D
Damnthistinleg
Guest
Sveiki, šis ir mans pirmais pastu šeit, tāpēc, lūdzu iet vienkārši par mani. Lai gan man ir mazliet zināšanas, tas ir vairāk vietas nekā zīme - ja jūs redzētu, ko es domāju! Anyway, es esmu strādā par maz projektu, par kuru MAX7219 ir gandrīz ideāls. Man vajag vadīt 8 lieliem septiņiem segmentā rāda, bet tās prasa vairāk enerģijas, nekā ir pieejams tieši no 7219. Lai gan nav datu lapa ir pieejama parāda, katrs segments, šķiet, lai izmantotu četras ļoti spilgtiem LED virknē ar 100 omu strāvas ierobežošanas rezistoru. Man ir aizdomas, no šī, ka tie paredzēti braukšanai pa 12 volti DC. Es vēlētos izmantot PWM aptumšošanas iekārta uz MAX7219 tāpēc man ir nepieciešams darīt divas lietas. Pirmkārt, es jārēķinās man nāksies nomest rezistors vērtību ap 27 omiem, lai palielinātu strāvu caur gaismas diodēm, jo tie tagad tiks impulsu. Otrkārt, man nāksies pastiprināt jaudu no 7219, lai nodrošinātu atbilstošu spriegumu un strāvu. Problēma ir tā, ka man ir nepieciešams to darīt pēc iespējas efektīvāk, kā es gribu palaist visu, sākot no 12 voltu akumulatora. Liels paldies jau iepriekš par jebkuru palīdzību! Dave.