LC FILTER dizains

D

david753

Guest
Es esmu pētot LC filtra labpatikt tagad.
Lūdzu, skatiet šo saiti,
http://homepage13.seed.net.tw/web (at) 1/t0284754/BPF.doc

Man ķēdes kā case2, kad es izmantot ADS vedni, lai izstrādātu to.
Bet, vidējā Induktors ir pārāk liels, lai izstrādātu to.
Tātad, kāds māca man izmaiņas case1 modeli insteasd no case2 modeli.
Induktors tiek likvidēta, un ir 2 kondensatoriem pievieno abās pusēs.
Man bija sajaukt ķēde case1.
Es nezinu, kā veidot filtru, struktūru, kā case1.
Vienlaikus, ADS vedni, tas, šķiet, rada ķēdes kā case2 tikai.

2 Lieta ir tieši pārveidot no prototipa zemas caurlaides tipu.1 Lieta ir top pāri rezonatoru veidu.Tas bija izgudroja slaveno akustika personai Bell Labs, aptuveni 1930 vai arī tā.Tas ir nedaudz līdzīgs abu noregulētas indikatoriem, kuri ir induktīvi saistītās vecajā IF transformatori.

Projektēšanai, izvēlaties induktors vērtībām, par savu izvēli.Paralēli kondensatori resonate tiem ļoti tuvu passband frekvenci.Sakabes kondensatori, kas joslas platumu, un nelielā mērā passband frekvenci.Jūs varat izmantot CAD pilnveidotāju mainīt visas kondensatora vērtību passband vēlaties.

1 Lieta ir top pāri rezonatoru veidu.Tas bija izgudroja slaveno akustika personai Bell Labs, aptuveni 1930 vai arī tā.

Vai kāds var man pateikt, kur es varu atrast vairāk informācijas par šo filtrs dizains?

Jūs zināt, ka tie nav vienādi filtri, un tie nav līdzvērtīgi.1 Lieta ir 2 polu bandpass, un lietā 2 3 pole bandpass.

kāds ir nosaukums, ja 1 modeli?
Tā ir atšķirīga struktūra, salīdzinot nekā tranditional filtra tips, piemēram, Butterworth, Čebiševa, besel ... utt
kāpēc?
kur es varu iegūt vairāk informācijas par to?Pievienots pēc 1 minūtes:kāds ir nosaukums, ja 1 modeli?
Tā ir atšķirīga struktūra, salīdzinot nekā tranditional filtra tips, piemēram, Butterworth, Čebiševa, besel ... utt
kāpēc?
kur es varu iegūt vairāk informācijas par to?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back