Laptop_schematic_here

Man vajag Toshiba L510 shematisks, vēlos U post to .... :-( Paldies u ..

Man vajag shematisks vai Blok diagramma Dell Inspiron N4030

Puiši, vajag shēmas par Acer Aspire Viens ZG5 .... lūdzu palīdziet!

baraka42 jūs domājat jūsu pievienojot saites - bet jūsu nav? Jūsu amati ir padarīt nekādas jēgas bez saites, utt?

@ Cyberrat, tu domā man ir amatiem šeit vienīgā saikne? vai man ir augšupielādēt failus ar saiti. no kur i got it? daži no dokumentiem, kas man ir, pa pastu vai tagad šī saikne ir miruši vai palēnināt serveri. kā manas pieredzes par neto, kādu laiku saite ir miruši vai ļoti lēni serveri. tādēļ daži tās locekļi nevar lejupielādēt failus, kas ir dial up savienojumu. ja kāds mod. iesaka man nav augšupielādēt failus un ievietot tikai saiti šeit. vai tas ir pretrunā foruma noteikumus ievietot šeit nekādas shēmas vai pakalpojumu manules. es viņam sekoju. atvainojamies par sagādātajām valodas kļūdas. WBR

baraka42, es nesaprotu cyberrat komentāru,. Varbūt viņš būs noskaidrot. Savu amatu un augšuplāde ir labi ar mani, un ir palīdzējuši daudziem cilvēkiem, ko es domāju. Glabāt darot kā tu. Keith

@ Keith1200rs, paldies par precizējumu. Es zinu savu atbildību, bet man nebija saprast, ko cyberrat gribu teikt. daži par mani, šeit. [Url = http://www.gsmindia.in/forum/members/baraka42.html]. :: GsmIndia :: [/url].. WBR

Vai jūs varētu lūdzu man palīdzēt, im cenšas atrast pakalpojumu rokasgrāmatu Samsung R519 (LED versija), lai noteikt problēmu ar ekrāna nav laminēšana. LED un lente pārbaudītas, tāpēc vaina ir tajā galvenā klāja.

@ Josweet, jums ir pārbaudīt spriegumu pie vada, tā var 12v vai 30V. arī pārbaudīt lika uz switching.sorry šajā laikā es havn't shēmas kopā ar šo modeli. WBR

@ Baraka42 Paldies Baraka42 par jūsu atbildi. Man ir tagad lika diagramma tiešsaistē pdf formātā: smaids: Kā es zinu, vaina ir uz mātesplatē pārliecināts, vai jūs varētu sniegt man padomus par to, ko un kur es būtu jākoncentrē savas pūles. EG> Kas man būtu meklējat?

@ Josweet, kad jums ir diagramma, pls. post to šeit. var būt ar palīdzību no tā es varu jums palīdzēt. WBR

sveiki brālis Baraka ... Jūs varat sniegt shematisks dell Inspiron 15R (n5510) ... tas būtu appreciated ... paldies

Jebkura struktūra ir Toshiba Satellite L630 shematisks ....? . ar šo valdes kodu 6050A2338401-MB-A2 .......

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back