MAX7219 ne gluži cilvēks pietiekami!

Ah, jā, protams! Paldies par korekciju. I pasūtīts daži commoned rezistoru sadarbības tīkliem ar dažādiem vērtību un centīsies šo, tiklīdz viss ir ieradies. Pin-out no 2803s, un 2981s padara to ļoti viegli pievienot šos rezistori uz breadboard. Es atjauno šo pavedienu. Tas var aizņemt kādu laiku izraisa Man ir pasūtīts daži no Ķīnas sastāvdaļu izmaksu dēļ.

Labi, es esmu laimīgs ziņot, ka tas darbojas. : Lol: man bija tikai, lai mainītu ierobežot rezistori LED. Man nav ņēmusi vērā sprieguma kritumu ar 2803s un 2981. Tātad šie ir tagad 22R un komatu 560R. Bet jūs vēlaties, lai pārrēķinātu šos jūsu displejiem anyway. Arī slodzes pretestību starp MAX un 2981 nav nepieciešama, bet tā strādāja tikpat labi ar tiem. Man ir jāgroza shēmas. Tas ir, kā tā faktiski darbojas. Es iedzēru dažas bildes no maniem testiem. Dažas pirmās parādīt ķēdē breadboard. Tad puse no displeja darbību. Tad es pielodēti viss lentes kuģa. Pirmā kuģa ir viens ar MAX, ka man jau bija. Otrais es šodien "vadītāja kuģa". Šajā valdē var redzēt, kāpēc tas bija daudz vieglāk izmantot citu 2803, kā invertoru. Tikai viens vads uz visa kuģa. ;-)) https: / / picasaweb.google.com / chris.yesyes / ObservatoryClock #

Ļoti jauka! Labi darīts! Es varu pārspēt jums lieluma, lai gan, mans lielākais elektroniskais pulkstenis bija tikai nedaudz vairāk par 4 m augstu! Brian.

Paldies! Tās parasti saka, izmēram nav nozīmes. Bet tas bija jautājums daudz par šo projektu .. ;-) 4 metriem tu saki? Telpā, kur rādāmās galu galā nav pat 4 metriem jebkurā virzienā ... ;-) Mine būs 8 ciparu rakstzīmes un 8x64 LED matrica teksts (vēl 8 MAX7219) ;-))

Liels pulkstenis tika burtu un ciparu, kas izgatavoti no 6 "luminiscences spuldzes. Cauruļu sildītāji palika darbojas ar mazu jaudas līmeni, lai tā sāktos uzreiz un elektrības bija ieslēgta, lai ar triaksus caurules. Tas bija labi zināms automašīnu mazumtirgotājs, kas par laimi bija īss nosaukums, displejs jāmaina starp laiku un "L * X FOR CARS". Brian.

Te ir mazs triks, invertcukura ciparu 3 (desmit minūtēm viena), lai Dp tagad virsū pa kreisi. Tagad savienot šo ciparu ar pārējām šādi: Digit 2 (stundas) Digit 3 (min desmit) d, lai AE bf līdz apmēram, lai db, lai EK varētu FG līdz g Dp, lai Dp tagad jūs varētu mirgot Dp par ciparu 2 un 3, un tas izskatās viens speciālists.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back