Kas ir dongles un kā tās darbojas?

P

purifier

Guest
Esmu nesen dzirdēju par dongles pazīstams arī kā Hardware slēdzenes ... i got interesē, bet man neizdevās atrast jebkādu info ... Var kāds man palīdzēt attiecībā uz: 1. Kas patiesībā ir dongle? 2. Dažas bildes no dongle 3. Kāds ir mehānisms iesaistīta kopā ar tās iekšējo struktūru. 4. Vai ir iespējams pārspēt dongle aizsardzību. 5. Kāpēc printera portu, un nav citu ir izvēlēta dongle. Lūdzu, palīdziet ...

Thanks a lot IanP, bet kur es varu atrast savu iekšējo struktūru, ..? jo tas izskaidro visu par Dongles ... Kādi ieteikumi, lūdzu?

Man nav fotogrāfija dongle, bet no tā, ko esmu jau redzējis tā bija maza PCB ar mikrokontrolleru ar izdzēsts numuriem saistīti ar asorti līnijas + 3-state RS-232 vadītāja un DB-9 vīrieši un DB-9 sieviete abos galos ..

Thanks a lot ... Man dažas noderīgas bildes no Google Images, ierakstot "Dongles" ... Un visi mājas es atrast ir izskaidrot, ko dongles ir ... bet es gribēju zināt, kā dongles darbojas? Es domāju, no elektronikas viedokļa ... Kas notiek iekšpusē dongle? un citi līdzīgi jautājumi ... Lūdzu, palīdziet ... [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 2 minūtēm: [/color] [/size] Es arī dzirdēju, ka ir daži pukstēšana dongle aizsardzības metodes ... tā, kas ir jaunākais tendence aizsardzību?

Kad programmatūra ir uzsākta tā pārbauda, lai konstatētu dongle uz ostu (paralēli, sērijas utt), nosūtot dažus virkne datu, kas dongle skan, un sūta atpakaļ uz PC savu string, kurā programmatūra piekrīt (var būt vairāk kā viens apmaiņas ) un nepārtraukta tās darbību ..

nosūtīšanu dažām virkne datu, kas dongle skan, un sūta atpakaļ uz PC savu string, kurā programmatūra piekrīt
Ko jūs meam dongle skan string? Kādā veidā? Vai vārti ir 0 vai 1 un pēc tam tā interpretē datus, un pēc tam nosūtīt to atpakaļ uz PC ... Tagad tas nav iespējams man atkārtot to pašu signālu, dongle nosūta pc izmanto citu chip? Ja jā, tad pat šī aizsardzība nav pilnībā saprotams ... jā, tad viņi nāk klajā ar kādu modernizētām modeļiem, vai jums ir kāda ideja par pašreizējām tendencēm?

Tieši tāpēc dongle nav populārs vairāk. Runājot par pašreizējām tendencēm, es domāju, ka tas ir on-line reģistrācijas kodu, lai aktivizētu programmatūru nosūtīti tieši jums ..

Oh ... Dongles nav populāri vairs? Paldies par šo ... Es nekad zināja, ka ... Es vēl domāju, ka dongles tiek izmantotas vēl šodien ... Ciktāl online reģistrācija attiecas ... es domāju, ka viņi ir labi, bet noteikti ir labākais ... [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 7 minūtēm: [/color] [/size] Un, starp citu, es joprojām nav get manu atbildi uz šo: Ko jūs domājat, kad jūs sakāt, ka dongle skan sūtījis datus? Lūdzam precizēt,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back