meklē labāko risinājumu

C

crevars

Guest
Hello,

Man vajag-5V, 5V un 3.3V barošanas par manu kuģa (aptuveni 300mA uz 5v, 20mA uz 3.3V un-5V ir tikai pastiprinātāju).Vai jūs zināt, ja man ir iespēja atrast lineāru regulators vai DC / DC pārveidotājs ar šāda veida produkcijas uz vienu ierīci?ja ne, kāds ir labākais risinājums?Lineāru regulators 5V un 3.3V un invertoru for-5V?

thanks.

Nav vienas gatavi risinājumu es zinu.Ja jums ir savi komutācijas regulators Jūs varat saņemt jebkuru noteikt rezultātu vēlaties.

Ja jūs aizpildāt tikai dažas kopijas, tas ir lētāk nopirkt, nekā uz dizainu.Es iesaku, sākot ar visaugstāko jaudu (5 V, 300 mA) un iegūt pārējie divi no tā.3,3 V ir bijusi ar lineāru regulators.-5 V No ieslēgts kondensators invertoru.Šie pēdējie divi būs Piemēram ķēdēm var kopēt no daļas datu lapas.

Paldies uzpūtīgs, tas ir tas, ko es domāju.Es darīšu, ka ar klasisko 78XX un kondensators invertoru.

78xx var nebūt pietiekami daudz gabarītaugstums.Izmantot modernāku zemu pamešanas tipa regulators.

Es nesaprotu "rezervi" (es esmu franču, sorry par manu angļu).Vai jūs runājat par plaisu starp 5V un 3.3V?Es domāju, ka jūs labi, man nebija doma par to, es meklēju cita veida regulators.

Griestu augstums ir jaunākā angļu vārdu.Tā iet atpakaļ uz 1851, lai ir attālums starp galvu un durvju augšpusē.Pirms tam un jau 1570 tas nozīmē atvērtu laukiem un zemi.Šis vārds ir pilnīgi izdomāts angļu valodā.Tas nav pielāgots no citas valodas.

Jaunākais definīcija tika ņemta elektronika nozīmē papildu signāla līmenis, ko varētu uzņemt ar kropļojoša ķēdes, bez vai nedarbojas pareizi.

Pateicos par precizējumu uzpūtīgs.Es Sayed dumjš lietām, ieejas spriegums ir 5V no USB (manā prātā bija 9-12v no transformators), tāpēc man ir tikai izdarīt 3.3V un-5V no 5V.Atradu daudz pie zema pamet sprieguma regulators 3.3V un es meklēju par analog ierīcēm LTC vai Maxim par invertoru.

izmantot zemi c līdzstrāvas-līdzstrāvas
vai arī jūs nevarat iegūt rezultātu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back