MAX7219 ne gluži cilvēks pietiekami!

D

Damnthistinleg

Guest
Sveiki, šis ir mans pirmais pastu šeit, tāpēc, lūdzu iet vienkārši par mani. Lai gan man ir mazliet zināšanas, tas ir vairāk vietas nekā zīme - ja jūs redzētu, ko es domāju! Anyway, es esmu strādā par maz projektu, par kuru MAX7219 ir gandrīz ideāls. Man vajag vadīt 8 lieliem septiņiem segmentā rāda, bet tās prasa vairāk enerģijas, nekā ir pieejams tieši no 7219. Lai gan nav datu lapa ir pieejama parāda, katrs segments, šķiet, lai izmantotu četras ļoti spilgtiem LED virknē ar 100 omu strāvas ierobežošanas rezistoru. Man ir aizdomas, no šī, ka tie paredzēti braukšanai pa 12 volti DC. Es vēlētos izmantot PWM aptumšošanas iekārta uz MAX7219 tāpēc man ir nepieciešams darīt divas lietas. Pirmkārt, es jārēķinās man nāksies nomest rezistors vērtību ap 27 omiem, lai palielinātu strāvu caur gaismas diodēm, jo tie tagad tiks impulsu. Otrkārt, man nāksies pastiprināt jaudu no 7219, lai nodrošinātu atbilstošu spriegumu un strāvu. Problēma ir tā, ka man ir nepieciešams to darīt pēc iespējas efektīvāk, kā es gribu palaist visu, sākot no 12 voltu akumulatora. Liels paldies jau iepriekš par jebkuru palīdzību! Dave.

lejuplādēt datu lapa no šejienes [url = http://www.alldatasheet.com/view.jsp?Searchword=MAX7219] MAX7219 datu lapu, MAX7219 tabulas, MAX7219 datenblatt, MAX7219 lietošanas instrukciju, MAX7219 datu lapās, MAX7219 pdf - ALLDATASHEET.COM [/ url ] varbūt datu lapu parādīšanai, ka jums ir mēģinājuši lietot, var jau no pašā vietā.

Paldies, bet 7219 datu lapa nav problēma, un man nav nepieciešams vienu displeju, kā es izsekot tos. Es esmu patiešām meklē, lai atrastu labāko veidu, braukšanas, nelietojot kaut neefektīvas kā Darlington masīvs. Dave.

Datu lapā parādīts, kā lietot ciparu disks ar ārējo FETs, izmantojot lielu displeju. Ja tas joprojām nav pietiekami, jūs varat izmantot tranzistoru braukt segmentā signāliem, kā arī un joprojām saglabā PWM blāvums kontroli. Brian.

Aah, es redzu. Es nokavēju, ka mazliet. Man bija skatīties uz to, bet es nedomāju, ka tas notiek, lai palīdzētu manā gadījumā. MAX7219 prasa 5 voltiem un ciparu prasa 12 volti. MAX394 nešķiet, lai varētu rīkoties ar starpību starp barošanas spriegums un pārslēgt spriegumu, un jebkurā gadījumā, max strāva caur slēdzis ir 100mA. Esmu tagad gulēja uz to tomēr, un var būt vienkārša atbilde. Problēma ir tiešām tas, ka ekrāni ir kopēju katodu. Ja viņi bija kopīgi anoda un es pārslēdz 0 volti pusē, es būtu jāspēj izmantot vienkāršu NPN slēdzi, kas joprojām varētu izmantot PWM blāvums par MAX7219 ar minimālu detaļu. Tas arī atrisināt problēmas, pārejot augstāka sprieguma. Paturot to prātā, tas ir iespējams vieglāk desolder LED, kas ciparu un pārvērst tos garumā. Vai šis skaņu tiesības? Dave.

No MAX7219 polaritāti signālus tikai ļauj izmantot kopēju katodu displejiem, jābūt uzmanīgiem, ja jūs vienkārši pārslēgties no vienas puses, jo īpaši, ja jūs invertcukura signālu vai jūs atradīsiet visu cipari , izņemot [/ I ], kuru vēlaties tiek rādīti vienlaicīgi! Es censtos palikt ar tiem pašiem cipariem disku shēmu (zemes pusē), bet paaugstināt anoda pusi no 5V līdz 12V. Problēma ar tas tā izmanto vairākiem komponentiem, jūs, iespējams, ir nepieciešams divi tranzistori, viens vada anodu (segmenta) disku un viena "karājas" no 12V barošanas maģistrāles savienotājgalvā. Katrs varētu invertcukura signālu to atpakaļ uz pareizo polaritāti. Sagadīšanās, man ir dizaina projekts notiek, kas izmanto MAX7219 vadīt 64 atsevišķām LED un citu cauruļvadu, kas izmanto 8 x septiņu segmentu gaismas diodes, bet ir vadīt tos ļoti augstu spilgtumu, tāpēc es varētu būt vērsta līdzīga problēma, kā jūs projektu . Brian.

Jums būtu jāapsver iespēja izmantot avota draiveri, piemēram, UDN2981 vai Darlington masīvu kā ULN2803 uz SI vai KK tipa 7 segmentu.

Paldies Abidr, UDN2981 izskatās ideāli piemērots šis pieteikums - pieņemot, ka tā var rīkoties strāvu. Pēc 12 volti, es esmu meklē individuālu segmentu strāvu 100mA, bet tas ir ciklu aptuveni 10% ir. Es ievēroju, ka ieteikto maksimālo jaudu reitings šī mikroshēma tiek 350mA taču būs gadījumi, kad visas septiņas segmentus un komata tiek izmantoti, tādējādi nāk uz 800mA. Es ņemšu tikai, lai saņemtu kravas maz, un tās izmēģināt! Esmu izmantojis ULN2803s pagātnē un zināt, ka varat "pāra devumu, lai palielinātu pašreizējo lietošanu. Man ir aizdomas, tas pats attiecas ULN2981 tā, ka ir iespēja. Ja pašreizējā apstrādes vai detaļas skaits joprojām ir problēma, es domāju, ka es varētu vienmēr rewire ciparu darboties ar 8 LED sērijās. Man ir jābūt piegādā / pārslēgšanas 24 voltus, bet vismaz kārtējā varētu samazināt uz pusi. Tas ir diezgan viegli, lai saņemtu kravas lielu 24 voltu baterijas too. Tikai doma! Es izrakt veroboard un saņemt atpakaļ uz jums visiem. Paldies par padomu tik tālu! Cheers, Dave.

Jā UDN arī var savienot pàrï, piemēram, ULN2803. I did pārī trīs no viņiem kopā, un tā strādāja nevainojami, tikai nozveju UDN ir 4 reizes dārgāka nekā ULN2803 manā valstī. Nerada šaubas, lai gan, tā ērti lodēt DIP 16/18 par 8 tranzistoriem vai FETs

Hi. Es meklēju risinājumu gandrīz tieši tāda pati problēma. Man vajag vadīt kopēju katodu 3 collu 7 segmentu displeju ar MAX7219. Katrā segmentā nepieciešama 9V 20mA. Tātad, atšķirībā no sākotnējās plakātu, es esmu vēl arī saskaņā ar max 40mA katru segmentu ka MAX atbalsta. Es tikai nepieciešams augstāks spriegums. Tāpēc es domāju, es varētu tikai izmantot MAX ciparu izlietnes pusē, bet nepieciešams pievienot sastāvdaļu segmentā avotu pusēs. Es izlasīju ierosinājumus par šo pavedienu, bet nevar gluži attēlu manu galvu, kā to izdarīt. Vai kāds ir diagramma risinājumu, lūdzu?

Izlietne jūs varētu izmantot ULN2x03 un avotu jūs varētu izmantot UDN2981.

Paldies par to. Tā kā es esmu, kas 40mA Es pieņemu, izlietnes pusē (ciparu autovadītāji) var izmantot tieši, ir tas, ka pareiza? Tāpēc es tikai nepieciešams īstenot vienu UDN2981 uz segmentā līnijas un nodot 9V un zemes uz UDN2981?

Ja jūs varētu saņemt TPIC6B595 pēc tam pievieno shēma ir ļoti labs. Tā RTC pulksteni. Tās kopējā anodu pamatā RTC. Tā kā man nav izdevies atrast kopēju katodu 7 segmentu manā valstī, tāpēc es vienmēr esmu veikti shēmas, pamatojoties uz CA BTW: Tas nav mans projekts, atklāju, ka uz neto, aptuveni pirms gada, es to par 2,3 collas 7 segmentu, un tas strādā nevainojami eversince.

Lai izlietne jūs varētu izmantot ULN2x03 un avotu varat izmantot UDN2981
Es shematiski pievienojot UDN2981 uz segmentu vadītājiem.. Vai jūs, lūdzu, apskatiet pievienotos shematisks un redzēt, ja es sapratu, tas pareizi? Vai tas ir OK, lai izlietne LED strāva caur ciparu vadītāji MAX vai arī tas ir absolūti nepieciešams, lai pievienotu citu ārējo vadītāju tur? Paldies! Chris

Tehniski īsumā, shematisks ir alright. Bet godīgi es nekad neesmu to izmēģināju, lai es varētu pateikt, ka tas darbosies. Tikai, lai būtu par drošu pusē es "personīgi", labprātāk izmanto izlietni vadītāju, piemēram, 2803, kā arī, jo jūs izmantojat 12 voltu piegādes, tāpēc es uzņemtos 7 segmenti, kas pārsniedz 2,3 collas lieluma.

jā, tās ir 3 collu displeju. 6 LED sērijā par katru segmentu (2 komata). Tāpēc es gribētu piebilst ULN2803 uz ciparu līnijām, tāpat kā UDN2981 bet pievienot pin 9 zemes un pin 10 pašu 12V piegādi UDN2981? 12V spriegumu ir samazinājies līdz nullei šajā brīdī caur ierobežojot rezistori un LED. Tātad šis draiveris tiktu pieprasīta tikai izlietne vairāk strāvas nekā MAX var rīkoties, vai ne? MAX7219 datu lapu teikts, ka ciparu vadītāji var nogrimt 320mA. 8 segmentos 20mA katrā tā darbināts 160mA ja visi segmenti ir par. Tas būtu labi ietvaros specs. Vai jūs pievienojat 2803, tāpat kā piesardzības vai ir kāds cits iemesls, kāpēc es neredzu šobrīd? ;-) Es domāju, ka mana sākotnējā problēma manā domāšanā bija tas, ka es domāju, segmentu pašreizējās vajadzības plūsma no segmenta vadītāji ar LED * atpakaļ *, lai MAX ciparu vadītājiem. Bet šķiet, ka tie ir tikai loģiski līmenis pēc visiem, bet ar nemainīgu pašreizējo avotiem segmentā vadītājiem. Attiecībā uz pastāvīgu pašreizējo avotu segmentā vadītājiem, vai tas ir jāpievērš īpaša uzmanība, piemēram, rezistorus starp MAX7219 un UDN2981? Vai es varu vienkārši ārstēt, tad kā parasti loģikas līmenī rezultāti anyway?

Labi, es mainīts shematisks, lai iekļautu ULN2803. Patiesībā 2 no tām. Tā ULN2803 ir apgriežot man bija invertcukuru izejvielas vēlreiz. Es gribētu izmantot citu ULN2803, galvenokārt tāpēc, ka es gribētu to pin-out, teiksim, pāris 7404s. Vai jūs domājat, ka tas darbosies šādā veidā? I pasūtīts daži ULN2803 un UDN2981 no Ķīnas, bet (daudz lētāk!) Būs jāgaida mēnesi vai tā, lai tie varētu ierasties pirms es varētu pārbaudīt šo out.

Labi izstrādāts! Tikai divas piezīmes: Jūs nedrīkstat saņemt pietiekami daudz vadīt pašreizējais uz otro 2803, ja vien jūs piliens 4K7 rezistori līdz 2K2 vai mazāk, labāks risinājums būtu izmantot TTL vai CMOS invertoru nevis pirmo 2803. Atcerieties, šīs ierīces var tikai izlietne strāva, tās nevar avotiem, ko tā, lai jūs, pamatojas uz 4K7 sniegt visu slīpo uz otro 2803. Esiet uzmanīgi ar komatu signālu, tas, iespējams, ir nepieciešama vērtība pārsniedz 150R, lai ierobežotu pašreizējās, jo būs mazāk LED iekšpusē displeja moduli. Starp citu, jums nav nepieciešams, lai savienotu VCC pin uz otro 2803, ierīce nav strāvu, tāpēc nav vajadzīga piegādi! Jūs varētu savienot pin ar pāreju uz zemes, kad durvis ir aizvērtas tas savukārt visu cipari tajā pašā laikā testēšanas nolūkos. Brian.

Paldies par to. Es, izmantojot DesignSpark manu shēmas tagad. Tā ir bezmaksas un ir daudz vairāk jautrības nekā, teiksim, MS Paint. : DI domāju, bija aprēķinājusi 4k7 pull-ups 2 2803, no datu lapas. Vin 3.85V / jJa 1mA = 3.85kOhm. Bet man, iespējams, nav pilnībā saprotams, ka datu lapa par 2803. Pēc tam, kad tie nonāk es pārbaudītu šo par breadboard ar dažādām vērtībām. Man bija izvēlējusies citu 2803, kā inverter, jo tā daudz ērtāk pin-out, kur un veiktie pretī viena otrai. Šī shēma būs beigās jāveic Vero stilu lentes kuģa, un 2803 pin-out būtu, ka tik daudz vieglāk, salīdzinot ar 7404 piem. Tev taisnība par komata. Tas ir tikai 2 LED un darbojas ar 4V 20mA. Es mainīja, ka viena pretestība. Man bija vēl domāju pēdējā naktī. Tā kā segmenta vadītāji MAX7219 ir pastāvīga strāva avoti, nebūtu man ir nepieciešams, lai izveidotu pretestība no katras līnijas uz zemes, lai ļautu, ka pašreizējā plūsma? Es šaubos, ka 2981 būtu izlietnes, ka pašreizējās. Ja es noteikti MAX avots 3.5V 10mA, rezistori būtu vērtība 350R. Es mainīts shematisks, un tām pievienots to.

Jūsu aprēķins otrādi! Ja Vin ir 3.85V, un piedāvājums ir 5V, rezistoru ir kritums (5-3,85) = 1.15V pēc 1mA, kas padara to 1.15K. Es censtos izmēģināt bez papildus slodzi rezistoru un pievienot tās, ja nepieciešams, Maxim neparāda rezultātu vadītājs shematisks tāpēc ir grūti pateikt, kas varētu notikt. Brian.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back