kas ir labākais nlint rīkiem?

X

xworld2008

Guest
Man ir izmantot Novas nlint pirms, un domāju, ka tas ir labs instrumenti dizains.A draugam pateikt man, ka lec ir labāka nekā nlint, bet es atceros lec oficiāls rīkus, kas var man pateikt, kas nlint darbarīki ir vairāk varas.
Pateicība!

Čau

Kā jūs pamanījuši ar darba par nlint, tas ir ļoti visaptveroša pārbaude (~ 200 testi).Tādēļ, tā saka, vienmēr ir dažas kļūdas vai brīdinājumi jūsu projektu.Sakarā ar manu pieredzi nlint no nova ir smalka rīku, speciāli RTL (synthesizable) mērķtiecīga cilvēku (un, iespējams, sieviete).TNX

xworld2008 wrote:

Man ir izmantot Novas nlint pirms, un domāju, ka tas ir labs instrumenti dizains.
A draugam pateikt man, ka lec ir labāka nekā nlint, bet es atceros lec oficiāls rīkus, kas var man pateikt, kas nlint darbarīki ir vairāk varas.

Pateicība!

Ar I zināt, Leda no synopsys ir sintakses pārbaudītājs.

Can anybody tell me citu funkciju, šo rīku?

Paldies!

Saskaņā ar manu zināšanu tālskatis ir ļoti labākais līdzeklis, lai RTL pārbaudi.
Lai iegūtu vairāk info www.atrenta.com

AlexWan wrote:

Ar I zināt, Leda no synopsys ir sintakses pārbaudītājs.Vai kāds man pateikt, citu funkciju šo rīku?Paldies!

No www.deepchip.com

Kadence built-in (HAL): ################# 17%
Mentor MTI iebūvēts savārstījums: ############## 14%
Synopsys iebūvēts savārstījums: # # # # 4%
Synopsys Leda: ########### 11%
Synopsys Verilint: ##### 5%
Aldec iebūvēts savārstījums: ######### 9%

Atrenta tālskatis: ############## 14%
Novas nLint: ######### 9%
Verisity SureLint: # # # # 4%
TransEDA vnlint: # # # # 4%
Veritools HDLlint: # 1%

0-in Checklist savārstījums: ##### 5%
RealIntent savārstījums: # # 2%
Verplex savārstījums: # # # # 4%

Ja izmantojat iebūvēta spēju modelētu / syhthesis / oficiāls instruments, jums būs

mainīt savu kodu atkal un atkal, bet, ja mēs savārstījums rīks varam pārveidot

kodu, ir ļoti maz reizes.Un ātrums savārstījums rīks ir ātri

modelētu / sintēze / formālu instrumentu.Tieši tāpēc mums vajadzētu izmantot savrupajam

savārstījums rīku.

wang1

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back