Meklējat labu programmatūru dizains mikroviļņu dobumā filtri

T

Tavarnelle

Guest
Hi all Es meklēju labu programmatūru dizains mikroviļņu dobumā filtri (īrisa, starppirkstu uc). Vai kāds var man palīdzēt, lūdzu? Apsveikuma Tavarnelle.

Veikt apskatīt = Mfilter Eagleware = ar. Tas ir ļoti viegli izmantot, un augstas precizitātes programmas. Jūs atradīsiet vairāk informācijas pie h ** p: / / www.eagleware.com Pēc projektēšana filtru, simultate un pielāgot fitler izmantojot fizisku modeli, un tad beidzot pārbaudīt savu dizainu ar EM-simulators un jums būs darba mikroviļņu filtrs sure. Ļoti vienkāršas pamata programma DOS tika publicēts Ham Radio gadus atpakaļ, bet man nebija realizēt 600 MHz šauras joslas starppirkstu filtru: man nebija nekādas problēmas, lai sasniegtu manu dizaina mērķiem. Autors apgalvo ka tā varētu strādāt virs 1 GHz, un parādīja 1300 MHz filtru. Man migh ir programma norādīšanu, ja jūs interesē. Good Luck / WD

Atvainojiet, webdog, es zinu, ka eagleware atļaujas sintesys un modelēšana microstrip (pamatnes), nevis AIR ... Vai tas ir labi? : Oops: Es gribētu, lai izstrādātu filtru gaisu, piemēram, izmantojot viļņu vads ar varavīksnenes un / vai skrūves Btw, es esmu ieinteresēts jūsu programmatūru, ja tā konstrukcija šādu filtru: wink: Paldies ļoti daudz! Tavarnelle.

hi Tavarnelle! par viļņvada filtriem varat izmantot Zéland COCAFIL, WASP NET un Mician MicrowaveWizard. pēdējais ir vislabākais (IMHO). diemžēl visas programmas ir komercsabiedrības. laba vēlējumiem. u_f_o

[Quote = Tavarnelle] Atvainojos, webdog, es zinu, ka eagleware atļaujas sintesys un modelēšana microstrip (pamatnes), nevis AIR ... Vai tas ir labi? : Oops: Es gribētu, lai izstrādātu filtru gaisu, piemēram, izmantojot viļņu vads ar varavīksnenes un / vai skrūves Btw, es esmu ieinteresēts jūsu programmatūru, ja tā konstrukcija šādu filtru: wink: Paldies ļoti daudz! Tavarnelle [/quote]. Mfilter do dizaina kāds substrāts vēlaties! To var lietot teflona vai gaisa! Ja jūs izvēlēties, kāda veida pareizi, jūs varat veidot ļoti viegli starppirkstu filtrs veikta metāla kastē ar stieņiem un izmantot iestatījumu skrūvi karstā beigām, lai pielāgotu rezonanses frekvence katra rezonatora. Tas NAV compute par spirāles veida rezonatora. Eagleware do piedāvā 30 dienas izmēģināt-out bezmaksas, kāpēc nav apskatīt viņu mājas lapā? Viņi pat piedāvā ļoti labu e-book uz mikroviļņu filtrs dizains par brīvu! Tas ir iekļauts to palīdzības failus, un es domāju, ka jūs varat atrast to e-grāmatu forum šeit elektroda "HF Filter Dizains un Computer Simulation", ko Randall W Rhea / WD

hi [quote = nandopg]! Esmu bijis, izmantojot Parfil un eliptisks no WaveCon ( http://www.waveconsoft.com/ ), ļoti veiksmīgi līdz 12GHz. NandoPG [/quote] šķiet, ka šīs programmas ir bugs un nav atjaunināts kopš 2000. Es domāju, ka jums vajadzētu pārbaudīt tā rezultātus ar kādu em-simulators. es domāju, mikroviļņu filtri. Šo programmu kļūdainus DXF failus. piemēram, "paralēlā kopā transformators" filtru DXF fails ir nepareizs rezonatoru lengthes un rezonatora numurs (ja jūsu numurs ir lielāks par 4). bet es piekrītu, šīs programmas ir ļoti noderīgi sākumpunktu sintēzi. laba vēlējumiem. u_f_o

Dārgais draugs: Filtra izmēriem rezultāts, Parfil un eliptisks ļoti precīzi! Man jau bija desmitiem mikroviļņu filtri, izmantojot šīs programmas. Attiecībā uz atjauninājumiem es nezinu, kā es got programmas beigām 1997, un no tām es esmu ļoti apmierināts ar rezultātiem, es esmu kļūst. Man nekad nav izmantots dxf failu, ko rada šīs programmas vai citus reiz dxf standartu ir cieš daudzas izmaiņas pa laika. Atkal, es pastiprinātu ka, ja kāds nepieciešams laba programma, lai izstrādātu pierunāt mikroviļņu filtri Parfil un eliptisks ir pareizā izvēle. Arī es vēlētos lūgt tiem, kuriem nav prasītās pieredzes locekļiem, lai palīdzētu citiem, ir kluss. NandoPG

hi! [quote = nandopg] Es atkal nostiprinātu ka, ja kāds nepieciešams laba programma, lai izstrādātu COAX mikroviļņu filtri Parfil un eliptisks ir pareizā izvēle. [/quote] ļoti vērtīgi pārskatīt! [Quote = Tavarnelle] Es gribētu dizains filtru gaisu, piemēram, izmantojot viļņu vads ar varavīksnenes un / vai skrūves. [/Quote], bet mūsu mērķis nav gluži pierunāt. [Quote = nandopg] Arī es gribētu jautāt tiem, kuriem nav prasītās pieredzes locekļiem, lai palīdzētu citiem, ir kluss [/quote] dīvaini atzīt, persona, kas izmanto programmu pieciem gadiem, un, šķiet, nav mēģināt tos izmantot microstrip filtru!. : D ps: Es esmu ļoti priecīgs zināt, ka Parfil un eliptisks ražo ļoti precīzus rezultātus par pierunāt filtriem. laba vēlējumiem. u_f_o

Mans dārgais u_f_o, Ja jums ir nepieciešams pierunāt filtrus veidot uz iedobumiem, kā tas ir gadījumā pirmajā post šo pavedienu, jums ir izmantot Parfil vai eliptisks. Nav šaubu. Persona šajā amatā pirmo reizi lūdza dobumā filtri palīdz, labi? Tātad, jums ir runāt par to, ko? Dobuma filtri, labi? Bet, ja jums nav nekā ko teikt par dobumā filtri, uzturēšanās kluss! NandoPG

Nav nekas nepareizs ar iet off par pieskares tik ilgi, cik tas veicina cilvēku izpratni par šo tēmu. Es uzzināju par diviem filtru programmas, kas man nebija zināms. Līdz šim nevienam nav runāts par sākotnējo tēmu nekustamā viļņvada dobumā filtri, kas ir seši sided metāla kastēs, kas pāris enerģiju, lai viens otru ar caurumiem viņu kopīgo sienām.

Dear uzpūtīgs (?) Lūdzu, aplūkojiet pirmajā post par šo pavedienu. Ko jūs secināt? NandoPG

eagleware s filtrs grāmata ir ļoti labs dizains atsauces.

Can anyone sniegt padomus par sešiem sided metāla kastēs ar sakabes caurumi (varavīksnenes) starp viņiem? Ir bijis diskusiju par viļņvada filtru programmas, kas ir periodiska traucējumus viļņvada un analīzes programmas, bet nekādas diskusijas par programmu patiesas resoanant dobumā, ar gaismas E lauku saikni starp viņiem informāciju. Es esmu mēģinājis mican un konstatēja filtrs dizains bija ļoti truls, un nebija kļūdu ziņojumus, lai jums pastāstīt, kāpēc tas nav doties uz nākamo posmu. http://www.engineers.com/ESEPTUM/eseptum.htm ir vēl viena programma, bet es nezinu, cik labi tā darbojas.

mans dārgais, mīļais, dārgais NandoPG [quote = nandopg]! Mans dārgais u_f_o, Ja jums ir nepieciešams pierunāt filtrus veidot uz iedobumiem, kā tas ir gadījumā pirmajā post šo pavedienu, jums ir izmantot Parfil vai eliptisks. Nav šaubu [/quote]. I nevajag pierunāt filtru! izskatās, lūdzu, pirmajā un trešajā ziņojumu no šīs pavedienu. gan post autors ir Tavarnelle. Jūs redzat vārdu "pierunāt"? es redzu vārdu "dobums", "viļņvada" un "īrisu". jā, es redzu vārdu "starppirkstu" too. sakarā ar šo vārdu jums ir tiesības paziņot par savu viedokli. bet jums nav tiesību apklusti citiem cilvēkiem, kam ir lielāka pieredze filtrs dizains. apskatīt šādu nevienlīdzību: dobumā filtri>> coax + viļņvada filtri>> pierunāt filtri ir ir labi? viņš viņš. pārtraukt jūsu reklāma bugged dārga komerciālās programmas, pārtrauciet savu surogātpastu, PM man, ja jūs vēlaties zināt manu viedokli par jums. laba vēlējumiem. u_f_o ps: kad es esmu desined savu pirmo starppirkstu "pierunāt" filtrs (1974), es esmu, ko izmanto pildspalva, papīrs, rokasgrāmatu un elektromehānisko kalkulatoru.

sveiki uzpūtīgs! - Par eSeptum: šķiet, ka tas lietot aptuvenus slēgtā veidā formulas īrisu un nav pietiekami precīza. (I mēģināja v3.2, i salīdzinot ar mician un CDT MWO rezultātus un ar eksperimentāliem datiem pārāk). - Par savu mician projektu: kāda veida īrisu bija jums izmantot? ko mician versiju jūs izmantojat? lūdzu, paziņojiet man jūsu filtra parametrus, un es mēģināšu to ar versiju, kas man ir. var būt jūsu prasības nav realizējamas ar savu īrisu? ja jūs varat pm man savu projektu. laba vēlējumiem. u_f_o

Cienījamie UFO, 1 - Ļoti interesants vienādojumu jūs ievietojis iepriekš. Diemžēl es nevarēju saprast tā pilnu nozīmi. Bet es mēģināšu grūtāk. Piedodiet. 2 - Tieši 1974.gadā man bija, izmantojot IBM / 360 rakstīt manas programmas uz mikroviļņu struktūrām un ne tikai papīru, rokasgrāmatu un elektromehānisko kalkulatoru. Es atvainojos vēlreiz. 3 - Šķiet, ka jūs nekad izmantot Parfil vai eliptisks pirms tam. Tātad, jūsu pieredze neļauj jums pateikt programma nedarbojas. 4 - Jūs neesat pirmais lietotājs ievietot šo pavedienu. Tātad, ko es paziņoja tas nav par jums. 5 - Man tiešām nav aprūpi, ko jūs domājat par mani. Es atvainojos vēlreiz. NandoPG PS: Lūdzu, nekad PM man.

Attiecībā uz tiem no jums, kas nav pazīstami ar pagātni, IBM 360 bija top no līnijas datoru no IBM laikā. Elektroniskā daļa bija aptuveni 2 m augsts, 1 m dziļumā, un 4 m plats. Ievades un izvades ierīcēm, bija aptuveni 2 kubikmetru apjomā katrā. Tas prasa apmēram 4 cilvēkus, lai palaistu to. Programmas bija "rakstīts" uz perfokartēm vienu rindu karti. Divu tranzistors pastiprinātājs analizēti SPICE pagāja apmēram 20 sekundes, lai palaistu, un produkcija tika iespiestas uz papīra, m 0,7 plata. "Grafikas" tika veikti ar atrašanās vietu ____ ------ ........ un ******* simboli jēlnaftas tuvināšanu grafiku. Mehāniskā kalkulatori bija brīnums redzi. Viņi varētu darīt + - x / funkcijas 20 cipariem. Viņi brīnišķīgi trokšņus, kā viņi aprēķina pilnīgi pagriežot displeju diskus, kas bija 10 cipari par to circumfrence. Cilvēki ar muzikālās spējas būtu ierīce numurus, lai aprēķinātu kas padara mūzikas ritmu modeļus un skaņas, kā mašīna mainīja ciparus un novirzītas uz nākamo. Arī atgādinājums, ka tikai cilvēki, kuri raksta slaveno operas un simfonijas ir atļauts kritiska un kašķīgs pret citiem šajā vietnē.

hi NandoPG! Es esmu ļoti priecīgs redzēt jūs atkal! 1 - bez komentāriem. 2 - Man drīz urbtām ar elektromehānisku kalkulatoru un man drīz rakstīts mana programma starppirkstu un combline filtrus, izmantojiet to līdz šim reizēm un man nav Patfil par šādu filtru. 3 - jā, es esmu, ko izmanto Parfil un eliptisks tikai microstrip struktūras (skat. 2), i nekad teica, ka viņi nestrādā, bet viņi ir unaccurate rezultātus. mēģināt lūdzu, un jūs pārliecināties, ka tas ir pareizi. savukārt savu pirmo uzmanību uz augšējā stopband. izmēģināt arī "paralēlo kopā transformators" - otrajā kreisajā ikonas dialogbox. ir labas idejas šajās programmās, bet es esmu iekaisušas ar gedanken produktiem. par dxf - tas ir ļoti noderīgs instruments, lai microstrips par importa un eksporta. viņi ir smieklīgi kļūda - divkāršojies SEQEND stīgas. Esmu patched kods un e-pastu viņiem, bet 4.2.1 versijā tās nav labojumu. viņi pārtrauca darbu. 4 - tas ir labi. 5 un ps - mūsu domas un sajūtas ir līdzīgi. laba vēlējumiem. u_f_o

Hey NandoPG un UFO, atdzist lūdzu. Jums abiem ir daži no visvairāk appreciated un vērtīgu locekļiem, ka es zinu, jo es esmu uz klāja un tā jau ilgu laiku:) Es varu saprast NandoPG par spam nekā šeit ir smieklīgi, un lielākā daļa no amata ir tikai crap, bet u_f_o ir ļoti ievērots par mūsu mazo Pro kopiena šeit. Mums ir rosināt nopietnas diskusijas starp vaulable locekļi, bet ne uz atkritumiem centieniem atbildot uz dažiem "generic" un visbiežāk stulba posts. Es esmu patiešām pissed ļaudīm apgalvojot lietas ... "rumors, es dzirdēju, man bija teicis, persona, es zinu uc" Mēs esam šeit, lai dalītos mūsu pašu pieredzes, zināšanu, informācijas utt, ne citiem. " Tas ir iemesls, kāpēc es augstu vērtēju jūsu amata vietas (ne tikai jums - bet uz mazu pro kopiena pārāk) liels. Un godīgi sakot es esmu sajūta kā jūs guys daudzas reizes, kad es redzu kādu jautājumu, piemēram, - "kuriem viens ir labākais ...?". Tas ir sasodīti smieklīgi un tas liecina 2 lietas. Vai nu nezināšana vai vienkārši pieņemšanas fun no mums. Tātad, es vēlos aicināt ikvienu, lai nokļūt līdz punktam, un apturētu surogātpastu mūsu wodnerful tāfele ar "generic" vārdisko būvniecības veida parādīts iepriekš. cheers, cieņu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back