1
1alph1
Guest
Hei visiem, pirmkārt id tāpat kā noskaidrot šo isn't mājasdarbu vai kursa darbu saistītu problēmu, tā daļa manas personīgās MatLab mācību turpmākajiem gadiem.Es ieguvu jauku maz siganls un sistēmas jautājumu off draugs, tas izskatījās diezgan vienkāršs, bet IVE nāk pāri problēma, ko i aprunāt atrast risinājumu.Šeit iet ...
Izmeklēt frekvences saturs X (f) viena 10 Hz sinewave, kas ilgst laika T_end.Iestatiet parauga biežums fs = 1000, un T_end ir 2.Uzzīmē absolūtā vērtība funkcijai X (f) attiecībā pret frekvenci f.
Te ir mans kods, lai šo daļu.
Kods:
funkcija [x, t] = sinewave (T_end)
fs = 1000;
ts = 1/fs;
T = T_end;
t = 0: TS: T_end-ts;
f =-FS / 2: 1 / T: fs/2-1/T;% komplekti frequecncy ass starp -500 un (500-0,5).
x = sin (2 .* pi .* f. * t);
X = FFT (x);
Y = fftshift (X);% maiņās labās puses pārtraukt savu alias zem f = 0, kā graph ir periodiski tas tikai centri gabals par 0.stumbra (f, abs (Y), "k")
xlabel (frquency Hz ');
ylabel (Abs (X) ');
virsraksts ("biežums saturs T beigas = 2 ');
Izmeklēt frekvences saturs X (f) viena 10 Hz sinewave, kas ilgst laika T_end.Iestatiet parauga biežums fs = 1000, un T_end ir 2.Uzzīmē absolūtā vērtība funkcijai X (f) attiecībā pret frekvenci f.
Te ir mans kods, lai šo daļu.
Kods:
funkcija [x, t] = sinewave (T_end)
fs = 1000;
ts = 1/fs;
T = T_end;
t = 0: TS: T_end-ts;
f =-FS / 2: 1 / T: fs/2-1/T;% komplekti frequecncy ass starp -500 un (500-0,5).
x = sin (2 .* pi .* f. * t);
X = FFT (x);
Y = fftshift (X);% maiņās labās puses pārtraukt savu alias zem f = 0, kā graph ir periodiski tas tikai centri gabals par 0.stumbra (f, abs (Y), "k")
xlabel (frquency Hz ');
ylabel (Abs (X) ');
virsraksts ("biežums saturs T beigas = 2 ');