lieliska intervija .............

S

shashikumar.22

Guest
Nepalaidiet garām pēdējiem 2 jautājumi ...

http://images.elektroda.net/15_1261054933.jpg

Dažas, bet lielākā daļa organizāciju noraidīt viņa CV šodien, jo viņš nav mainījis darba vietu bieži (10 14 gadiem).Mans draugs, ~ darba piltuve ™ (turpmāk šeit kā Mr JH), nav prātā to.arī viņam nav nepieciešams prātā to visu.Kas strādāja pilnu darba laiku ar 10 darba devēju uzņēmumiem tikai 14 gadus dod Mr JH relaksējoša malu, ka lielākā daļa ~ uzņēmuma lojālas ™ darbinieki cīnās par šodien.Šodien Mr JH arī ir atlaisti tāpat kā citos 14-15 gadu pieredze puiši "atšķirība ir tā nupat strādājuši 2-3 organizācijās pašā vairākus gadus.Šeit ir JH fragmentu intervija ar Mr:pievienots pēc 1 minūtes:J: Kāpēc tu esi mainījies 10 darba vietas 14 gadiem?

: Lai iegūtu finansiāli stabilas, pirms kļūst atlaisti otro reizi.Pievienots pēc 43 sekundes:Q: Tātad jūs zināja Jums varētu būt atlaisti gadā 2009?

: Nu es biju atlaisti vispirms 2002.gadā sakarā ar pirmo pasaules ekonomikas lejupslīdes.Man nebija got pilnu darba laiku pirms 2003 gada janvārī, kad ekonomika sāka meklēšanai, tāpēc man bija cīnījās par gandrīz gadu bez darba un ar kompromisiem.

Q: Kurš numurs darbs bija, ka?
: Tas bija mans trešais darbs.

Q: Tātad no 2003 Jan-2009 Jan, 6 gadi, jums ir mainījušies 8 darbus, lai padarītu skaits kā 10 darba vietas 14 gadiem?

: Man nebija citas izvēles.Savā pirmajā 8 gadi profesionālās dzīves, man bija strādājis tikai 2 organizācijas domāt, ka darba vietas ir pelnījis pēc darba daudz smaga un vienu vajadzētu palikt ar darba devēja uzņēmuma, lai attaisnotu sevi saprotams ~ devējs lojalitāti ™.Bet es biju idiots.

J: Kāpēc tu saki tā?

: Mana alga pirmajos 8 gados pieauga tikai nedaudz.Es nevarēju vien nepietiek, un arī man bija doma, ka man bija ~ pastāvīga ™ darbu, tāpēc man nav jāuztraucas par ~ ko es varu darīt, ja es pazaudēju savu darbu ™.Es nekad nevarētu iedomāties zaudēt darbu, jo ekonomiskā lejupslīde un nevis tāpēc, ka manas darbības.Tas bija janvāris 2002.

J: Vai jūs varat īsumā par to, kas notika no 2003.gada janvārī un 2009.

: Nu, man bija iemācījušies savu pieredzi būt ~ uzņēmuma lojāli ™, nevis ~ naudu pelnīt un glābšanas lojāls ™.Bet tad jūs varat ietaupīt pietiekami tikai tad, kad jūs nopelnīt pietiekami.Tāpēc es pārslēdz savu lojalitāti pret naudas pieņemšanas un glābšanas "es mainīts 8 darbavietu 6 gadus nodrošināt visu manu intervētājiem par manu stabilitāti.

Q: Tātad jūs meloja savai intervētāju, jūs jau plānots mainīt darbu, kas jums tika intervēti noteiktā dienā?

A: Jā, jūs varat mainīt darba vietu tikai tad, kad tirgus ir uz augšu un uzņēmumu nomu.Jūs varat man pateikt "es varu atrast darbu tagad, jo no lejupslīdes?Nē Tātad vajadzētu mainīt darba vietu uz lielākām algām tikai tad, kad tirgus ir uz augšu, jo tas ir vienīgais laiks, kad uzņēmumi, noma un var atļauties gaidāms algas.

J: Ko jūs gūta, veicot šādas lietas?

: Tas ir jautājums, es gaidīju.2003 Jan, man bija fiksētu algu (bez mainīgie lielumi), kas saka, Rs.X gadā 2009.gada janvārī mana alga bija 8X.Tātad, pieņemot, ka mana alga bija Rs.3 lakh pa 2003 Jan, mana pēdējā kurš alga 2009 Jan tika Rs.24 lakh gadā (bez mainīgā).Es nekad bothered par mainīgo kā man nebija nodoms palikt uz 1 gadu un iet cauri novērtēšanas procesu, lai gaidīt uzņēmumam, lai dotu man pārgājienā.

Q: Tātad, esat nolēmis par savu pārgājienā?

A: Jā, 2003, es varētu redzēt lejupslīdes nāk atkal nākotnē, piemēram, tas bija noticis 2001-02.Lai gan es nebiju pārliecināts, ko tad, kad nākamais lejupslīdes nāks, es biju diezgan pārliecināts, ka es gribēju ~ parāds bez ™ dzīve pirms atlaisti no jauna.Tāpēc es plānoto mana pārgājienā mērķus katru gadu, negaidot gadu, lai pabeigtu.

Q: Tātad jūs parāds bez tagad?

A: Jā, es nopelnījis tik daudz, pamatojoties uz darba vietas maiņu naudu un izlietotās tik maz, ka šodien man ir patapinātas bez 2 BR dzīvoklis (1200 kv. Pēdas), kā arī aizdevumu bezmaksas liels auto bez bothering par visiem emisijas.Es esmu, kas off pārāk, bet es nedomāju sūdzēties vispār.Ja man ir atlaisti uzņēmumu naudu, tas ir OK, ja uzņēmums ir mani off trūkuma dēļ naudas.

Q: Kas ir sūdzību?

: Visi šie puiši, kuri nesaņem darba nomaksāt savus emisijas off sūdzas.Viņi bija veikusi jautri man sakot, es esmu darba piltuve, un nav nekādas sabiedrības uzticību.Tagad es lūgt to, ko viņi ieguva ar savu uzņēmumu uzticību, viņi arī ir atlaisti, piemēram, mani un iet komentārus man "kāpēc tu uztraukties par mums, jūs jau parāda brīvu.Tās joprojām bija grupā par 12-14 lakh gadā, kad tie tika atlaisti.

J: Kāda ir jūsu padomu speciālistiem?

: Tāpat kā Narayan Murthy bija teica: "mīlu savu darbu, un nevis jūsu uzņēmums, jo jūs nekad zināt, kad jūsu uzņēmumam būs pieturas mīlošs jums.Šajā pašā līnijas, mīlēt sevi un savas ģimenes vajadzībām vairāk nekā uzņēmuma vajadzībām.Uzņēmumi var glabāt nāk un iet, ģimene vienmēr būs tāds pats.Pelna naudu sev pirmo un vienlaicīgi pelnīt naudu uzņēmumam, nevis otrādi.

J: Kāds ir jūsu lielākais sāpju punkts ar sabiedrību?

: Kad uzņēmums dara labi, tās CEO risinās visa uzņēmuma sakot, ~ labi darīts guys, tas ir jūsu uzņēmums, saglabāt smago darbu, es esmu ar jums.Bet kad lejupslīde notiek, un sabiedrība nav to darīt labi, pats CEO sacīs, œIt ir MY sabiedrība un, lai saglabātu uzņēmuma, man ir pieņemt stingrus lēmumus, tostarp aicinot cilvēkus doties.Tik domā par savu finansiālo stabilitāti pirmo, un, kad jums atlaisti, jūsu bērniem būs sūdzēties jums, nevis jūsu boss.

Ziņojums msg 5 punkti

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back