kas mikrokontrolleru izmantot?

M

mohitgadhok

Guest
Sveiki, es esmu ēkas optiskās šķiedras audio saiti, un es nepieciešams microcontrollers, lai kontrolētu / D un D / AEs šobrīd mēģina Atmal AT89s52 mikrokontrolleru, bet tas bija tālu lēns.Man tikai ir iespēja programmā microcontrollers saistīta ar Keil plānošanu programmatūru.

Kas mikrokontrolleru dos man ātrākais apstrādes ātrumu, i nepieciešams izvades ātrumu diapazonā no 200KHz līdz 4MHz.

Liels paldies,
Mohit Gadhok

128 ATmega ir labs mikrokontrolleru Pamēģiniet ar šo.

Tā ir ar iekšējo ADC un DAC perifērijas.

Sveicieni
Chanchal

Hi mohitgadhok,

Jūs varat izmantot AVR (8-bitu apliecības), kas var darboties līdz pat 20 MHz pie 20MIPS caurlaidi.Ir PIC16, kas var darboties līdz pat 20 MHz pie 5MIPS caurplūdi (jaunas līdz pat 32MHz pie 8MIPS) vai PIC18 - 40MHz pie 10MIPS.

Es domāju, ja cena ir faktors, AVR ir malas nedaudz.Tā kā jūs jau lietojat ATMEL, tas var būt gudrs izvēle palikt ar ATMEL lai gan 8051 un AVR ir atšķirīgas.

Jums ir jāizlemj, cik I / O pins jums ir nepieciešams.AVR sākas no 8 pins (ATtiny piemēram ATtiny 45) līdz pat 100 piespraudes (ATmega).Izvēlies kurš viens atkarībā skaita I / O pins, programmas atmiņu, RAM, EEPROM, utt

Izvēlies savu programmēšanas valodu un kompilatoru.C, ir mikroC PRO atkritumu pārstrādes uzņēmumam AVR, WinAVR, CodeVision.Par BASIC ir mikroBASIC un Bascom.Es iesaku jums izmantot mikroC vai mikroBASIC.
Esmu izmantojis gan PIC un AVR (gan ar mikroBASIC un mikroC), lai gan man patīk AVR labāk.Izvēle ir jūsu though.

Hope this helps.
Tahmid.

HI

Lai strādātu ar Keil 8 bitu kompilatoru un 8 bitu MCU labākais soulation ir izmantot SILABS 8051 MCU viņi var strādāt tikpat ātri kā 100 MIPS un ir A2D un D2A

Ir arī pieteikumu piezīme SILABS vietnes, kas parādīs, kā izmantot 8051Fxxx darbam ar audio siganl

Visu labāko

Bobi
Mikrokontrolleru speciālists

thnks par ideju, es esmu ieskatu AVR mikroshēmas un varētu tos izmantot.Vai ir jebkura veida 8051 ar to pašu pin izkārtojumu kā AT89s52 ar spēju sniegt pašu procssing ātrumu AVR kā es esmu tikai, lai varētu programmu 8051 mikroshēmas izmantojot LEAPER-48 - programmētājs.

Liels paldies,
Mohit Gadhok

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back