/17) http://www.waveconsoft.com/ ļaujiet mums apskatīt jaunākās versijas Parfil v4.4 un eliptisks v4.3. Ceru, ka visi defekti tiek novērsti. viņi bija laiks. laba vēlējumiem. u_f_o

Jo ir bijuši daži procenti vienkāršu programmu projektēšanas starppirkstu bandpass filtrs, es sāku meklēt savu arhīvus un atrada rakstu Ham Radio Magazine janvāris 1985 Jerry Hinshaw "Computer-Aided starppirkstu bandpass filtrs dizains" rakstā apgalvo, reproducējami pielāgotu dizaina 0,4-5 GHz frekvenču diapazonā. Es esmu personīgi izmēģināju, un tas deva lieliskus rezultātus par 550 6 MHz pole filtru ar tikai 3 MHz bw! Jūs varat izmantot jebkuru veco DOS datora palaist, tāpat kā vecie, labie laiki: D programma ir uzrakstīts vienkāršā Q-Basic bez grafikas, bet joprojām ir 200 + rindiņas kodu. Es mēģināju veikt skenēšanu no mana vecā foto kopija, un es domāju, ka ir iespējams izlasīt, faila izmērs 160 kb. Es tiešām centos, lai atrastu programmu elektroniskā formātā bez luck. Pilns raksts ir 12 lapas ar vairākiem attēliem un testa palaist programmu. Es varu darīt copyy visu failu, bet, lūdzu PM man, izmērs būs vairākas MB! Varbūt kāds ar pārāk daudz brīvā laika var kapāt to uz leju? Vai nav HR pieejami PDF par CD Rom? Cheers / WD

Microwaveboy, pārbaudiet savu e-pastu .... tas ir skenēts attēls programmu sarakstā. 200 + rindas pamata kodu! Ja jums izdodas ierakstiet to visu, PLZ post it here: DI nav elektroniskā versija rakstu, sorry. Centīsimies darīt pdf bet mana kopija kvalitāte ir tik slikts, ka tas ir gandrīz neiespējami OCR tā tas būs gif, bildes, ti, liels stuff. / Wd

Microwaveboy (un daži citi), kopš Jūs lūdzās tik labi es nolēmu izveidot pdf failu ar pilnu rakstu no Šķiņķis Radio janvāris 1985. Lūdzu, saprotiet manu oriģināls kopiju no to kopiju, bet es uzskatu, rezultāts ir lasāms .... Droši jautājiet, ja Jums ir problēmas ar lasījumā. : O Cheers / WD

Sveiki cilvēki. Atvainojiet, ir nākuši mazliet vēlu, lai diskusiju. Bet es gribētu atstāt šeit savu mazo ieguldījumu. Programma, kas jums runājām, par šo lielisko rakstu no Ham cilvēkiem, joprojām ir pieejama tiešsaistē, pateicoties radio amatieru wa4dsy. Šī programma tika pārveidots no Basic līdz c un ir pieejams izmantojot šo saiti (kā CGI un arī source kodu): http://www.wa4dsy.net/cgi-bin/idbpf S.

Hei, es jūs iepazīstināt izmantot WASP-NET viļņvada filtrs dizains. , Kas ir ļoti profesionāls instruments, pamatojoties uz Moment-metodi, FEM un galvenokārt režīmā saskaņošanas metodi.

Var kāds man pateikt, ko var ieviest neīsto dobumā komponenti? Paldies jau iepriekš. Lupīna

es esmu pieņemot, ka jums nav runāt ar recuring joslā, ja ne, tad, man jautāt, kā ir jūsu rezonatoriem pievienoti, tie ir mehāniski vai ieskrūvē uz leju, jums ir jābūt drošai fit mājokļu vai es domāju, ka tas var izraisīt šo , ja jūs varētu sīkāk mazliet vairāk es varētu ellaborate vairāk

Es esmu padarot vispārējo pamatojumu ... ņemot dobuma filtrs un ieejas signālu bez neīsto .. es varu būt izeja (filtrēta) signāla ar neīsto .. ja tā, kas var būt par iemeslu vispārējiem dobumā filtrs? Pretējā gadījumā, ja ieejas signāls ir neīsto .. ko es varu sagaidīt? maiņu? Ja tā, kāpēc? Paldies jau iepriekš. Lupīna

Es neesmu pozitīvs, bet, man būtu jāsaka nē, i filtrs var izkropļot signālu, protams, dažādās muižas, bet tā neieviesa nekādas sastāvdaļas, kas nav jau klāt, filtrs var novirzīt posmā, protams, tāpēc es būtu teikt, nav neīsto tiks pievienota, kas varētu notikt ir tas, ka varētu iet frekvences tas nav paredzēts ne vairāk Tagad ir citi daudz expierienced filtru inženieri, kas pastāv, ka var uzzināt vairāk par mani, un es atzinīgi vērtēju jebkuru ievadi no viņiem paldies

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back